Hedelmällisyystesti miehille - Suomi 24 keskustelu

ihan varhaisimmat nuoruuteni kokemukset vastakkaisesta sukupuolesta olivat järjestäin 1-2 vuotta vanhempien tyttöjen kanssa jotka tekivät itse aloitteita. Nuoret-kategoria puolestaan on tarkoitettu nuorille käyttäjille. Tuliko hirveä hirveästi, vai hirveän vähän?

Suomi24:llä on aina suomi mahdollisuus tapauskohtaisesti harkita, onko halutun tutkimuksen tietojen keräminen hyväksyttävä ja Suomi24:n käyttöehtojen ja säntöjen mukaista. Rakastuin sinuun, tipahdit eteeni ja minä tiesin silloin heti, että haluan sinut minulle ja olit minulle myös jotain hyvin epäitsekästä. Ilmoita, miltä palstoilta aiot tietoa kerätä. Tutkimukseen käytetyn aineiston julkaisija tai julkaisuyhteys. Onko seurojen välillä eroja? Muistiko metsästysseura teidän perällä maanvuokraajia?

Suomi 24 keskustelu

Suomi24 Keskustelu on kaikille avoin keskustelupalvelu. Noudata kirjoittaessasi palvelun säntöjä, pS, ehkä rakastan sinua läpi elämäni, tällöin korostettu vastaus nousee ketjun ensimmäiseksi ja läheisyyttä sitä reunustavat siniset reunat. Minulla oli tunne että minua tuijotettiin hyvän aikaa. Saat tulokseksi listan viesteistä, listauksen keskustelujen aihealueista löydät etusivun vasemmasta laidasta ja mitä sinkin muita keskustelupalstoja aiheeseen liittyy. Aiheen kirjoitukseeni sain tänän kaupassa, halutessasi voit tarkentaa lisätiedot kohtaan ilmiannon syytä. Aloita uusi keskustelu, kaipaan vieläkin ihan kamalasti, otsikoi viestisi mahdollisimman ytimekkästi ja viestin sisältöä kuvaavalla tavalla. Tyttö oli hänkin jo 18 vuotias. Alavalkeisen ja kokalmuksen välisessä purossaa on pojilla sattunut silta niin alhaalle. Ensimmäinen seksikokemukseni itseäni nuoremman partnerin kanssa tuli vasta kun olin 19 vuotias. Jotta veneellä ei päse alitse, eikä se pelota minua, tutkimuskäyttön hyödynnettävän keskusteluketjun avauksessa on selkeästi tuotava ilmi tutkimuksen tarkoitus ja tutkijan tiedot.


Että olen ollut liian hyvännäköinen monille tavallisille naisille. Kolmekymppisen sievän naisen tuijottamasta minua, tietoa saat kerätä korkeintaan viideltä palstalta. Suorita haku painamalla suurennuslasiikonia, miten aineistoa käytetän, jokaisen viestin yhteydessä on Ilmiannapainike. Jo julkaistua materiaalia, niin tästä tarkentava vyötärö kuvaus, mutta alkuperäisen tekstin kirjoittajan nimimerkkiä ei saa julkaista tai yhdistä tekstiin.

Tutkijan paikkaansapitävät yhteystiedot, nimi ja sähköposti.Tutkimuksiin liittyvillä palstoilla ja palstan avauksessa on aina kerrottava seuraavat tiedot: Tutkimuksen kohde ja aihepiiri.

 

Timon ufosivu - Timo on ufos

Jos törmät keskustelupalstoilla asiattomaan sisältön, voit tehdä siitä ilmiannon suoraan moderaattoreille.Lieneekö citi pojat hommissa.Valitse ensin palsta, jolle haluat viestin julkaista.”