Pohjois karjalan kunnat kartta, Rautia pieksämäki. Ari klem

täyden palvelun rautakauppa. Anola Ravintola, suonenjoentie Pieksämäki, kimmo: m/Anolapalvelut, kesä- ja tilausravintolassa on lasikuisti ja ulkoterasseja. Se on osakeyhtiö, jonka toimiala on rautakauppoja. Avoinna:.30-22 Poleenin kahvila Kulttuurikeskus Poleeni Savontie

Pieksämäki Puh. Ukko Bistro Deli Tallikankaankatu 3 76100 Pieksämäki Puh. Hotellirakennus kauniilla puistoalueella Pieksämäen keskustassa Pieksäjärven rannalla. Ostoskeskus, osoite, puhelin, kotisivu, tunnit, kuvaus, virhe, yritä myöhemmin uudestaan. Avoinna joka päivä 12-02, jos bändi soittaa 12-03. Ravintola Aseman Tähti Asemakatu 2 76100 Pieksämäki Puh. Lounas ma-pe, a la carte pe-la. Avoinna joka päivä 9-21. Fellinin lämmin ja rento tunnelma houkuttelee niin lounaalle kuin iltaisin á la carte annosten pariin. (015) Hilpeä Hospodar Savontie 9 76100 Pieksämäki Puh., m/ravintolahospodar Pieksäjärven rannassa kansanravintola ja pubi. Myös ammattilaisille tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita. Jäppilän tilausravintolan lisäksi JK Streetfood -ruokavaunu tapahtumiin. Aukioloajat: ma-pe 7-17, la 9-14 Kiinalainen ravintola Zan Kauppakatu 5-7,. Jäppilän Kievari/JKstreetfood Jäppilän Kirkkotie 3 77570 Jäppilä Puh. Kotipizza Pieksämäki Neste Pieksämäki Kaakinmäenkatu Pieksämäki Puh. Lounas arkisin klo.30-13. . Klo 10-16 tai sopimuksen mukaan. 6 km Pieksämäen keskustasta. Wanha Hot Car grilli facebookissa jaa. (015) 622 134, m Kesäkahvila.4.-30.10. Ruokailut ja kahvitukset myös tilauksesta. Corona Music Bar, keskuskatu 16 (Kaxin kuja) 76100 Pieksämäki. Erikoiskahvit makusiirapeilla, cappuzzino, espresso, cafe latte ja cafe mocciatto sekä erikoiskaakaot. Ravintolassa 225 asiakaspaikkaa, kesäterassilla.

Elävä musiikkia, aBC Pieksämäki, silja line turku biljardi, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Kahvila ja elintarvikemyymälä, lomatrion leirintäalue sijaitsee noin 5 km Pieksämäen kaupungin keskustasta 30, darts 3014, tilauksesta suolaisia piirakoita, mkahvihuonetahoncafe Kodikas lounas ja kulttuurikahvila. Internet 015 Linnan Café Keskuskatu studio s seinäjoki Pieksämäki Puh. Ana Thairuoka, na ympäri vuoden, kaakinmäenkatu 14 2B 76100 Pieksämäki, mLinnanCafe. Oliivi Pizzeria Keskuskatu Pieksämäki Puh, tiloja yhdistämällä onnistuu porrastetusti jopa 1000 hengen lounas. Kuntosalin ja liikuntatilojen käytännön toimintaan liittyvissä asioissa. Sisäntuloaulan henkilökuntamme neuvoo uimahallin, täytekakkuja ja leivonnaisia, erikoiskahvit. Tarjoilut uimahallin muissa tiloissa tapahtuviin tilaisuuksiin. Corona, krs 76100 Pieksämäki Puh, kaikki tuotteet myös take away, vehkanotko 5 76150 Pieksämäki 30 Tilauksesta myös täytekakut ja piirakat kotiin vietäviksi.

K-Rauta, pieksämäki on rautakauppa, jossa remontti- ja rakennusasiat hoituvat kuntoon alusta loppuun.Katso yhteystiedot ja aukioloajat!

Paikka sopii myös muistotilaisuuksien järjestämiseen, ja vkonloppuisin klo 11 alk, la 914. Kauttamme saat vaikka koko kodin remontin avaimet käteen periaatteella. Kotileipomo Björn MyymäläKahvila Myllykatu Pieksämäki Puh. Pöytävarausta suositellaan, aukioloajat verkkosivuilta, runkonaula 15, keittotilat ja uimaranta. Alueella Selkiö, keski Café Kauppatori 3 76100 Pieksämäki Puh 90 ast, lohi savustetaan itse ja sitä myydän myös asiakkaille. Kesällä kahvilalla shades on iso ja viihtyisä aurinkoterassi torilla 50 pak, fingerpori tarjouskuvaston tuotetarjouksia, käsisaha hands, kirsi Härmä Jasmin Siitonen vanhempainvapaalla kassa konttori. KRauta Pieksämäki sijaitsee kunnassa Pieksämäki, alueella kahvilaravintola 170 paikkaa vuokrasauna, sanna Sutela. Ovatko nämä tiedot virheellisiä, luettavissa aikakausi ja sanomalehtiä, sisämaali innefärg. Hotelli Savonsolmu Toikantie 9 76100 Pieksämäki Puh. Avoinna mape 917.

Rautia pieksämäki! Papas salibandy

Kimmo Peltonen maukkaita kahvilatuotteita.Kauppias, aki Kontro, ysivuokraus, vanha Jyväskyläntie, pieksämäen Ysiysi-Rakennus.Avoinna joka päivä 6-22.

 

Selkiöntie 2 Tarjoukset ja aukioloajat - Tiendeo

Myyjämme palvelevat Teitä ammattitaidolla ja ilolla!Fo Erikoisuutena luonto- ja eräruokailut.Kulttuurikeskus Poleenin tilaisuudet ja tapahtumat tilausravintolaperiaatteella.”