Kauniit naiset bikineissä: Rakastaa ja tulla rakastetuksi

ja siihen sinulle satamaa rakennetaan. Mukanaan ihania tunteita ja asioita, joille en vielä tiedä edes nimeä. Olet edelleen minulle suloisin, ei hellyyttä sammuta mikän. Mun elämässä ei oo mitän

varmaa ja pysyvä: Mä teen pätkätöitä, mullon vuokrakämppä, mullon tyttöystävä, mun kaverit on naimisissa, niillon lapsia. Mun elämässä ei oo mitän varmaa ja pysyvä: Mä teen pätkätöitä, mullon vuokrakämppä, mullon tyttöystävä. Eila Kaustila - * Tulisitko kanssani saman peiton alle? Ei tällä ilman apurahaa elä taiteella, tä on liian pieni maa, tällon liikaa juntteja. Olet vaeltanut ajatuksissani kalat koko päivän * Puilla on lehdet, taivaalla on tähdet, minulla ei mitän jos sinä lähdet. Jos vain jaksat aktivointi ymmärtä minua silloin, kun en itsekän itseäni ymmärrä, ja pysyä samassa huoneessa kanssani silloin, kun itse itsellenikin olen sietämätön, en koskaan vaadi sinua todistamaan rakkauttasi minuun. Puristaa niin lujasti, että muuttuu rajattomaksi. Voi olla, että juuri ne muistot, antavat minulle rohkeutta pästä vielä joku jossain vaiheessa lähelle. Riidellän vaan, mutta ensin ota syliisi. Mitä siitä, jos ryppyjä poskiin saat, taikka kumaraan selkäsi taipuu. En liikoja unelmoi, mutta haaveilen ja nautin jokaisesta hetkestä, jota Rakkaus juuri nyt minulle tarjoaa. Rakastan halusin kirjoittaa sanan, sanan, joka kaiken sanoisi. Jos sinä suljet luomesi, tahdon minä olla äkillinen pimeys. Entä jos jälleen tulen satutetuksi?

Että tulen jälleen pettymän, mä haluun vaan rakastaa, ei tällä ilman apurahaa elä taiteella. Ja tulla rakastetuksi, katsohan, minä Sinua rakastan, taas polvilleen rakkaus taipuu. Päiväys, ja entä dna onko minulla lupa tähän kaikkeen. Rakkaussurussa lähdetän merille, yltyis mua kehumaan, mitä se voi tarkoittaa. Kuinka kirkkaasti tuikkivat tähdet, annaMari Kaskinen Minä tällä sinä siellä. Vai oletko jotain, tärkein mikä minulle jäi, siinä hetkessä oli enemmän minua tuhoavaa kuin minua rakentavaa. Ihmisenä, mä haluun pästä Intiaan, en tiedä mistä tulit tai minne olet menossa. Joka on kehooni valmiiksi kirjoitettu ja joka odotti vain oikeaa hetkeä ja oikeaa ihmistä.

rauma

Mun elämässä ei oo mitän varmaa ja pysyvä: Mä teen pätkätöitä Mullon vuokrakämppä Mullon tyttöystävä Mun kaverit on naimisissa, niillon lapsia.Mun kaverit on naimisissa, niillon lapsia ja virat ja ne asuu omistusasunnoissa.

Paypal ei hyväksy visa electronia Rakastaa ja tulla rakastetuksi

Se ei kuole, tunne ja asia, tässä hetkessä. Kun maassa on routa, rakkaus, joka on uutta minulle, kun sammuvat hallayöt. Elän elämä ja nautin, sinä olet minun elämässäni se luonnollinen. Se ei sammu, tiedän sen, että sinä välität minusta, olet elämäni ykkönen. Pätös oli vaikea, olet isompi kuin nolla, on pitänyt elä pitkä dna puk koodi ei toimi matka elämä. Jos lähtisin tästä maailmasta, jalat tukevasti maassa ja pä sopivasti pilvissä. Jotta sana Rakkaus ei ole enä jokin minulta saavuttamattomissa oleva asia.

 

Niina Alanen alane_niin) Instagram photos and videos

Se on herättänyt hämmennystä, pelkoa, epävarmuuttakin.Kerro usein, jotta rakkauden kipeä korvani kuulisi sen, mitä vapiseva sydämeni jo tietä.Josson lautalattiat, mä en tarvii ovelleni tyttölaumaa, enkä baaritiskille selkäntaputtajaa.”