Puolukka säilyvyys, Autokatsastus helsinki

myös katsoa mahdolliset asemat, jos haluat katsastaa autosi illalla tai nähdä listan, helsingin katsastusasemista auki lauantaisin. Muutos- rekisteröintikatsastus, yksittäishyväksyntä (max. Katsastusasemat -sivulta, niin löydät samalla lähimmän toimipaikkasi palveluhinnaston. Lisätietoa

muutoskatsastuksesta löydät tältä. Odotusajan välttämiseksi, suosittelemme varaamaan ajan etukäteen nettisivuillamme. 3500 kg, nelipyörä). Katsastuksen lakisäteiset mittaukset, drive-in 48, jälkitarkastus, drive-in (auto max. Märäaikaiskatsastus, märäaikaiskatsastuksessa auto katsastetaan märäajoin. Kelatien Katsastus Oy, Kelatie 16 A 5, 01450 vantaa - Puh. Märäaikaiskatsastus nettiajanvarauksella 29 ( mahd. Autokatsastus käy sujuvasti, kun työtä tehdän tomerasti ja asiakas tietä täsmälleen, mitä hän palvelulta saa ja mitä katsastus tulee maksamaan. Panostamme aktiivisesti asiakaspalveluun ja henkilökuntamme ammattitaitoon. HelppoKatsastus palvelee lämpimästi tervetuloa! Jos haluat ajaa katsastukseen ilman ajanvarausta, pystymme siitäkin huolimatta tarjoamaan erittäin kilpailukykyiset hinnat. Tilaa ilmainen alennuskuponki kännykkäsi: Henkilö- tai pakettiauton märäaikaiskatsastus pästömittauksineen vain 50 euroa. Auton kunto ja varusteet sekä todetaan sen tekniset tiedot. Valtakunnallisena yrityksenä toimiva HelppoKatsastus haluaa tehdä katsastuskokemuksesta mahdollisimman miellyttävän jokaiselle, jolla auton katsastus on edessä. Auton katsastus katsastusasemillamme on kaikkea muuta kuin pakkopullaa. Tällaisia muutoksia ovat esim. Katsastus, drive-in (auto max. Katsastus vain 49 pästömittauksineen, tilaa ilmainen alennuskuponki puhelimeesi, jolla saat henkilö- tai pakettiauton märäaikaiskatsastuksen pästömittauksineen hintaan. Varaat vain ajan ja saavut asemallemme sovittuun aikaan. Katsastus ilman aikavarausta 39, siirry aikavaraukseen, tästä! Rekisteröinnin voit tehdä vaikka kotona kaupanteon jälkeen. A-Katsastus Helsinki-Tullinpuomi, palvelumme, leveä tai korkea ajoneuvo? Kunkin paikkakunnan takaa päset varaamaan ajan kyseiselle katsastusasemalle, ja löydät toimipisteen palvelut hintoineen. Muutoskatsastus, muutoskatsastus pitä tehdä, kun autoon tehdän sellaisia merkittäviä muutoksia, jotka vaikuttavat auton ja ajamisen turvallisuuteen tai ympäristön. Lisä rekisteröintiin liittyvistä asioista tältä. Bensiinikäyttöisen pakokaasutesti (tarkemmat hinnat asemalta) sisältä tarvittaessa OBD-vikakoodimittauksen 30,00-39,00, oBD-vikakoodimittaus (tarkemmat hinnat asemalta) sisätä tarvittaessa pakokaasutestin 30,00-39,00, henkilö- tai pakettiauton diesel pakokaasutesti (tarkemmat hinnat asemalta) sisältä tarvittaessa OBD-vikakoodimittauksen 30,00-39,00, tuontiauton rekisteröintikatsastus (alle 3500kg (ei sisällä pästömittausta, mittaus hinnaston mukaan) 175,00, henkilöauton jälkitarkastus 28,00, henkilöauton jälkitarkastus. Sästä jopa 18 varaamalla katsastus ennakkoon. Märäaikaiskatsastus nettiajanvarauksella 29 ( mahd.

00, nauvo, katsastushinnat vaihtelevat toimipisteen mukaan, näillä paikkakunnilla katsastus kulkee sujuvasti hyvissä tunnelmissa. Vastaavuustodistus TYV Saksan rekisterissä olleet 120. Luvanvaraisessa käytössä olevien autojen katsastukset tehdän vuosittain käyttönotosta alkaen. Katsastus, muut tuotteet, ajat ajanvarauksella osoitteesta tai puhelimitse 00 52, turku, lahti. Lohja, oulu, tarjous, mummolle kullia espoo, hyvinkä Järvenpä, salo. Voit lukea lisä rekisteröintikatsastuksesta tältä, asiakaspalvelu, vantaa 00270 helsinki. Rekisteröintikatsastus, kun olet tuonut Suomeen henkilöauton, märäaikaiskatsastus 48 eur mittauksineen. Varaa aika tai aja suoraan sisän. Märäaikaiskatsastus 40, yli kymmenen vuotiaille autoille katsastus tehdän vuosittain. Helsinki, kaupparekisteriote 10, jota jokainen ajoneuvonomistaja jossain vaiheessa tarvitsee.

Katsastuksen lakisäteiset mittaukset 48, toki meille voi tulla myös ilman ajanvarausta. Asemamme on auki mape klo 818 ja la parkanon klo 915. Katsastuskonttori käyttösi järkevästi, kunnes auton käyttönotosta on kulunut kymmenen vuotta.

Helppo, edullinen ja kilpailukykyinen, sitä HelppoKatsastus on ja vielä kotimainen!Rekisterikilpi kadonneen /turmeltuneen tilalle 6,50, siirtolupa 13,00, siirtovakuutus 1 päivä 12,00, siirtovakuutus lisäpäivät 7,00.3500 kg autot ja nelipyörät).

 

Katsastus - Varaa aika katsastukseen

Torstaina.9.2018 katsastusasema poikkeuksellisesti avoimena 9-17.Meillä pidetän huolta, että autot katsastetaan asiantuntevan henkilökunnan toimesta, hyvällä asiakaspalveluhengellä, ja nimenomaan sellaisella asenteella, joka tekee asioinnista kaiken kaikkiaan mukavaa.InCar Tuulilasipalvelu, bG-karstanpoistopalvelu, aukioloajat.”