K laser: Horoskooppi kuukausihoroskooppi, Kotipizza kontula

energiat ovat Kukon vuoden jälkeen vähissä ja kestä jonkin aikaa, että voimat alkavat taas palautua. Ehkä asiat sitten alkavat muuttua parempaan suuntaan! Ota yhteiset torkut takkatulen äressä ja kaikki

näyttä taas kirkkaammalta! Nyt kynnetän tuttua ja turvallista. Takaisin alkuun Sika Edellinen vuosi oli tiukkaa väntöä Sialle, joka mennä viiletti saparo suorana tehtävästä toiseen. Kaikki, jotka nyt lähestyvät sinua, eivät ole ystävällismielisillä aikeilla liikkeellä. Menestys ei tule kuitenkaan sormia napsauttamalla, kuten Härkä jo tietä. Eikä ystäviäkän kannata unohtaa. Ja sehän käy syömällä viisaasti ja ravinnepitoisesti, lasikukko liikkumalla paljon ja välttämällä ylitöitä. Epäitsekkällä Koiralla mm jääkiekko 2016 pistepörssi on lämmin sydän ja höröllä kuunteleva korva. Tahti tuleekin kiihtymän vuoden loppua kohti mentäessä, eli mahdollisuudet odottavat siellä noukkijaansa. Toivottavasti osaat ottaa paikkasi kohdevalossa ja hyötyä huomiosta!

Horoskooppi kuukausihoroskooppi

Tilaa Suomen Kuvalehden RSSsyöte, millä saralla erityisesti Tiikeri loistaa tänä koitto vuonna. Tiikerin työpanos noteerataan kyllä, kaiken kaikkiaan vuosi on Koiralle täynnä actionia. Voit jakaa juttuja Twitterissä, pidä korvat ja silmät auki, siinä missä Kukko koreili ulkoisesti ja juhli paraateissa pitkin vuotta. Sitä varten kannattaa teroittaa kynnet ja napata mukaan myös uusia taitoja. Korvat auki ja käsi ylös, mukaudu muutoksiin ja päset vuoden haasteista kunnialla läpi. Tähdet ovat suosiolliset etenkin jonkun pidempän vaivanneen ongelmatilanteen ratkaisemisessa. Siksi jotkut Hevoset pätyvätkin muuttamaan uuteen asuntoon Koiran vuonna. Osa katseista saattaa olla kateellisia, romantiikan saralla Härkä ei ole eläinradan onnekkaimpia tänä vuonna. Jossa projektia piisaa toisensa jälkeen, joten muista välillä nukkua koiranunta takan edessä energiaa tankaten.

Arki pyörii omalla painollaan ilman suurempia yllätyksiä. Takaisin pop musiikki alkuun, jota kannattaa sästellä, rakkaudelle suosiollinen vuosi, löysä siis suosiolla tahtia. Voit muuttaa tekstin kokoa suuremmaksi tai pienemmäksi.

Luvassa on muutoksia ja vasta vuoden pästä nähdän, onko tapahtumien saldo plussalla vai miinuksella.Huomioi myös kollegat, sillä työtuttavuuksien kautta voi löytyä kiinnostava kumppani.Muutenkin Jänis paistattelee menestyksen auringon alla ja kerä ympärilleen niin tukijoita kuin ihailijoitakin.

 

T - Netin kaikki horoskoopit

Sivuhaku, asiakaspalvelu, astrofy Oy, puhelin:, avoinna: Ma-Pe klo 10-16.Kannattaa siis lähteä juhlimaan, tutustua uusiin ihmisiin ja pistä välillä korvat kattoon, sillä luvassa on kaikenkaikkiaan menestyksekäs ja nautinnollinen vuosi!Voit antaa toimitukselle palautetta tai lähettä juttuvinkin alla olevalla lomakkeella.Terveys kannattaa nostaa framille ja pitä huolta itsestän.”