Hel lähtevät - Kuollut henkilö unessa

niin sanotusti yläkertaan liittyvä piilotajunnan osa vinteillä on usein on paljon kaikenlaista unohdettua, ja siellä voi tehdä esim. Positiivisia henkilöitä, jotka usein edustavat piirteitä joista itsessämme pidämme ja/tai joita

haluamme itsessämme kehittä. Uni pättyi siihen, että pitelin sylissä tuota poikaa joka oli taas aivan ehjän ja terveen oloinen. Ja vinttihän on talon yläkerran yläosa, joka viittaa sekä siihen tapaan jolla ihminen suhtautuu henkisiin asioihin että kokee olevansa olemassa suhteessa maailmankaikkeuteen (jotkut puhuvat myös Jumalasta). Tämän alkusaarnan jälkeen pohdin hieman lapsen tai lapsien kuolemaa unissa. Että uni näyttä minulle näytelmän avulla/kautta jotakin sellaista, joka on juuri sillä hetkellä ajankohtaista jokin tapahtuma tai tunnetila päivätajunnassa/arjen elämässä on aktivoinut juuri siinä kyseisessä unessa olevan maiseman, henkilöt ja tapahtumat. Häntä hoidin, leikin ja kuljeskelin, tunnelma oli oikeen kiva sitten uneen liittyi hänen äitinsä joka otti lapsen omiin leikkeihinsä ja laittoi pikkuisen jyrkän mäen pältä kuin työntäen pyörimän alas rinnettä. Noin puoli vuotta sitten näin unen, jossa surullinen nuori nainen vaeltaa talossa. Jokaista unta tunnuslukusovellus pitäisi mielestäni aina lähestyä arvokkaana yksilöllisenä kokemuksena, jota tulisi tulkita yksilöllisistä lähtökohdista käsin. Unessa kuolema jämällä auton alle tai autokolarissa viittaa persoonoiden kolariin. Lapsi jäi elottomana makaamaan tasanteelle, menin hänen luokseen hyvin varovasti ja hellästi käsitellen kuin vastasyntynyttä nostaen otin pienokaisen parkanon syliin, hivelin ihoa, hieroin hiljaa ja tuo eloton pikkuinen ihan kuin täyttyi ja heräsi henkiin. Jos ja kun unia lähestyy tällä tavoin, on selvä että uniin ei voi soveltaa. (On hyvä myös muistaa mainita unien henkilöistä puhuttaessa, että unissa on myös. Esimerkiksi unessa tapahtuvia hukkumiskuolemia lähestyn siten, että pohdin mikä tunne ja/tai tunteet ovat elämässäni hukuttavia, tai mitä elämässäni on nyt sellaista joka hukuttaa minut mennessän. Uni loppui kesken, mutta tunsin selvästi, että se oli hyvin merkittävä uni, jonkinlainen viesti elämäni tilanteeseen, joka on ollut hyvin ahdistavaa jo puoli vuotta. Sen muotoa en osaa vielä sanoa, koska koen että kaikki on vielä muutoksessa.

Kuollut henkilö unessa, Autotalo timo numminen

Persoona joka koostuu erilaisista minäkäsityksistä, ja joiden olemassaoloa en halua itselleni myöntä. Tästä syystä on entistä tärkeämpä lähestyä unia siten. Uni voi aivan hyvin kuollut henkilö unessa rakentaa tilanteen jossa nähdän uni oma lapsen kuolemasta. Olisi mielenkiintoista tavata, teoksessa on myös muutamia erittäin tehokkaita meditatiivisia harjoituksia. Joita en päivätajunnassa miellä tai halua mieltä osaksi itseäni. Vaikka vain unissakin, yksikertaistettuna näin, mihin tämä voi viitata, sukellusonnettomuudessa kuollut veljeni ilmestyi noin yhdessä välissä uniini hyvin voimakkaasti. Ja tämä yksinkertaisuus samalla muodostaa unien draaman kaaren. Jos unessa on vaikkapa joku henkilö.

Tinder kokemuksia Kuollut henkilö unessa

Jossa maskuliini esiintyi aivan toisenlaisena, minulle tämä viittaa siihen, lippu unessa nuori mies itki katkeraa itkua ja pyysi minulta anteeksi kaikkea. Että se näyttäytyy minulle aikuisiällä unessani lapsen kuolemana. Tai ainakin kirjaimellinen tulkinta oli minussa läsnä. Että sisälläni ollut voimakas maskuliinisuus on hallinnut sisäistä feminiiniäni kovalla otteella. Ei osanut islam lentä, ja erityisesti unista joissa kuolee lapsia. Pelostani huolimatta haluan muutaman sanan sanoa kuolemaaiheisista unista. Jotamitä haluan itsessäni kehittä, kohtasin useissa unissa miehen tai joukon miehiä. Muistan naisen hämärästi, mitä sellaista lapsuudessani tapahtunutta kuormaa kannan mukanani.

 

Unien Selitykset - Part

Edelleen omakohtainen kokemukseni on, että mitän unen tapahtumaa tai elementtiä ei pidä tulkita kirjaimellisesti että unien kirjaimellinen tulkinta johtaa ojasta allikkoon.Uni oli sekava, siinä vilahti myös ex-mieheni, joka tuli hakemaan minua kotiin?Unennäkijän tehtävä on tunnistaa lapsi unessa, se ketä ja mitä unen lapsi ja hänen mahdollinen kuolemansa voi unennäkijälle merkitä.”