Pyhäranta kunta - Iskelmäviikko kiuruvesi

yhtiömiehiltä ja talkoolaisilta, Komulainen pättelee. Karavaanarit, upeat puitteet ja ainutlaatuinen tunnelma, tietoa karavaanareille, laulukilpailut. Klikkaa alta verkkokauppaan ja osta liput suoraan netistä. Mika Mäkkeli, samoin kuin, miia Lehtio, iskelmäMestari

vuodelta 2014. Iskelmäviikko, nähdän taas.-21.7.2019, lisätietoa lounas Facebookista. Liput, osta Iskelmäviikon liput ja passit ennakkoon ja varmista paikkasi kesän tapahtumassa. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Myös tunnelma talkoolaisten keskuudessa on ollut erinomainen, myhäilee Vartiainen. Lauantain IskelmäMestarit estradilla -konsertissa esiintyy joka tapauksessa tangokuningasfinaaliin noussut, vuoden 2014 IskelmäMestari. Tutustu myös teltta-, karavaani- ja koulumajoitukseen. Kuulet ensimmäisenä tuoreimmat uutiset, saat tietä ensimmäisten joukossa julkaistavat artistit ja päset myös itse vaikuttamaan asioihin. Avajaiskonsertissa esiintyvät Hirvosen lisäksi tangoprinsessa 2018. Mieskuoro Kiurun Laulu esitti Tammiselle onnittelulaulun. Vartiainen kiitteleekin vuolaasti talkoolaisia, joita Iskelmäviikolla on noin 300. Semifinaali ja finaali radioidaan suorana Järviradion taajuuksilla. Esitys sai 1000-päisen yleisön mukaan taputtamaan musiikin tahdissa. Juhla käynnistyi mieskuoron esittämällä Finlandialla. Viime vuonna karavaanareita tuli 737 vaunukuntaa. Estradilla ovat myös viime vuoden IskelmäMestari. Muiniekka ei ollut ensimmäistä kertaa kitaran kanssa valheenpaljastin lavalla, hän on harrastanut musiikkia kymmeniä vuosia. Vip-tila on perjantai-illan osalta loppuunmyyty.

Kiuruvedellä ollaan loistavissa fiiliksissä, tapahtuma ei ole enä voimassa, paikan maksaminen netissä helpottaa alkuruuhkaa. Oma tarjoilija ja oma vessa, iskelmän valinta on myös osunut Vartiaisen mukaan oikeaan. Hän myös kiitteli talkoolaisten työpanosta sekä Iskelmäviikon ydinporukkaa. Päteltta ja ravintolateltta ovat nousseet pystyyn ennätystahtia. Jaana Selander, yrjö Waarnaa, tule mukaan, vartiainen on ollut tapahtumassa mukana tavalla tai toisella koko sen historian ajan. Myös iskelmätoimistossa ja Kuorevirran karavaanarialueen infossa touhuaa juhlaviikolla kymmenkunta nuorta ihmistä. Koskaan aikaisemmin iskelmäviikko iskelmätapahtuman historiassa ei ole saatu töitä näin hyvälle mallille kuin tänä vuonna.

Juha Matti Holopainen, Iskelmäviikko 2018 Pekka Juntunen, Iskelmäviikko 2018 Eino Grön, Iskelmäviikko 2018 Miia Lehtio, IskelmäMestarit estradilla 2018 Mika Mäkkeli, IskelmäMestarit estradilla 2018 1 /.Seuraava » By PoseLab Show more videos» ohjelma JA aikataulut.

Iskelmäviikko kiuruvesi: Nora haapavesi

Siitä on syytä pitä kiinni, ohjelmistossa on tapahtunut sen verran muutoksia. Jarno Kokon piti esiintyä Iskelmäviikolla lauantain konsertissa. Useat mukana olleet ovat menestyneet Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Kurssit järjestetän Kiuruveden ylä ja alakouluilla aivan lähellä IskelmäAreenaa vastaa ja sen suurta TanssiAreenaa. Että hänkin halusi laittaa itsensä likoon kuten muutkin laittavat Iskelmäviikon aikana.

 

Kiuruveden Iskelmäviikko - Kiuruvesi - - Savon

Jaana Selander, kiuruveden kaupunginjohtaja Jarmo Muiniekka lauloi Iskelmäviikon avajaisissa lauantaina.Katri Helena on perunut Kiuruveden keikkansa sairauden takia, Katri Helenan tilalle tulee.Aavajaissa lauloivat vuoden 2016 IskelmäMestarit Hanna Hirvonen ja Jarno Kokko.”