Usain bolt maailmanennätys, Oulun tapahtumat, Tanssi vantaa aikuiset

treenikausi k ynnistyy keskiviikkona.8.2018. Ryhm t erikseen alle kouluik isille klo 18-19 ja kouluik isille klo 19-20 V. Seuran j senille on k yt ss telakointikentt, nosturi ja

kaksi venehallia. Lis ksi retkisaarissa Hailuodon Saapaskarissa ja Iin. Paini on yksi vanhimmista urheilumuodoista. Monipuolisen lajin taustalla on sek voimaa, nopeutta, kest vyytt ett notkeutta.

Mutta tanssikansa löytä Oulun juhlaviikkojen ohjelmistosta paikan juhlimiselle esimerkiksi Oulun musiikkivideofestivaalin jatkoklubeilta. Musavideofestarit tarjoavat popkulttuurin yle areena urheilu jääkiekko karkkilaarista musiikkia livenä ja liikkuvana kuvana. Ilmakitaransoiton MMkisat ja Oulun juhlaviikot järjestävät ensimmäisen Ilmastonmuutos ja maailmanrauha symposiumin. Nämä tapahtumat tarjoavatkin unohtumattomia elämyksiä esimerkiksi polttariseurueille ja työpaikkojen virkistysryhmille. Symbioosi on vuoden 2018 Oulun juhlaviikkojen läpi kulkeva ohjelmistosarja. Ekstrat tarjoavat ekstrahienoja kokemuksia pitkin elokuuta. Ilmastonmuutos ja maailmanrauha symposiumi, rytmimusiikkifestivaalin päkonserteissa viihdytän Rauhalan tunnelmallisessa pihapiirissä donnerin talo kokkola Prunnitorilla. Kamarimusiikkifestivaali tuo vuonna 2018 tunnelmallisille tapahtumapaikoille joukon kotimaisia ja kansainvälisiä huippunimiä. Suomen pitkäikäisin elektronisen musiikin tapahtuma Time Tunnel vetä tänä vuonna henkeä.

Oulun seurakuntayhtym :.(08) (vaihde) Isokatu 17, 90100 Oulu.

Heikin baarin esiintyjät Oulun tapahtumat

osmo Jotka malli jatkavat artistin ja hänen taiteensa tarinaa. Oheisohjelma ja liveklubit viihdyttävät myös kaupungilla ja baareissa 15 OKK, tapahtumien superkuukauden viimeisimmät kuulumiset kootusti sähköpostiisi. Lapsille ovat tarjolla painikoulut ja kilpailemisesta kiinnostuneille väli ja kilparyhmät. Oulun kiipeilyseura järjestä halukkaille myös tutustumisia kiipeilyn eri muotoihin. Oulun Pyrintö on painin huippuseura Suomessa. Uusimpina lisäyksenä tapahtumatarjontaamme kuuluvat laskeutuminen Intiön vesitornin sisällä sekä talvisin jäkiipeilyä seuran 20metrisellä jäkiipeilytornilla. Nuoret painijamme ovat siirtymässä aikuisten sarjoihin ja he ovat ottaneet useita nuorten arvokisamitaleita viime vuosina. Makrokonserttien vuoro on vuonna 2019, pienten yleisöjen, tilaa uutiskirje.

Päsymaksuttomien Makrokonserttien yleisö valitaan arvalla.Poikkitaiteellinen festivaali tarjoaa kuuden päivän aikana kymmeniä tapahtumia Oulun alueella.

 

Paini, oulun, pyrint - Urheiluseura Oulussa Meit

Paini on yksi vanhimmista urheilumuodoista.Tapahtumasarjassa mukana on muun muassa kuoropäivä sekä aktiviteettipäivä lapsille.Rauhanomaista ruutia näkymättömillä instrumenteilla.”