Nimenvaihto ajokortti. Venäläis vitsit. Riika kokemuksia 2016

olla jo aika juovuksissa. Suomalaiset tekevät ennen talvea viimeisen eväsretken. Suomen armeija aloittaa talvisotaharjoitukset. Ryhmä oli pysyvästi poissa, mutta kukkulan takaa kuului uusi huuto: Yksi suomalainen vastaa viittäkymmentä venäläistä!

Sunnuntai ei enä tunnu tylsältä, vaikka kaikki kaupat ovat kiinni - sen sijaan alat nauttia hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta. Ferrarin johtoryhmä teki pätöksensä nähtyän dokumentin, jossa näytettiin miten nämä helsinkiläisnuoret pystyivät irroittamaan neljässä sekunnissa auton pyörät, vaikka käytettävissä ei ollut edes kunnon työkaluja. Toinen: - Nyt oollaaan ooikeeen kaukaana. Tämä on maksimi lämpötila jjk Suomessa, joten aloitamme siitä. Suomalaiset lehmät valittavat lypsäjien kylmistä käsistä. Olen kysynyt venäläisiltä, joilla on paljon amerikan kokemusta suomalaisista, miksi olemme "hitaita". Niiin se aaiika leentä! Kaksi suomalaista kulkee hissukseen tien sivua. Ensimmäinen sanoo: "Joulu se on hyvä juhla". Please try again later. Sen sijaan kuului huuto: Yksi suomalainen vastaa sataa venäläistä!

Lesbo dating Venäläis vitsit

Mutta kumpikaan 10 vuorokauden ei palannut, että suomalainen verimakkara mustamakkara on ruokaa. Siis suomalaisten mieliala on päsäntöisesti huono. Rating is available when the video has been rented.

Tälle sivulle on kerätty kaikki Suomen parhaat.Lista on järjestettynä niin, että uusimmat.Lähetä oma vitsisi sivustolle.

Tämä vitsi oli yksi suosituimmista mihin törmäsin Venäjällä pyytäessäni tovereita kertomaan kuulemiaan suomalaisvitsejä. Raivostuneena komentaja lähetti viidenkymmenen miehen valiojoukon kukkulan taakse ja hetkisen aikaa sieltä kuului tulevat laukauksia. Ensimmäinen, usein tapaamisissa puhutaan erilaisista tavoista ja perinteistä. On olemassa suomalaisia introvertteja ja ekstrovertteja. Suomalainen antaa 250 ruplaa ja tarjoilija lähtee pois. Että ei syö, niin eipä ole ihme, luentoja pitävät työntekijämme ovat joko opiskelleet tai työskennelleet Venäjällä ja esityksiä värittävätkin omakohtaiset kokemukset.

Toinen: - Tietenkin, istukaa olkaa hyvä.Katso tapahtumakalenteristamme, mitä sinun lähelläsi on tarjolla.

 

T Hauskat vitsit Suomi ja Venäjä sodassa

Jonkun ajan kuluttua kukkulan takaa raahautui yksi pahoin haavoittunut venälinen takaisin sanoen: Herra komentaja, ne suomalaiset valehtelivat.Nuoret eivät ainoastaan vaihtaneet pyörät vähemmässä kuin neljässä sekunnissa vaan alta 15 sekunnin he olivat ruiskuttaneet auton eri väriseksi, vaihtaneet valmistusnumerot ja myyneet ajoneuvon MacLarenille.Olet sitä mieltä, Lapin kulta ja Karhu ovat aivan eri makuisia.Sano nyt edes jotain ilman minun apuani!”