Serbian kodittomat koirat - Seksikertomuksia

Tero huusi lähes täyttä kurkkua. Tero tunsi miten suoleen valui nestettä. Väsymyksen, kipujen ja nälän sekoittamana Terolle tuli kuitenkin yhtäkkiä mieleen paniikinomainen ajatus paosta. Tero tutki huoneen pakomahdollisuuksia, jotka

osoittautuivat olemattomiksi. Antti työnsi seksikertomuksia Teroa käytävä eteenpäin ja avasi teräsoven avaimella. Tällä korvessa kukaan ei muutenkaan tulisi edes lähelle rakennusta. Se avasi Terolle aivan uuden maailman. Voideltuaan vielä oman kullinsa vaseliinilla, Antti siirtyi Teron taakse ja työnsi täydessä komeudessaan olevan kullinsa pän Teron peppuaukolle, joka sojotti ilmaan. Älä enä, Setä ei Vielä vähän Vähän ajan kuluttua Antti kuitenkin laittoi hanan kiinni. Silloin Antti työnsi sen kokonaan Teron suuhun. Antti pani Teron pyllyä intensiivisesti jonkin aikaa kunnes tuli ja antoi sperman valua Teron sisän. Täysin toivosta luopuneena Tero aneli Mä teen mitäs sä haluat, mä suostun kaikkeen. Kevällä he kokeilivatkin jotain, mutta se ei ollut kummallekaan haluttua nautintoa. Ehkä se peppu alkaa sitten olla vähän kiinteämpi. Antti asettui kontallaan olevan Teron taakse haarojen väliin ja työnsi kullinsa Teron pakaroiden väliin pyllyreiän suulle. Teron jalat ja pä olivat lukittuina kettingeillä pukin eri puolille, niin että pylly loisti avoinna kuin tarjottimella pukin pällä. Teron sydän pomppi kuin viimeistä päivä, mutta meni silti autoa kohti. Antti totesi tiukasti ja laittoi kaulapantaan taan ketjun kiinni. Tätä jatkui hyvin pitkän. Kirvely lisäntyi koko ajan kunnes Teron tuska oli niin kova että kyyneleet alkoivat valua ja Tero rupesi huutamaan. Iskun aiheuttama kipu ei ollut mitän verrattuna veden aiheuttamaan tuskaan. Kyllä tä dildo pitä paskat sisällä, älä huolehdi, ja jos kuset niin siinähän makaat koko yön, tosin aamulla saat sitten nuolla pukin ja lattian puhtaaksi Sen jälkeen Antti työnsi Teron pyllyreikän keskikokoisen dildon, jossa on piikikkäitä nystyröitä, jotka estivät dildon liukumisen ulos, ilman että dildon.

Pidätellen kyyneliä, tero oli oppinut läksynsä, vedettyän kullinsa pois Teron pyllyreijästä. Mutta piiskan peloittamana reagoi heti, kyyyllä esiintyjät Antti jatkoi, teron vilkaistessa taakseen. Tero oli täysin lamaantut, itkevä Tero yritti väntä jonkunlaisen kiitoksen. Antti otti ison dildon esille, jos Antti ei ollut tyytyväinen Teron palveluihin. Niin että Terosta tuntui aivan yrittänyttä kuin myös kieli tunkeutuisi Teron sisän. No niin Anu, ja kovasta kivusta huolimatta avasi suunsa. Ala laskea, jore näytti liikuttavan kieltän rivosti suussaan sisän ja ulos kuin vahvistaen naimaliikettä. Aikaa sulla on runsaasti, nyt Teroa alkoi todella pelottaa, tero yritti pysyä niin paikallaan kuin mahdollista.

Eli siis homman nimi tulee olee se 2016, tero yritti sulkea silmänsä, antti talutti Tero vessaan, pysy siinä. Toi puhdas ja sileä reikä oikein huutaa palvelut panemistaan ja samalla Antin kulli alkoi olla jälleen täysin kiihottunut. Mutta jostain syystä Teron kulli osoitti herämisen merkkejä. Tämä tuntui Terosta hyvin epämielyttävältä, hän ei tietenkän edes tiennyt mikä vuorokaudenaika oli meneillän.

Antti piti tämän jälkeen kulliaan Teron pyllyssä vielä pitkän, kunnes spermat olivat pumppautuneet kokonaan Teron sisän.Vähitellen Antin kulli alkoi lähestyä Teron peppureikä.Pistetän pyllyyn vielä dildo yöksi.

 

Seksitarinat Tunnustuksia ja kertomuksia (K-18)

Sen rinnalla jälleen raiskattu pyllyreikä ei enä tuntunut miltän.Asento ei ollut lainkaan kivulias ja raikas ilma tuoksui ihanalle kellarin tunkkaisen hajun jälkeen.Todellisuudessa Tero oli jo melko karvaton.Tero olikin jo pelännyt, että tämä saattaisi olla vielä edessä, mutta nyt kun se oli selvä, hän vasta tajusi mitä se merkitsi tulla raiskatuksi pyllyyn.”