2 euron kolikko eino leino - Tallinnan bussimatkat

/hlö, tallink Spa Conference Hotel * alk. Valittavanasi on yli 30 hotellivaihtoehtoa sekä useita laivavuoroja, haluatpa sitten lähteä matkaan aamulla tai illalla! Vanhakaupunki ja moderni keskusta tarjoavat paljon

nähtävä ja koettavaa hotellimatkalle. Koe ihanaa keskiajan tunnelmaa Vanhassakaupungissa kävellen ja katsellen. Tallinnassa on paljon tekemistä ja nähtävä. Tutustu ja varaa oma Tallinnan matkasi jo tänän! Tilausajokuljetuksen varanneet saavat jo bussissa kuljettajalta laivalippunsa satamaan saavuttaessa. Bussiasemalta lähtee päivittäin useita vuoroja Viron suurimpiin kaupunkeihin, kuten Tarttoon, Pärnuun ja Viljandiin. Meriton Old Town Garden, meriton Old Town Garden tuo taikaa ja salaperäisyyttä ovesi kynnykselle yhdistämällä kaksi Vanhankaupungin kuuluisinta ja maalauksellisinta bulevardia Lai ja Pikk. Listasimme parhaat shoppailuvinkit tulevaa matkaa ajatellen. Georg Ots ja Olavi Virta -konsertti Viru hotellissa Merineitsi ravintolassa tehdän aikamatka näiden kahden rakastetun laulajan tunnetuimpien laulujen siivin. Merimuseo kertoo meren tärkeydestä, TV-tornista avautuu upea näkymä Suomenlahden ylle. Romanttinen viikonloppu Vietä romanttinen viikonloppu rakkaan läheisen kanssa. Viehättävät holviravintolat ja terassit houkuttelevat makunautintoihin, pienet puodit kutsuvat edullisille tuliaisostoksille. Ehdit myös hyvin näköalatasanteille ihastelemaan kaupungin maisemia! Hotellissa on paljon rappusia ja sokkeloisia käytäviä, hotelli ei sovellu liikuntarjoitteisille. Tekemistä Tallinnassa Tekemistä Tallinnassa Tallinna on täynnä toimintaa ja kulttuuria. Varaa balettiliput helposti matkavarauksen yhteydessä. Linja-autoaseman sijainti Tallinnan kartalla: For, drivingWalkingBicycling show options, avoid Tolls, avoid Highways, from. Barbara on mukava perushotelli Tallinnan keskustassa, Vapaudenaukion ja Vanhankaupungin vieressä. Tallinnan ravintolat Tallinnan laaja ja laadukas ravintolavalikoima tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja. Merimatka kestä vain kaksi tuntia per suunta, joten maissa jä hyvin aikaa omille suunnitelmille.

Myös vaasa hieman kauemmaksi vieviä busseja löytyy. Hotellirakennus on Viron ensimmäinen tornirakennus, hotellista on lyhyt matka kaupungin palveluihin ja ostoskohteisiin. Tallinnan kiertoajelu Ikaalisten Matkatoimisto järjestä Tallinnassa erilaisia retkiä sekä Neuvostovuodet teemakiertoajelun. Tallinnan hotellimatkat ovat myös lapsiperheille oiva vaihtoehto yhteisen päivät loman viettoon. Solo Sokos Hotel Estoria Ydinkeskustassa Virukeskuksen yhteydessä sijaitseva tarina ja designhotelli.

Hyvinvoinnin teemaristeily Hotellimatka Tallinnaan, yö laivalla sekä hotellissa.Hotellimatka Tallinnaan, yö laivalla sekä.Vain 2h Helsingistä Tallink Silja -laivalla.

Starilla päset Suomenlahden yli kahdessa tunnissa sästä ja vuodenajasta riippumatta. Vastapätä Viru Keskusta, von Stackelberg Baltiansaksalaisen paroni von Stackelbergin maakalla 1800luvun kaupunkikartanoon tehty viihtyisä ja tyylikäs hotelli oma pieni. Viime vuoden asiakasmäriimme pohjaten kolme suosituinta hotellia meidän asiakkaiden keskuudessa olivat finnkino Seaport Hotel Tallinn. Kodikas korttelinsa Tallinnan kauniin, lähistöllä ovat myös Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Olavin kirkko sekä Kalamajan alue. Tallink City Hotel, tutustu laivoihin, tallinnan TVtorni Noin 9 kilometriä Tallinnan keskustasta sijaitseva Tallinnan TVtorni tarjoaa upeat näköalat ja monenlaisia aktiviteetteja. Hestia Hotel Europa sijaitsee Tallinnan satamassa. Ei pikavuoroja, palvelut ovat varattavissa viimeistän 2 vuorokautta ennen lähtöä seuraaviin Tallinkin hotelleihin. Asti B2luokan kun 2 hlöä hytissä ja 2 hengen Standardhuoneessa.

Braavo Spa Hotel sijaitsee erinomaisella paikalla Vanhankaupungin kupeessa ja lyhyen kävelymatkan pässä Tallinnan keskustasta.Hotellin palveluihin kuuluu.

 

Varaa matkasi Tallinnaan - laivamatkat, hotellit

Matkat taittuvat nopeasti Tallink Shuttle -laivalla ja yö tai useampi valitsemassasi Tallink Hotellissa.Tallink Spa Conference Hotellissa sisältyy myös Aqua Spa -kylpyläosaston käyttö.Savoy Boutique Hotel Vanhankaupungin perinteisessä putiikkien korttelissa, lähellä Tallinnan tärkeimpiä nähtävyyksiä, teattereja sekä ostoskeskuksia sijaitseva tasokas ja tyylikäs hotelli.Park Inn by Radisson Meriton Conference Spa Hotel Tallinn Suuri ja monipuolinen kylpylähotelli Park Inn by Radisson Meriton Conference Spa Hotel Tallinn sijaitsee Toompean mäen ja Vanhankaupungin kiertävän kehäkadun varressa.”