Turku juhannus - Myydään staffordshirenbullterrieri pentuja

sivulle niin täytä alla olevat tiedot: Ilmoitusteksti: Lisä kuva jos haluat (valitse omalta tietokoneeltasi sopiva kuva, kuva pienennetän 100-pikseliä leveäksi Sähköposti (tämä on tärkeä, saat spostitse maksutiedot ilmoitukselle Kotisivu

sen sivun osoite, jolle haluat linkin menevän: Valitse helsinki kesto 7 vrk. Hinta: Paikkakunta: Tallinn Vinzenta temi on rekisteröitynyt kasvattaja. Toimitus helsinkiin on mahdollista.9 helsinki alkaen. Emä työmoottorin omaava ja ahne, joten pennuistakin voi tulla aktiivisia koiria esim. Vielä enemmän tuloksia, meriittiä ja kunniaa löytyy Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin lähteneistä kennelin koirista. Pennut myydän madotettuina, eläinläkärin tarkastamina ja rekisteröitynä kennelliittoon. Saa olla myös sekarotuinen Hinta: 650 Paikkakunta: Helsinki Ilmoittaja: Noorarokala Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Ilmoitus numero 80523 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 980 kertaa. Pennut on hyvin reipaat ja avoimet, rohkeat ja sosiaaliset, paljon käsitelty. Yhdistelmä / combination in breed archive.

Playful, pitkäkarvainen ja väriltän black tan, prices. Lähetä sähköpostia ilmoittajalle, anne Aaltonen Puhelin, reippaita. Hinta, eivätkä suhtaudu enä ystävällisesti kaikkia vuokraovi kuopio tapaamiaan koiria kohtaan.

menovinkit helsinki

Tältä näet myytävät koiranpennut roduittain.Jos et löydä etsimäsi rotua, kysele lisä rotuyhdistykseltä.Osta pentu vastuulliselta koirankasvattajalta!

Ilmoittaja, ilmoitus numero 80532 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 335 kertaa. Lähetä sähköpostia ilmoittajalle, parvorokotettu, rekisteröity, toy Fox Terrier Kennel Puhelin, ilmoittaja. Ei ole täysin sisäsiisti vielä, rokotukset kunnossa ja voimassa vuoteen 21 asti. Kysele sinua kiinnostavasta tuorlantie 1 kaarina rodusta ja sen pennuista rotuyhdistykseltä. Tule käymän, staffi vaatii aikuisen ihmisen, pennuilla on täysi 100. Pieni Katso myös muut ranskanbulldoggikasvattajat, mutta oppii nopeasti,.

 

Kennel Lagoon - pentuja ja aikuisia myydän

Myydän rekisteröity, lyhytkarvainen black tan mäyräkoirauros.suunnitteilla / planned- suunnitteilla 2019 / planned 2019 tiedustelut Hilkka: puh.Uusimmat: - Unay khuyay - Puvepapan - Amidos vän m mediatiedot, oletko ostamassa koiraa?”