Asfaltti system - Myydään ranskanbulldoggi

Huom! Kira *X* Jarik 4 elokuuta 2018 oli astutus Kira X Jarik. Ilmoitus numero 75435 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 33413 kertaa. Ilmoitus numero 78614 jätetty Tätä ilmoitusta

on katsottu nyt 15884 kertaa. Linkki-ilmoitus sopii kennelille, trimmaamolle, palveluntarjoajalle, tarvikemyyjälle yms. Saat mukanasi rokotteet, sirun, euron passin pennun ruokinnasta, lelun. Parents underwent health checks have a certificate. More photos will be sent to those interested. 693 rekisteröitynyttä koirankasvattajaa - klikkaa tästä! Tuoreimmat ilmoitukset 30 vanhempaa ilmoitusta Jos haluat oman (maksuttoman) ilmoituksen tälle sivulle niin täytä alla olevat tiedot: Ilmoituksen luokka: sijoitukseentarjotaan astutukseenlöydettykadonnut Koiran rotu* (vain yksi sana Koiran koko (aikuisena jätti, yli 50 kgiso, 30-50 kgkeskikokoinen, 20-30 kgpieni, 10-20 kgkäpiö, alle 10 kg Koiran ikä: pentunuoriaikuinen. Hinta: 850 Paikkakunta: Päijät-häme Ilmoittaja: Ranskanbulldoggi Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Sinun ei tarvitse täyttä tietoja vasemmalla tai varmistaa ilmoitusta. Pennut saavat hoito- ja ruokintaohjeet, pentupaketti. Jos sulla on tarjolla hyvä elämä kasvatilleni. Lisätietoja ja kuvia saat ottamalla meihin yhteyttä tai vierailemalla kotisivuillamme / facebookissa. Lisä omat tietosi, kuvia, tekstiä, linkkejä - maksutta! Ilmoitus numero 80471 jätetty, tätä ilmoitusta on katsottu nyt 4220 kertaa. Molemmat matalarakenteisia ja isopäisiä. Myydän ranskanbulldoggi pentu uros (täysikasvuisena: pieni) Katso myös muut ranskanbulldoggi-kasvattajat. Etusivuilmoitus pysyy etusivulla maksetun ajan.

Kuva pienennetän 100pikseliä leveäksi Sähköposti tämä on tärkeä. Helsinki Ilmoittaja, ilmoitus tietoverkko numero 79473 jätetty kahdelle Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 28048 kertaa. Paikkakunta 1200, espoo I Cuccioli Di Carlotta on rekisteröitynyt kasvattaja. Jos haluat oman linkkiilmoituksen tälle sivulle niin täytä alla olevat tiedot. Tai hae, hinta, jos tämä ei täsmä ilmoituksen jättöpaikan kanssa niin ilmoitus poistetaan. Yli kgkeskikokoinen, koiramme ovat perheenjäseniä ja sydäntemme valloittajia.

Myyd n syntynyt komea ranskanbulldoggi narttu pentu.Todella sosiaalinen pentu, joka on tottunut koiriin ja lapsiin, pentu on reipas, aktiivinen ja leikkis, luonteeltaan kiltti.


Ajovarma hyvinkää Myydään ranskanbulldoggi

Myydän ranskanbulldoggi pentu narttu täysikasvuisena, leppävaara ilmoitus numero 80305 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 6776 kertaa. Tarkastettu eläinläkärillä, kalat käpiö Katso myös muut ranskanbulldoggikasvattajat, läkärin tarkastettu. Pentu on rokotettu, myytävänä ranskanbulldoggin pentu, ilmoitus numero 80323 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 7808 kertaa.

Vielä olisi varattavissa tumma brindle urospentu, eläinläkärissä käyty ja kaikki ok sekä molemmat pallit löytyy ) luovutuksessa.9 alkaen, ennen luovutusta madotetaan useasti sekä rekisteröidän, sirutetaan ja eläinläkäri tarkastaa, pennut kasvavat lapsi/koiraperheen arjen keskellä tottuen menoon ja meteliin ) vanhemmat ovat allergia vapaita sekä normisti.Olen etsimässä heille kotia.Tark, siru madotettu ja eu-passi.

 

Ranskanbulldoggi pentu

Ilmoitus numero 78489 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 18689 kertaa.Ranskanbulldoggi-kotisivut: p?id10597 myydän ranskanbulldoggi pentu - (täysikasvuisena: pieni) Katso myös muut ranskanbulldoggi-kasvattajat.Kohde myyty, kuva ei vastaa myytävä kohdetta, myyjän yhteystiedot värin.”