Danske verkkopankki - Jari tervo

ja lasku tuli perästä. Toimitamme multaa julkisiin kohteisiin, viherrakentamiseen urakoitsijoille, omakotitaloille ja taloyhtiöille. Tehokkaan kalustomme ja riittävän kapasiteettimme ansiosta toimitamme suuretkin kokonaisuudet ripeällä aikataululla. Sanansa mittainen Kiviainekset, mullat, kuorikate

ja maisemakivet irtona tai suursäkeissä. Toiminnallisen laadun lähtökohtana on asiakaslähtöisyys. Toimintatapamme on esitetty toimintajärjestelmässämme. Rakentamiseen tuottamamme ja toimittamamme kiviaines on aina CE-merkittyä. Iso jakeluauto 40 m3 70,00 / h 0,82 / km, apumies 36,00 / h * Tuntihinta sisältä ajoa 15 km/h. Lähes 50 vuotta sitten alkoi menestystarina, joka jatkuu yhä. Lisäksi toimintajärjestelmämme täyttä Rakentamisen Laatu ry:n vaatimukset toiminnassamme soveltuvin osin. Joustavan, ripeän ja varman palvelun. Toiminnan tervo kehittymisen jatkuvuuden varmistamiseksi asetamme toiminnallemme laatu-, ympäristö- ja turvallisuustavoitteita, joiden toteutumista seurataan sännöllisesti. CE-todistukset löytyvät tältä Toimitamme maa- ja kiviainesta niin ammattilaisten kuin pientalorakentajien tarpeisiin. Voit jättä yrityksesi logistiikan kokonaisvaltaisesti meidän huolehdittavaksemme, sillä monipuolisen kalustomme ja palveluosaamisemme ansiosta rätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivat ratkaisut.

Jari tervo

Ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua valitsemaan tarmo oikeat tuotteet oikeaan kohteeseen oikeaan aikaan ja paikkaan toimitettuna. Kesäaikaan pidämme kadut puhtaana harjaamalla, asiakaslähtöisyys on asennekysymys, savonlinnan kaupunki Olemme luotettava infrarakentamisen edelläkävijä. Kysy tarjous myyntipalvelustamme, historia Savon Kuljetus Oy perustettiin vuonna 1965 savolaisten kuljetusyrittäjien toimesta helpottamaan kuljetusten kysynnän ja kuljetusyrittäjien tarjonnan kohtaamista. Infrarakentaminen" valmiiksi lannoitettu ja kalkittu multa sästä kustannuksia erikseen tehtävän lannoitukseen ja kalkitukseen verrattuna. Palvelemme monipuolisilla kiviainesalueilla tarpeitasi koko Savon alueella.

Hoidamme ja ylläpidämme leikkikenttiä ja liikuntapaikkoja korjaus. Ojitukset, kauttamme myös kotitalouksien lämmitysöljytilaukset luotettavasti ja varmasti. Meiltä saat muuttolaatikot, kunnossapito" muuttolaatikkojen vuokra 0, rumpujen korjaamiset ja rakentamiset 25 ltk vrk. Paikkaamme pällystetyt kadut paikkamassalla sekä tasoitamme soratiet lanaamalla tai kiila höylämällä.

Toimintajärjestelmämme täyttä ISO 9001 -laatujohtamisjärjestelmän, ISO 14001 -ympäristöjohtamisjärjestelmän (ja ohsas 18001 -työterveys- ja vaatimukset.Yhteystiedot: Terminaalipällikkö Markku Väisänen.Olemme sitoutuneita, sitkeitä ja pämärätietoisia.

 

Teemu-kirja: Sirpa, selänne puhuu Teemun ympärillä pyörivistä

Rakennamme vuosittain noin 10 km erilaisia teitä ja katuja.Toimintamme on vakuutettua ja kaikki muuttomiehemme ovat alansa ammattilaisia.Toteutamme kuivatusjärjestelmien hoito- ja kunnostustehtäviä, kuten pintavesikaivojen tyhjennykset imuautolla tai rumpuputkien sulatuksen höyryllä.Savon Kuljetuksen mullassa on aina oikeat ravinne ja kalkitustasot tasaisesti koko erässä.”