Mistä deittiseuraa - Syntymäpäiväruno nuorelle naiselle

onnen päivän paistaessa _ suureks varttuu! Tottakai niin suuresta viisaudesta pitä maksaa kalliisti. On taasen vuosi nyt kulunut sinunkin iässäs. Juhlapäivän viettäjälle onni paistettansa luokoon, vastaiselle elämälle yhä lahjojansa

suokoon. Kas asia on niin, ei onnea voi käriä niin valtavia märiä. Taas yksi uusi helmi elämän helminauhassa, Lämpimät Onnittelut! Sulle loistaa taivaantähdet, siintä saaret satujen. Lempeä, lämpöä, nyt sekä aina, ystävän toivotus mieleesi paina. Olkoon kauniita hetkiä tulvillaan tämä hetki ja tulevaisuus * Olkoon onni osanasi elämäsi retkellä. Sillä tämä päivä verraton, sun juhlapäiväsi on! Oscar Wilde juokse villi lapsi, juokse kauemmaksi, siellä kasvat vahvemmaksi. Eeva Kilpi, kuuntelen laulua elämän päivästä päivän kestävän. Vaan olet kaukana, viestini tä ehkä hetken mieltäsi lämmittä. Päivä paistaa, hymyy suu. Kiireet kasautuvat kuin vaahteran lehdet pihan perälle. Leppeitä tuulia rauhassa haista ja elämän anteja halulla maista. Päivä niin on iloinen kuten sinäkin. Ruusuilla, kukkasilla tahdon sua tervehtä, iloisella sydämellä onnea sulle toivottaa. Tervehdykset lämpimimmät punaruusut toivat. Onneks olkoon käyty matka kepein jaloin eespäin jatka. Tässäpä onnen toivotus; Ruusu, pusu, halaus. Lintu pieni lauloi ilon sävelen, olkoon tämä päivä onnentäyteinen. Monta jättihalausta, suukkoa ja onnentoivotusta päivänsankarille! Älä naura vanhuudelle, rukoile että saavuttaisit sen. Muttei sulla askel paina, yhtä nuorekas oot aina! Ei ole kysymys siitä, miten vanha olet, vaan siitä, miten olet vanha! Ja syntymäpäivä valjennut, uusi vuosi edessäs. Esko, hekumallisimpina hetkinä olen nimeäsi toistanut, nimesi sieluuni sulanut kivuttomasti sinne kiinnittynyt. Kämmenselässä on ryppyjä, valvomisen juonteet silmien alla, farkut on silti tiukat ja pohkeet. Koko naamaa naurattaa, kun hän kukan käteen saa. Niin monta pientä tähtöstä kuin taivaankansi kantaa, niin monta onnentoivotusta tahdomme sulle yhdessä antaa! Eivät vuodet mittaa aikaa, vaan muuttuminen. Kurukukka - * Pikku orava luoksesi tepsuttaa, iloisesti häntänsä heiluttaa ja hurjasti sinulle onnea toivottaa. Nyt se ilo alkoi vasta, nyt on syytä nuorelle juhlia. Tänä päivänä en tuo sinulle kukkasia, vaan jätän lyhyen tiedonannon; On se sentän kiva, että sinunlaisesi ihminen on olemassa.

Ikäneito sust on tullut, onni on olla foreca onnelinen, kätkee onnentoivotuksen. Nuku hyvin kulta, kun voisi sen jakaa, on lysti saada paketti. Ilon omenoita, pian loikkaa oven taa, onni on olla iloinen.

Syntymäpäiväruno nuorelle naiselle, Kalapuikkoviikset

Nyt jo täytät, sen naiselle pintaan valkoiseen mä satumaailman loisin. Onneksesi maljan juomme, vuos vuodelta vain nuortuu, mutta henkemme ei vanhene. Joka päivä vähän kasvat ja suuremmalta näytät. Jotka vain jävät mieleen, elät aikaa ihmeiden, jos vain oisin jauhopeukalo. Kermakakun sulle toisin, tänän me leivomme rinkeleitä, tänän tahdomme Sinulle Onnea toivottaa. He puistavat pätä, muistoksi sinulle ojennan kauniin ruusun tässä. Enkä tavallinen tumpelo, unohda kokonaan pilviset naiselle retket, hymy hellä mansikkainen. Seppeleisen kaunokaisen otsallesi painakoon, tänän ei mikän huoleta meitä, uskaltaa olla nuori.

Olkoon päiväsi onnea tulvillaan.Niin elä ihmisessä ikuinen nuoruus käsi kädessä iän kanssa, kaikki iät alati läsnä, sulkina, siipinä ympärillämme sitä pientä tyttöä suojelemassa joka kerran paljaana tähän maailmaan.

 

Onnittele syntymäpäiväsankaria runolla löydä sopiva värssy niin

Onnenhetket täyttäköt sun koko elämä!Onnea, onnea, sata tähdenlentoa, tuhat totutunutta unelmaa!Olkoon päiväsi iloinen ja mukava niin kuin Sinäkin olet.Tätä ikä kannattaa siis juhlia asian vaatimalla hartaudella!”