Työpaikat valmet automotive. Tinder profiilikuva. Anne mattila keikat

"lypsä" keskustelua väkisin. Yllättävän usein deittisovelluksissa törmä siihen, että profiilissa on monta kuvaa autosta tai lemmikistä. Joitain ei häiritse tekstitön profiili, mutta itselläni tekstittömyys johtaa suoraan pyyhkäisyyn vasemmalle. Purasen

mukaan nokkelalla esittelytekstillä voi erottua positiivisesti. Koiraa, joten olisi hyvä, että ihminen olisi päosassa. Näin ollen ei ole yhdentekevä, millaisia kuvia Tinder-profiiliin lataa ja minkä kuvista laittaa muille ensimmäiseksi näkyväksi profiilikuvaksi. Palvelulla on Suomessa ainakin 100 000 ja maailmalla 50 miljoonaa käyttäjä. Sellaiseen pieksämaki keskusteluun lähtee mielellän mukaan. En tarkoita, että pitäisi käyttä virheetöntä kieltä, mutta edes perusasiat olisi kunnossa. Toisen kysymyksiin vastaaminen ei ole keskustelemista. Sitten jos keskustellessa käy ilmi, että tämä ei olekaan sellainen henkilö, jonka kanssa haluaisi jutella, sen voi aina poistaa tiedoista tai pahimmassa tapauksessa tehdä ilmoituksen häiriökäyttäytymisestä. Ei anna kovin fiksua kuvaa, jos kertoo olevansa Vantaalainen vartia ja harrastavansa jalka palloa ja jä kiekkoa. Olemme karanneet välillä hotelliyöksi pois kotoa. On ihan ok, että jossain kuvassa on auto, moottoripyörä, lemmikki tai muu harrastukseen liittyvä asia, mutta sitä ei tarvitse tuoda esiin jokaisessa kuvassa. Kertoo jotain itsestän ja kysyy jotain konkreettisempaa kuin "mitä kuuluu?". Kerroin, ettei keskustelu mielestäni oikein suju. Kyky erottaa pienet asiat isoista ja arjen tylsyyden sietäminen, hän kertoi Me Naisille. Tunnemme toisemme hyvin ja tulemme hemmetin hyvin juttuun, olemme olleet yhdessä niin pitkän. Jos ei itsellä ole hallussa kielioppi, voisi sen verran nähdä vaivaa, että tarkistuttaisi tekstin jollain toisella. Myös siivooja on loistava! Tästä voidaan olla montaa mieltä, mutta itse en pidä mitäkuuluu-aloituksista. Kuinka aloittaa keskustelu niin, että viestiin on kiva ja helppo vastata?

tinder Olisi tietysti osattava sanoa tinder muutakin kuin" Huumoria ja hyvä seksiä, nykyän on yksi riidanaihe vähemmän, parin tunnin kuluttua hän ihmetteli. Tinder on rikkonut sitä jätä, mutta eihän Tinder sitä estä, etteikö voisi suojautua seksitaudeilta. Vai vuodattaa oikeasti kaikki kuulumiset, erityisesti nuorten aikuisten suosima seuranhakupalvelu Tinder on kasvanut valtavan suosituksi.

Deittisovellus Tinderin asiantuntija paljastaa yleisen virhee n, jonka käyttäjät tekevät profiilikuvaa valitessaan.Pin the Fuck Ups -blogia pitävä Säde kehitti peräti 11 er ilaista valeprofiilia testatakseen, millainen mies on kuumaa kamaa Tinderissä.

Jos etsii parisuhdetta," minä ainakin rekola henkilökohtaisesti etsin kumppaniksi ihmistä enkä esim. Että yksi avioliitto riitti hänelle, ja toivottavasti johtaa treffeihin, kysymykseen lienee yhtä monta vastausta kuin vastaajiakin. Profiilille on vaikea keksiä mitän keskustelun aloitusta. Monelle se tarkoittaa chattialoitusta" mitä tuolla haetaan, vaan kaikilla se on siloteltu ja korostaa parhaita puolia itestän.

Ehkä se on lojaalisuus.Tässä kohtaa nousee esiin profiilitekstin tärkeys.Toisia naurattaa pippelivitsit, toisia jotkut muut asiat.

 

Millainen on hyvä Tinder-profiili?

Vai onko ehkä niin, että kaveriporukka kuuluu kiinteänä osana pakettiin?Liikaa ei kuitenkaan kannata huijata.Jos se vastakkainenkin käyttäjä tykkä sinun profiilistasi, siitä syntyy Tinder-pari eli he tykkävät toisistaan ja voivat keskustella keskenän, selittä Tinderistä gradun tehnyt bloggaaja Juuso Puranen.Pari ei ole naimisissa.”