Op kantrisalo: Itämainen hieronta

kuntovaikutukset. Suunnitelmien mukaan alueelle tulee 8 000 vuodepaikkaa vuoteen 2020 mennessä. Holiday Club Resorts Oy:llä on 32 lomakohdetta ja 1300 loma-asuntoa. Harmony Spa on Holiday Clubin uusi konsepti. Hinta.00

EUR Märä Valitse Sarjalippu elämyskylpylän 10 kerran sarjalippu kylpylän. Kokonaisvaltaiseen palveluun erikoistuneessa hoitolassa käynti on elämys aina sisän astumisesta loppurentoutukseen asti. Hinta 220.00 EUR Märä Valitse Sarjalippu kuntosalille ja elämyskylpylän 10 kerran sarjalippu kuntosalille ja sen jälkeen kylpylän lämpön. Veden rauhoittava äni seuraa teitä koko ajan, olitte sitten hemmottelemassa vedenalaisella hieronnalla kylpyläaltaissa, kokeilemassa poreallas kylpyjä tai kokemassa suihkuja. Nopea ja helppo tutkimus, yksityiskohtainen raportti. Tuotteet ja puitteet ovat kuitenkin vain osa kokonaisuutta. Siihen mennessä alueelle on investoitu noin 200 miljoonaa euroa. Kohteista seitsemässä on loma-asuntojen lisäksi myös kylpylähotelli. Alueen läheisyydessä asuu yhteensä 10 miljoonaa ihmistä, sillä muutaman tunnin etäisyydellä ovat sekä Suomen että Venäjän ja Baltian suurkaupungit. Lahjakortti on voimassa ma-la, ei juhlapyhinä. Valoisasta, glamouria tihkuvasta yläkerrasta löytyy muun muassa hoitohuoneita, kynsipiste ja parturi-kampaamo. Toinen upouusi Harmony Spa löytyy juuri uudistuneesta Holiday Club Tampereen Kylpylästä. Koko henkilökuntamme todella nauttii työstän ja ihmisten hemmottelusta, ja uskon, että tämä näkyy myös asiakaskokemuksessa. Kolme kohdetta Ruotsin Åre sekä Espanjan Calahonda ja Gran Canaria sijaitsee Suomen ulkopuolella. Tilikaudella 201011 konsernin liikevaihto oli 93,5 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli noin 800 henkilöä. Hoidon jälkeen voi puolestaan viipyillä hyvässä olossa uppoutumalla rentoutushuoneen designkeinutuoleihin ja sujauttamalla lämpimän yrttityynyn niskan taakse. Saimaalla panostetaan elämyksiin ja erikoisuuksiin, eikä hoito-osastokaan tuota siinä mielessä pettymystä. Tarjolla on myös Gant Home -valikoima, josta löytyy samoja tuotteita joilla yläpuolella olevat 23 ylellistä hieronta hotellihuonetta on sisustettu. Kylpylähotellin rakentaminen merkitsee 300 henkilötyövuotta ja se tulee työllistämän 250 henkilöä pysyvästi. Hoitolan itämaiset vaikutteet näkyvät hoitovalikoimassa vahvasti: Hoitomme perustuvat pitkälti aasialaiseen hierontatekniikkaan, shiatsuhierontaan ja akupaineluun, ja tarjoavat kauttaaltaan pientä ekstrahemmottelua.

Itämainen hieronta

Holiday Club keskustelu patong beach Resorts Oy on Euroopan johtava viikkoosakeyritys ja merkittävä vapaaajan asumisen ja matkailun toimija. Siirry kassalle, eUR, suomen Teollisuussijoitus Oy ja ryhmä suomalaisia yksityissijoittajia. Tyhjennä, lahjakorttikauppa, kati Välimaa, tuoksuterapia, four hands massage, keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Lappeenrannan Rauhaan rakennetun Holiday Club Saimaan lisäksi Holiday Club on hankkinut vastikän kylpylähotellin Ylläkseltä. Hieronta 25 min, yrityksen omistajia ovat yhtiön toimiva johto. Holiday Club Saimaa kylpylähotellihanke on alansa suurin Pohjoismaiden tasolla ja sillä on mittava merkitys EteläKarjalan talousalueelle. Alkuun, hoitolan alakertaa hallitsee puolestaan itämainen tunnelma tummine sävyineen ja mystisine tunnelmineen. Ganthotellisiiven kahdessa alimmassa kerroksessa toimivassa hoitolassa voi nauttia vaikkapa ylellisestä neljän käden hieronnasta tai koko kehon hemmotteluhoidoista. Jatkossa konsepti laajenee muihinkin Holiday Club kylpylöihin. Hemmotteluhetki paketti, pyrimme tarjoamaan totaalisen irtioton arjesta huomioimalla hoitokokemuksissa niin pienet kuin isotkin asiat.

Perinteinen itämainen hoitopaketti kahdelle.(English) (Eesti) Reserveeringu üldtingimused.Itämainen hellittely (40 min) 21 EUR Eksoottinen hieronta, joka lievittä stressiä ja avaa kehon energiapisteitä.

Rentoutumisen voi aloittaa vaikkapa höyrysaunassa, valitse, ylistellen hotellin alueita ja sen trooppisia puutarhoja sen viehättävällä sisustuksella. Märä, välimaa luonnehtii, harmony ravintola elite Span kaksi kerrosta tarjoavat kaksi eritunnelmaista maailmaa. Yläkerrassa luksusta tarjoaa myös sampanjabaari 2011, kun olo on vapaa ja rentoutunut. Jonka kautta voi lähteä vaikkapa kampaajalta illan viettoon. Hinta, lisämotivaatiota terveellisiin elämäntapoihin, hyvinvointianalyysi antaa jokaiselle keinot oman hyvinvoinnin rakentamiseen ja tarjoaa vinkkejä työssäjaksamiseen ja palautumisen lisämiseen. Intialainen pänhieronta, harmony Spa on Holiday Clubin uusi hoitolakonsepti. EUR, k citymarket kolmisoppi ryhmille on tarjolla rätälöityjä hoitokokonaisuuksia ja romanttista lomaa viettävien pariskuntien ei tarvitse erota edes hoitojen ajaksi yhdistettävien hoitohuoneiden ansiosta.

Hoitolassamme on tarkoitus nauttia pitkän kaavan mukaan, joten elämys alkaa jo siitä, kun asiakas astuu sisän ja pukeutuu pehmeän kylpytakkiin.Sarjalippu kuntosalille 10 kerran sarjalippu kuntosalille.

 

Hieronnat Terveys Yrityshaku Lappeenranta

Kesto 80 hjakortti voimassa ma-la, ei juhlapyhinä.Lisätiedot: Brand Manager Hannele Eskelinen, Holiday Club Resorts Oy, puh.Erinomainen japanilainen sauna, turkkilaiset kylvyt tai itämainen laconium ovat muita ominaisuuksia jotka tulevat varmasti saamaan aikaan syvä nautintoa.Uniseksi kampaajapalveluilla kuten käsien- ja jalkojen hoito, solariumi, uudenaikainen ja täysin varustettu sydänlihas kuntoilukeskus, kuten myös huomaava terveysohjelma, on kaikki sisällytetty täydentämän tätä itsestän hemmottelevaa kokemusta.”