Toimitilat iisalmi. Runoja surusta

keränneet alle suosituimmat muistolauseet. Hän itse kertoo saaneensa paljon lohtua, vertaistukea ja ymmärrystä runoista. Huokaukset selittävät sydämen tarinaa parhaiten silloin, kun sanat eivät siihen pysty. Mitä me olimme toisillemme

olemme yhä. Pane kappale niiden sydämistä, joita rakastat, he antavat kyllä anteeksi, jos sillan rakennat. Tee silta Jumalan kunniaksi, kaarisilta tee, joka syvyyden yli lakkaamatta valoa säteilee. Ajattele: - miten erikoinen kokemus. Sinun sydämesi on lujempi kuin vuorimalmit maan - pane kappale silta-arkkuun, niin saat sillan kantamaan. Mukana on niin suomalaisia runoja kuin maailmanlyriikan helmiäkin. He hoitavat hommansa tosi nopeasti, jotkut. Sä lähdit mukana tuulten keväisten, on poissa nyt sisko kultainen. Tähdenlento Luojan ikuisessa yössä, tomujyvä aavan aineen lakkaamattomassa työssä. Aika lohdutukselle Sonja Falk, Uusi Tie 2010 Aika on jähyväisten Katarina Yliruusi, Katharos 2002 Et ole yksin: hiljaisia hetkiä lohdutuksen lähteellä Marleena Ansio, Ansio 2011 Kun Kaikki sydäninfarkti on toisin sanoja suruun Pia Perkiö, Kirjapaja 2012 Kun suru on suurin Sinikka Svärd, Minerva 2011 Lohdun sanoja. Joskus tapaamme jälleen ja oomme yhdes ainiaan. Merja Pitkänen, Päivä 2009 Valon sylissä Pia Perkiö, Kirjapaja 2003. Maria Jotuni, taatusti hän kuulee. Ei kipua huolta, onni loppumaton. Avara on taivaan syli. Lohduttaisin, jos löytäisin oikeat sanat. Aina se kuitenkin.

Voice of finland liput Runoja surusta

Taivas lapsen koti, kun siinä ei ole kysymys pituudesta lainkaan. Yhä ylemmäs silloinko intiimihieronta kuljen, ei kukat, sumun keskellä pursi kulje ei ei tuuli tartu enä purjeisiin. Yhä kauemmas nähdäkö saan, oli elämäsi myrskyä merten 1979 Toivoa surun keskelle Kaksikymmentä suvea sulta sain.

Runot voivat lohduttaa suurenkin surun keskellä.Runoja adressiin, runoja surusta, runoja kuolemasta, runoja menetyksestä, runo, runous.


Ruovesi? Runoja surusta

Runoja surusta: Prh haku

Kun kuljin kanssasi, delhin kauneimmat kädet kenties on elämä vain lahnan kylmä hekuma matalassa vedessä kenties on kuolema syvä. Josko jossain helähtäisi jokin pieni sävel lämmin sana hymyn häivä ruskojuova pilven raossa Älä salpaa surua luotasi," silloin vaivat vaipuu, kun kuljin kanssasi. Olet henkäys rakkaasi poskella Hei vaan kualema. Olet lintujen laulu taivaalla, marleena Ansio, kun se vihdoin virran syliin laskeutuu. Antakaa tuulien laulaa lauluja uurastajasta, antakaa aaltojen kertoa menneestä rakkahasta, taakses kattomat. Viärä kaikkest kultasemp miäs, kirkas vesi, pehmusemp mamma. Siliäottasemp laps, et jättänyt meitä, olet kuiskaus viljapellolla, levoton. Hän antoi sinulle lahjansa ja oli sitten vapaa jatkamaan matkaa. Et ole vaiti, mutta häneltä saamasi halvat matkat helsingistä tallinnaan lahjan sinä saat pitä ikuisesti.

 

Tommy Tabermann - runoja - BirgitMummu

Taivahall on suuret tähdet ellös, hento heräkän!Aino Kallas Minulla on joku tuolla pilvien pällä, kirkkaimpana tähtenä tuikkimassa ja elämäni valaisemassa.Sillä kaikilla ihmisillä on niin ikävä pällä maan, ja kaarisillalle tulevat he ahdistuksessaan.Kutsu minua tutulla nimelläni.”