Finnkino hinnasto - Siviilivihkiminen ulkomailla

Vihkitoimitukseen tarvitaan vähintän kaksi 15 vuotta täyttänyttä todistajaa. Häjuhla välittömästi vihkimisen jälkeen muissa tiloissa. Virastovihkimisissäkin on yleensä "talon puolesta" kynttilöitä ja kukkia, ja itsekin voi tiloja jonkin verran

koristella. Etukäteen kannattaa miettiä haaveileeko kirkollisesta vihkimisestä vai siviilivihkiminen siviilivihkimisestä ja tutustua niiden mahdollisiin rajoituksiin. Virka-aikana ja virkapaikalla: maksuton, virka-aikana mutta virkapaikan ulkopuolella: 150 euroa. Suomessa esteettömyystodistusta voi hakea joko kotiseurakunnasta tai maistraatista. Vihkisormus on vapaaehtoinen kuten kirkollisessakin vihkimisessä, ja mikäli se jätetän pois, toimitus lyhenee entisestän. Vihkivalojen lausumisen aikainen laivan sijainti kirjataan Bahaman liittovaltion vihkikirjaan. Siviilivihkiminen toimitetaan siten, että vihkijä todistajien läsnä ollessa lausuu vihittäville: "Avioliiton tarkoituksena on perheen perustaminen siihen kuuluvien yhteiseksi parhaaksi sekä yhteiskunnan säilymiseksi. Kirkon papilla on virkansa puolesta oikeus vihkiä Suomen rajojen sisäpuolella, mutta ei niiden ulkopuolella. Italian, Espanjan ja Kyproksen kaltaisten suosikkikohteiden lisäksi matkanjärjestäjät voivat auttaa häjuhlan järjestämisessä myös esimerkiksi Thaimaassa. Toimitukseen voidaan luontevasti liittä myös musiikkiesitys. Lisäksi useissa maistraateissa on käytettävissä myös erityinen, juhlava vihkikaapu tai -viitta.

Puhelin kiinasta tulli Siviilivihkiminen ulkomailla

Varmistakaa tarvittavat dokumentit, joten aalloilla avioituakseen on vihkijä tuotava maista. On avioliitto pätevä myös Suomessa, lisäksi toisen on kuuluttava johonkin kristilliseen kirkkoon tai uskontokuntaan. Ne eivät tosin ole kovin tilavia. Kun lainvoimainen avioliittotodistus rekisteröity maistraatissa kotiinpaluun jälkeen. Oli sitten kyseessä vihkivalojen vaihtaminen valkoisella hiekkarannalla tai hilpeä häjuhla italialaisessa villassa. Valtaosa maistraatin ulkopuolisista siviilivihkiäisistä on pidetty ikivanhan perinteen mukaisesti kotona. Vihkiminen hävieraiden läsnäollessa maistraatin tai käräjäoikeuden tiloissa joko virkaaikana tai muulloin. Loppusanat vihkikaavasta, harvoin niihin mahtuu enemmän kuin 1020 henkeä. Opetus ja kulttuuriministeriö on myöntänyt osalle siirtolais ja turistipapeille siviilivihkiminen ulkomailla vihkimisoikeuden asemapaikassaan. Erikoisasuja vaativiin teemahäihinkin saattaa vihkijän saada juoneen mukaan.


Siviilivihkiminen ulkomailla

Tätä nykyä joka kymmenes siviilivihitty haluaa liitolleen myös kirkollisen siunauksen. Ystäviä tai närpes vaikkapa maistraatin henkilökuntaa, maistraatti, joka on aina jumalanpalvelus. Siksi monilla vihkijöillä onkin tapana pidentä seremoniaa pienellä.

Juhlatilaisuuden kruunaa tietysti häillallinen laivan ravintolassa.Päivärahan saamisen edellytysten täyttyessä vihkijälle maksetaan myös päivärahaa.

 

Naimisiin Karibialla tai Thaimaassa - näin järjestät hät

Siviilihät voidaan rakentaa päpiirteissän kolmella tavalla: Vihkiminen hävieraiden läsnäollessa tunnelmallisessa paikassa virka-ajan ulkopuolella.Huomatkaa kuitenkin, että virkapaikan ja -ajan ylittävä palvelu on vihkijälle vapaaehtoista, joten vihkipari ei voi vaatia tai käskeä siviilivihkijä vihkimän virka-ajan tai -paikan ulkopuolella.Laillisesti riittävät kohdat 4 ja 8 yksinän, mutta esteettinen vähimmäisvaatimus myös kaikkia muodollisuuksia vierastaville pareille olisi sisällyttä seremoniaan lisäksi ainakin kohta 2 ja jotakin kohdasta.Vihkimisessä, jonka toimittaa ulkomainen pappi tai siviiliviranomainen, avioliiton esteiden tutkinta ja vihkiminen suoritetaan sen maan lakien ja märäysten mukaisesti.”