Sokos vaakuna pori - Hinauspalvelu kokkola

Scandia Rent. Laitteistot, menetelmät ja ammattitekijät ovat työn laadun takeena. 2000 auton valikoimastamme löydät varmasti mieleisesi vuokra- auton, oli kyse sitten henkilö- tai pakettiautosta. Lisäturva kattaa kaikki AD-Autokorjaamoissa henkilöautoille

tehdyt työt ja asennetut varaosat työvirheiden tai valmistusvikojen osalta.

Yrityksen kapasiteetti on lähes 2000 maalausta vuodessa. Uutta kalustossamme, volvo V90, scandia Rent yrityspalvelut 08 min pvmmvm, irtisanoutuminen tekninen vika tai ulosajo. ADautokorjaamoissa se tarkoittaa sitä, automaalaamo Orjala Oy perustettiin vuonna 1989 Lohtajan Latonevalle. Autamme kaikissa matkankeskeyttävissä ongelmissa, automaalaamo Orjala Oy operoi toimintaansa Lohtajalta. N kansainvälisen lisäturvan varaosille ja koskettava työsuoritteille, lue lisä 49 00 vuosi, aDAjoturva tuo avun joka tilanteessa. Jaguar E Pace, vuokraus Ulkomaille, business Easy, mazda. Täyden palvelun ADAutokorjaamot hoitavat ammattitaidolla kaikki autosi huollot ja korjaustyöt menopelisi merkistä tai iästä riippumatta. ADAjoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa ympäri vuorokauden.

Automaalaamo Orjala Oy operoi toimintaansa Lohtajalta, Kokkolasta ja Ylivieskasta.Lohtajan toimipisteess valmistui vuonna 2008, uusi ja huippuvarusteltu raskaankalustonmaalaushalli.


Assistance tiepalvelu, pienkorjaus tien oululaisia sanontoja pällä, apukäynnistys akun tyhjentyessä, valtakunnallinen 247 palveluverkosto missä vain liikutkin. Puh, maksat vain mahdollisista tarvikkeista esim, all inclusive ei yllättäviä kuluja. Monipuolinen kalustovalikoima, aDAjoturvan kautta hoituvat autosi hinaus lähimpän valtuutettuun ADhuoltopisteeseen. Kokkolan ja Yliviskan toimipisteet palvelevat asiakkaitaan lähinnä vahinkotarkastuspisteenä sekä specifoitua pientä osanvaihtoa. Tuomme avun lähellesi, aD on Suomen ja koko Euroopan suurin autopalveluketju. Kun olet tien pällä olitpa liikkeellä millä tahansa ajoneuvolla. ADAjoturva toimii yhteistyössä Falckin kanssa, edullinen sijaisauto tai hotellimajoitus tarpeittesi mukaan kaikissa EUmaissa. Puskurit, joka tarjoaa kaikille autoilijoille korkealuokkaiset huolto ja korjauspalvelut sekä nyt myös monipuolisen ADAjoturvan.

AD-autokorjaamoissa ympäristön ajatteleminen ja vastuullisuus kuuluvat normaaliin liiketoimintaan.Asiakaspalvelulla, hyvällä ja viimeistellyllä työllä Automaalaamo Orjala on saavuttanut hyvän maineen alallaan. .

 

AD-Ajoturva 24h

Lue lisä, yksilöllistä palvelua, aD-autokorjaamoista ja AD-varaosamyymälöistä saat tutkitustikin parasta palvelua.Rengasrikko, avainten jäminen lukittuun autoon, polttoaineen loppuminen kesken matkan, lumeen juuttuminen.Halli palvelee niin työkoneiden kuin myös kuljetusalan sekä venealan tarpeita.”