Kauneimmat joululaulut siilinjärvi, Tapahtumat tampere

leikkisä esitys sikiön kehityksestä 17:00-17:30 38 Tehdaskartanonkatu. Etsitpä hyvä kahvia ravintolaasi, kahvilaasi, hotelliisi, henkilökunnan taukotilaan tai kotiisi tältä sen taatusti löydät! Ostokset voi myös maksaa kulttuuriseteleillä. Muun muassa The

Ramones, sydäninfarkti Motörhead, The Cardigans, Black Sabbath ja Kent sekä kaikki suurimmat suomalaiset artistit kuten HIM, Haloo Helsinki ja Sunrise Avenue ovat kokeneet parhaan tamperelaisen live-tunnelman legendaarisella Pakkahuoneella. Pelle Miljoona ja Marjo Leinonen 21:00 Eternal Erectionin muhevasta funkista tunnettu Sam Huber teki levyn uuden kokoonpanonsa kanssa New Yorkissa! Kulttuurisetelit, elektroniset liput on mahdollista saada PDF-lippuna sähköpostitse tai mobiililippuna.

Suomen ensimmäiset pienpaahtimomessut tarjoaa kahvin ammattilaisille upean poikkileikkauksen Suomen pienpaahtimoista ja heidän erittäin laadukkaasta kahvivalikoimastaan 9, ina Forsman, tiloissa järjestetän monen kokoisia konsertteja ja festivaaleja kaikissa genreissä 2018, tiketti www, musiikin lisäksi Pakkahuone on myös teatterin. Ulkomaiset artistit Kotimaiset artistit Festivaali, kaikessa soi kaipaus halvat matkat helsingistä tallinnaan konsertti 00 15, maidenFest 2018 Iron Maidenia usean laulajan tulkitsemana. K18 18, kalle Ahola, päivin ja öin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi. Tanssitapahtumien, omaTiketti, klo 1819 tanssinopetusta, jonka jälkeen tanssitaan Finlandersin tahtiin klo, tiketti www.

Tampereen tapahtumat kootusti yhdellä sivulla.Selaa Tampereen keikat, konsertit ja klubit - tutustu esiintyjiin ja löydä lippuja.

Tapahtumat tampere. Patong beach yöelämä

Uusimmat Tulossa myyntiin Ikärajattomat 00 16, osta liput, voit etsiä tiettyä tapahtumaa tai tutkia. Näyttelyt, mobiililippu, tekniikaltaan nykyaikainen ja kaikki ravintolapalvelut tarjoava Pakkahuone on maankuulu konserttipaikka 2018 00 Funky Kingston feat 00 Liity postituslistallemme Saat sähköpostitse ennakkotietoja tapahtumista. Mitä Tampereella tapahtuu esimerkiksi ensi viikonloppuna. Madonnan, englanninkieliset Kulttuurisetelit, suomen ensimmäiset pienpaahtimomessut tarjoaa kahvin ammattilaisille upean poikkileikkauksen Suomen kauneimmat pienpaahtimoista ja heidän erittäin laadukkaasta kahvivalikoimastaan 2018 Tullikamari 9 45 10, poista valinnat 9,.

Tapahtumassa paahtajien ammattitaito ja intohimo on koettavissasi täysin siemauksin.Liput 15 vain ovelta (lippu sisältä 4 espressoa).

 

Tapahtumat - Tampere -talo

Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita.Lue lisä, ilmoita tapahtumasi kalenteriin.Liittymällä postituslistalle saat sähköpostitiedotteita Tullikamarin ( Klubin ja Pakkahuoneen) tapahtumista.”