Runo tulevalle äidille, Nakuilua mökillä

painettava muistiin myös kotikokkailuja varten. Isältän viinintuottajan tittelin perinyt Judith panostaa märän sijaan laatuun ja onkin lausahtanut, että kuka tahansa voi tehdä maailmanluokan viiniä, vain minä voin tehdä

tämän viinin tässä ja nyt. Illallisen tarjosi, sky Kitchen View. Ravintolan viimeiselle seurueelle mökillä jälkiruoka tarjoillaan kattoterassille. Palvelu on asiantuntevaa ja ensiluokkaista, mutta samalla riittävän rentoa. Tuolihissi palvelee kesäisinkin, joten mikäpä sen ihanampaa kuin ihailla vaaramaisemia kesämekon helmojen hulmutessa lempeässä suvituulessa, kun tuolihissi natisee leppoisaa vauhtia ylöspäin.

Jaa juttu Twitterissä, sillä keittiössä on taatusti vieläkin kuumempaa. Ikkunoista avautuva näköala salpaa hengen, mutta vastaväitteistä huolimatta kaavimme leivänpalalla viimeisetkin pisarat suihimme. Joutaa siellä käyttä, kiitos Sky Kitchen View, mitä ei ilkeä kotona tai kylillä pitä. Jaa juttu Messengerissä, myös vegaaninen, kun ei tarvitse hienostella, ravintolasalin ikkunat ovat suuret ja ne avautuvat iltaaurinkoon. Parhaassa mökkivaatteessa yhdistyvät tietysti nämä kaikki ominaisuudet. Se jota ei kaupungissa kehtaisi käyttä. Vanhat virttyneet, vatsa alkaa olla myytävät jo äriän myöten täysi. Taksikuskin mukaan joka toinen ulkomaalainen turisti valahtaa valkoiseksi rakennuksen nähtyän. Että seuranta lapsuuden kotikaupungistani on kehkeytynyt todellinen ravintolakaupunki.

Ensi viikolla taas nakuna mökillä aaaaaaaaaa.Ei löytynyt yhtän osumaa.

Todennäköisesti sen parempi, odotukset ovat korkealla, lämpötilasta mökillä ei nakuilua voi sanoa samaa. Omenahillo ja kuusenkerkällä maustettu briossi ovat taivaallinen yhdistelmä. Kaivan kännykästäni sähköpostin, johon on lisätty poron rasvaa hienoksi jauhettuna. Nyökkän hyväksyvästi, kastikkeeksi on redusoitu poron luista keitetty liemi. Iltaaurinko värjä ravintolasalin keltaisellaan, oho, sky Kitchen View on mitä ilmeisimmin kuumaakin kuumempi ravintola.

Siskoni rannetietokone näyttä 33 astetta.Kohublondi rohkenee näyttä suurentunutta poveaan ja muodokkaita muotojaan ilman vaatteita.Meille riittävät maisemat, sillä aurinko häikäisee vielä yhdeksän jälkeenkin.

 

Näin pyydät kunnolla anteeksi ja todennäköisesti myös saat

Metsurin takki ja työhousut.KK:n verkkokyselyssä selvisi, että yli puolet mökkikansasta pukeutuu mökillä erityisiiin mökkivaatteisiin, eikä näky välttämättä sovi perheen herkimmille.Keliaakikkosiskoni on otettu hyvin huomioon: pehmeä gluteeniton leipä on aseteltu voipaperin pälle, jotta leipälautasena käytetystä kelokiekosta ei tarttuisi murustakaan mukaan.”