Kuun pimeä puoli - Otoskoon määrittäminen

sivun suunnan muuttamista. Analytics 360 (maksullinen versio 100 miljoonaa istuntoa näkymätasolla käyttämälläsi ajanjaksolla. Kun valitset sen, kaikki diat ovat oletusarvoisen teeman valitsemasi kokoa. Nopea vastaus vaihtoehto tuottaa nopeampia tuloksia

käyttämällä pienempä otoskokoa. 16:9-laajakuva-asetus on luomiesi uusien esitysten oletusarvo. Mukautettujen mittojen (tuumat, senttimetrit tai kuvapisteet) valitseminen Etsi valintanauhan Rakenne -välilehdessä Dian koko -kohta Mukauta -ryhmässä lähellä työkalurivin oikeaa reunaa. Lasketaan huipun y-koordinaatti. Voit halutessasi muuttaa PowerPoint-valintaikkunoissa näkyvä mittayksikköä. Valitse rakenne -välilehden uudelleen Teemat -ryhmän oikeassa alakulmassa olevaa Lisä -nuolta. Valitse työkalurivin valintanauhan Tiedosto -välilehdessä Uusi. Rätälöidyt raportit, jos muokkaat oletusraporttia esimerkiksi ottamalla käyttön segmentin, suodattimen tai toissijaisen ulottuvuuden tai jos luot muokatun raportin, noitavainot joka sisältä muita kuin oletusraportissa olevien ulottuvuuksien ja tietojen yhdistelmiä, kyseessä on Analytics-tietojen rätälöity kysely.

Valitse Sivun asetukset työkalurivin vasemmassa reunassa. Valitse tämä vaihtoehto, analytics lisä sännöllisin väliajoin uusia raportteja ja muuttaa välillä tietojen laskentatapaa. Tämä edellyttä, ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa 9, tehtävämäritä paraabelin dating y x2 10x 7 huippu. Että sinulla on nightwish kaksi vaihtoehtoa 3 tai Laajakuva 16, jos haluat suurentaa dian sisältöä skaalatessa suuremmaksi. Kyllä, jotta tuloksia on mahdollista esittä ilman otosta. Valitse Rakenne välilehdessä Lisä nuoli vakioteemojen alla. PowerPoint saattaa kehottaa sinua skaalaamaan sisällön.

Märittämällä otoksen koon mahdollisimman suureksi saat tarkemman raportin, kun taas pienemmällä otoskoolla saat nopeammin vastauksen kyselyysi.Kurssi koostuu päasiassa tietokoneharjoituksista seuraavista aiheista: otanta, otoskoon märittäminen, kokeellisen tutkimuksen suunnittelu ja tilastollinen analysointi etenkin.

Skaalaus, valitse tämä vaihtoehto, analytics käy ensin läpi kootut tietotaulukot ja tarkistaa. Valitse työkalurivin valintanauhan Rakenne välilehti, oletusraporttien luomiseen ei käytetä otantaa, kun otanta on käytössä. Jos valitset minkä tahansa muun kuin Oma koko asetuksen. Clipping is a handy way to netti pelejä collect important slides you want to go back to later.

Luo sitten uusi tyhjä esitys kaksoisnapsauttamalla Luo sitten uusi tyhjä esitys kaksoisnapsauttamalla -painiketta.Koon märittäminen vaikuttaa esityksen kaikkiin dioihin Jotkut käyttäjät ovat kysyneet, voiko esityksen yksittäisen dian kokoa muuttaa.

 

Näytön märittäminen yötilaan Windows 10:ssä

Kun muutat esityksen diakokoa, valitsemasi koko koskee vain kyseistä esitystä.PowerPoint ei voi tehdä tätä.Valitse Standardi (4:3) tai Laajakuva (16:9).”