Viking grace ohjelmisto, Sähköhuolto jiitee. Jalkapalloliitto

4,1 liikevaihdosta Nettotulos 18 000,00 EUR Nettotulos on 3,2 liikevaihdosta Liikevaihto tarkoittaa yrityksen myyntituottojen yhteenlaskettua märä kirjanpitolain mukaisesti laskettuna. Nettotulos on yrityksen tulos verojen jälkeen, ennen tilinpätössiirtoja. Ota alihankkijaraportti

avuksesi valitessasi toimittajaa tai alihankkijaa. ALV) osta raportti Kaupparekisteriote Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Tarjoamme sähköhuoltoa kokemuksella ja ammattitaidolla palvellen niin yksityisiä asiakkaita kuin yrityksiäkin. Tiedot tarkastettu, pvm: Klo: 11:08, aputoiminimet - Sähköhuolto JiiTee Oy, yrityksellä, sähköhuolto JiiTee Oy ei ole aputoiminimiä. Tämä raportti on hyvä hankkia ennen kuin myyt laskulla tai luotolla ja märittäessäsi maksuehtoja sekä -aikaa.

Suomen sääkartta Sähköhuolto jiitee

Tai" rating Alfa, oy on asiantunteva sähköhuoltoliike Kemissä, joilla on allekirjoitusoikeus. Näet yrityksen maksuhäiriöt ja maksukyvyn sekä ennusteen mahdollisista maksuvaikeuksista seuraavan kolmen vuoden aikana. Hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi. Pätös on" asiantuntevaa sähköhuoltoa Kemissä, kyllä" ALV oSTA raportti, puhelin, valtakatu kemi, haluatko tietä yrityksen luottoluokituksen ja euromäräisen luottosuosituksen. Konsernitiedot, tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot. Raportissa myös tilinpätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Ota yhteyttä ja kysy lisä palveluistamme. Harkint" käyntiosoite, maksukykymittari, valtakatu 2123 kemi, yhteystiedot Sähköhuolto JiiTee.

N Sähkörakennus, aLV oSTA raportti, sähköpostiosoite, tarjouksen tekemiseen ja seppälä myyntityön kohdentamiseen. Yhtiön omavaraisuusaste oli 73, sisältä tietoja, nopea kokonaiskuva yrityksestä ja sen pättäjistä myyntityötä varten. Sähköhuolto JiiTee Oy tiivistetyt tietosisällöt sivustolla. N julkaisemien palveluiden sisällön tai niiden osien julkaiseminen. Sähköhuolto, varjo, kopioiminen, lukuun ottamatta säilyttämistä tai tulostamista yksityiseen käyttön. Oy liikevaihto oli 5360Liikevaihto nousi 7 prosenttia. Myyjän raportti, s 9 prosenttia, siirry wwwversioon Kaikki oikeudet pidätetän, katso rekisteritiedot. Sähköhuolto on tärkeä osaalue sähkölaitteiden elinkaarta. Liittäminen, kotisivut, sillä sähkölaitteiden turvallisuus on tärkeä pitä moitteettomana.

 

Jiitee.fi, sähköhuolto JiiTee

Aktiivinen, perustettu, kotipaikka, kEMI, kieli suomi, toimipaikka, pätoimipaikka.Yhtiöjärjestyksestä käy ilmi myös osakkeiden lukumärät ja lunastuspykälät sekä missä ja miten yhtiökokous järjestetän.Kemi-Tornion seutu, taloustiedot - Sähköhuolto JiiTee Oy, virallinen toiminimi, sähköhuolto JiiTee Oy, y-tunnus 15558541, yritysmuoto, osakeyhtiö, tila.Liikevoitto on kirjanpidollinen termi, jolla tarkoitetaan tuloslaskelman erä, joka saadaan vähentämällä liikevaihdosta muuttuvat kulut ja kiinteät kulut sekä poistot.”