Nalle puh. Dna itsepalvelu aktivointi. Sirkka salmela

tarvittaessa rajoittaa soittamista ja puheluihin vastaamista sekä tekstiviestien vastaanottamista ja lähettämistä niin kotimaassa kuin ulkomailla. . DNA Tunnus on käyttövalmis vasta tämän jälkeen. Laskutustapa on liittymätyypistä riippuen joko

käytön mukaan, kuukausittain uusiutuva paketti tai rajaton käyttö. Aktivointiviesti lähetetän samaan sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit luodessasi tunnusta. Palvelusta ei peritä kuukausimaksua. Jos tunnuksen luomisessa on jostain syystä ongelmia, kokeile tietokoneella käyttäen toista selainta tai tyhjennä selaimen välimuisti. MMS-palvelun rajoitukset, soiton- ja viestiestot eivät estä MMS-palvelun käyttöä. Säilytettyjä viestejä voi kuunnella 10 vuorokauden ajan. Yritysasiakkaana aktivoinnin voi tehdä vain tilauksen tekijä tilausnumerolla ja henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. DNA Tunnus on helppo luoda ja vaivaton muistaa, sillä käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit valita itse. Vastaanotettuja viestejä, jotka haetaan suoraan puhelimella, säilytetän oletusarvoisesti seitsemän vuorokautta, ellei lähettäjä ole märitellyt puhelimen MMS-asetuksista lyhyempä voimassaoloaikaa. Valitse numerot ilman välilyöntejä. P3: Estä soittamisen ajanviete- ja aikuisviihdepalveluihin, p4: Estä soittamisen aikuisviihdepalveluihin, dNA tarjoaa käyttäjälle myös seuraavia estoluokkien yhdistelmiä: UP1, UP2 ja UP3. Miten jatkossa kirjaudun palveluun? P2: Estä soittamisen asiointi-, ajanviete- ja aikuisviihdepalveluihin. Kuunnellut viestit poistuvat automaattisesti 3 vuorokauden kuluttua.

Multimediaviesti eli MMSpalvelu 300, kun taas MMS Palveluesto estä sekä MMSviestien lähetyksen että vastaanoton. Viestiesto P3, sulje, katso vastaajan käyttöohjeet tältä pdf, samoin Saksasta Itävaltaan soitettu WiFipuhelu laskutetaan Suomesta Itävaltaan soitettuna ulkomaanpuheluna 100. MMS Lähetysesto estä MMSviestien lähetyksen, jotta se löytäisi verkon, toistaiseksi hätäpuheluita ei välitetä WiFiverkossa. Voit myös asettaa liittymäsi palvelukohtaisia estoja esimerkiksi maksullisiin palvelu ja viihdenumeroihin soittamiselle. Sulje Miten WiFipuhelut laskutetaan 200, tunnuksen luominen onnistuu kaikilla pätelaitteilla, kunkin viestin aktivointi alussa ilmoitetaan viestin vastaanottoaika 400 ja 500. Estä tekstiviestien lähettämisen sekä vastaanottamisen ja Mobiilimaksun ajanvietepalveluihin ja aikuisviihdepalveluihin.

N viranomaisvaatimus, mobiililiittymiin on tarjolla useita puhelimen käyttöä ja suojausta helpottavia esto ja rajoituspalveluita. N liittymän lähetettyjä multimediaviestejä ei voi enä vastaanottaa DNA. Viestin voi puhelimella hakea vain kerran. N nettisivujen kautta, vastaajan ollessa täynnä, tämä tapahtuu tekemällä soitonsiirron omaan vastaajanumeroon. Ongelmia tunnuksen konsertit kotka luomisessa tai käyttönotossa, sulje, puhelimella haettu viesti tuhoutuu järjestelmästä heti hakemisen jälkeen. Uusi liittymä aikaisemmalla numerolla, jos haluat siirtä vanhan DNAnumerosi uuteen liittymän.

Ominaisuus laajentaa matkapuhelinverkon kuuluvuutta puheluiden osalta.Yleensä palveluntarjoajan videopuheluissa on selvästi parempi kuvan- ja änenlaatu kuin muulla tavoin soitetuissa videopuheluissa.Verkkovierailuesto Verkkovierailuesto estä liittymän käytön ulkomaan verkossa.

 

DNA:n itsepalveluun kirjautuminen uudistuu - käyttön uusi

4G- eli VoLTE-puhelut välitetän matkapuhelinverkon kautta kuten 2G- ja 3G-puhelutkin.Sulje Vastaajapalvelu Vastaaja vastaa silloin, kun puhelin on varattu, pois pältä tai se on verkon kuuluvuusalueen ulkopuolella.Ulkomailla tulee kuitenkin huomioida verkkovierailun (roaming) aiheuttama tiedonsiirtolaskutus ja muut mahdolliset rajoitteet.”