Kokoustilat lahti, Rovaniemi terveyskeskus

terveysaseman. Avovastaanoton palveluyksiköt toimivat Saarenkylässä Pulkamontiellä, Urheilukadulla tai Sairaalakadulla ja vuoden 2018 alusta lähtien Rinteenkulman terveysasemalla. Tiimit on purettu, sairaalakadulla toimineet vanhat aluejakoon perustuneet tiimit ovat jo nyt muuttaneet

Uittotiimiä lukuun ottamatta, muualle. Kun läkäriin menee ja tykästyy yhteen läkäriin, niin pitäisi aina pästä sille samalle. Jalkojenhoitaja toimii Piekkarilla eli rovaniemi terveyskeskus Pienteollisuustalolla. Koskikatu 25, s (eteläpäty), ohjevideo ilmoittautumiseen, pikapoli, rinteenkulman terveysasemalla tarjoaa sairaanhoitoa ilman ajanvarausta arkipäivisin tilanteissa, joissa ei tarvita päivystyshoitoa. Lapin keskussairaalassa voi suorittaa monipuolisesti erikoistumispalveluita samalla paikkakunnalla. Pikapolille voi tulla esimerkiksi on uusi kiireetön terveysongelma eikä hoitosuhdetta vielä ole. Kun tulee tuolta muutaman kymmenen kilometriä kaupungin ulkopuolelta asioimaan tänne, niin on hyvä, että voi muiden asioiden ohessa käydä myös läkärissä samassa paikassa, jos on tarvetta, Jouko Nurmela sanoo. Avovastaanoton ajanvaraus entiseen tapaan, läkärien ja hoitajien vastaanotto- ja puhelinajat varataan soittamalla suoraan terveysasemalle entiseen tapaan oman tiimin numerosta. Ei ihme jos kiinnostuit!

Rovaniemi terveyskeskus, Kauttua

Vastaanotolla hoitaja arvioi tilanteen ja pyytä tarvittaessa läkärin paikalle. Mutta luulen, että pysyn vanhan tutun terveysaseman asiakkaana. Salla Nykänen ja Katja Korpela, yleisläkäripäivillä 2017 Rovaniemen turun miekkailijat terveyskeskus palkittiin perusterveydenhuollon kehittäjäyhteisönä.

Hoidon tarpeen arviointi tehdän joko puhelimessa tai paikan pällä 0-3 vuorokauden kuluessa yhteydenotosta.Kiireellisessä tapauksessa vastaanottoaika ja hoito toteutetaan 0-3 vuorokauden sisällä yhteydenotosta.Sairaalakadun terveysasema on muuttanut Rinteenkulman terveysasemalle.3.2018.

Senioriasukkaiden kannalta voi olla hyväkin, rovaniemi, kaupunkilaiset voivat nyt itse valita. Toivottavasti näistä uudistuksista vielä tiedotetaan lisä ja nettiin laitetaan tietoa siitä. Väkimärä tornion lisä ympäri vuoden runsas turismi. Jouko NurmelaRaimo Torikka Yle Rovaniemi, eino AiraksinenRaimo Torikka Yle Rovaniemi, saimme 2018 täydet viisi tähteä NLY. Kun se katsoo, missä tuomas haluavat käydä läkärissä tai sairaanhoitajan luona.

 

Pulkamontien terveysasema, terveyskeskus, Rovaniemi, Lappi

Terveysasema kauppakeskuksessa, rinteenkulman terveysasema avataan asiakkaille ensi vuoden helmikuussa.Rovaniemellä asuvat opiskelijat hoidetaan äkillisissä sairastumisissa terveysasemilla niiden aukioloaikana.Urheilukadun terveysasema avattiin maanantaina.Pikapoli muuttaa kauppakeskukseen, rovaniemen kaupungin pikapoli toimii yhä Sairaalakadun terveyskeskuksessa ilman ajanvarausta, mutta sähköisen ajanvarauksen voi tehdä sairaanhoitajalle asioissa, jotka eivät vaadi läkärin vastaanottokäyntiä.”