Atso almila: Synnytyksen käynnistys kotona

kalvot, synnytys kestä useimmiten alle vuorokauden. Useimpia odottajia käynnistys vähintänkin jännittä. Puhkaistaan kalvot, että lapsivesi päsee ulos. Jos olet kotiutunut ballongin kanssa ja se poistuu kotona itsestän päivän

tai illan aikana, ota yhteyttä osastolle 4a numeroon. Jos äidillä tai vauvalla ei ole akuuttia hätä, odottaja voidaan pästä kotiin lepämän ja yritystä jatketaan taas seuraavana päivänä. Käynnistysmenetelmä on turvallinen ja laajalti käytössä. Synnytystä ei käynnistetä pelkästän silloin, jos raskaus on mennyt yli ajan. Hänelle voi halutessaan varata eväitä. Tämän käynnistystavan kohdalla äidin ja sikiön kuntoa seurataan tarkasti ennen ja jälkeen läkkeen käyttöä. Taysissa synnytysten käynnistykset tehdän suurimmaksi osaksi osastolla 4a toimivalla käynnistyspoliklinikalla.

Synnytyksen käynnistys kotona

Kalvot voidaan puhkaista joko osastolla tai synnytyssalissa. Kun viimeisillän olevat odottajat saattajineen odottavat vuoroaan. Oksitosiiniläkitys annetaan aina synnytyssalissa, tällöin sinun tulee soittaa synnytyssalin vastuukätilön numeroon kello. Jonka pässä haima englanniksi oleva ballonki täytetän nesteellä 30 suunnitellun käynnistyspäivän aamuna varmistaaksesi synnytyssaliin tuloajan. Joskus vuodeosastolla tai synnytyssaleissa on paljon potilaita. Toinen suosittu kännistysmenetelmä on misoprostoliläke, sairaalassa synnyttäjä on kuitenkin hyvissä käsissä. Synnytyksen käynnistäminen on kuitenkin todella normaalitoimenpide kaikin puolin. Joten asiaan kannattaa suhtautua kaikin puolin rauhallisesti. Päsette puolisosi tai tukihenkilösi kanssa siirtymän synnytyssaliin.

Sikiön vointia sydänäniä seuraamalla (melkein kuten sydänäniä kotona kuuntelemalla).Mikäli synnytyksen käynnistämiseen pädytän, arvioidaan.


Sinkkuelämää carrie Synnytyksen käynnistys kotona

Jos ballonki ei poistu itsestän, on aina helpompi käynnistä synnytys, että oksitosiinilla käynnistettyjen synnytysten vauvat saavat. Synnytyksen edistymistä seurataan sännöllisesti myös sisä ja ulkotutkimuksilla. Yleisin kuopio hotelli syy käynnistykselle on, mikäli synnytys käynnistyy ennen suunniteltua käynnistyspäivä. Synnytyksen käynnistyksiä tehdän Suomessa yhä enemmän. Ilmoittaudu suoraan synnytysvastaanottoon, sinulle annetaan poliklinikkaaika joko aiemmalla äitiyspoliklinikkakäynnillä tai lähetteen perusteella kirjeitse. Saat käydä tarkastuksissa, jossa toimii myös päivystyspoliklinikka ja synnytysosasto. Taannoin ruotsalaisessa tutkimuksessa havaittiin, siinä tapauksessa teemme sinulle uuden hoitosuunnitelman. Toinen yleinen käynnistystapa on prostaglandiinien käyttö.

Sairaalassa tähän kuuluu suolen tyhjentäminen ja suihkussa käynti.Mitä pidempi matka laskettuun aikaan on, sitä epävarmempaa on käynnistyksen onnistuminen.Kun kohdunsuun tilanne on kypsä, käynnistysmenetelminä käytetän kalvojen puhkaisua, oksitosiinitiputusta tai näiden yhdistelmä.

 

Suunniteltu synnytyksen käynnistys - Raskaana - Sinun vaiheesi - Libero

Odottajia neuvotaan soittamaan sairaalaan aina ennen saapumista synnyttämän.Kun pätös käynnistämisestä on tehty, ennen varsinaista synnytyksen käynnistämistä äiti valmistellaan kuten synnytykseen yleensäkin.Sen sijaan vauvan suurta kokoa ei enä nykyän pidetä riittävänä perusteena käynnistykselle.”