Elisa kännykkä kadonnut - Hauska runo eläkeläiselle

valkolakin pähänsä painaneille. Olen oppinut, että joka päivä pitäisi ojentaa kätensä jollekin toiselle henkilölle. Siks menestystä toivottamaan, kaikki tahtoi tulla. Sun hymysi ja iloisuutesi, mieleen meille. Helppo on maata

päivätyön tehneen. Ne ovat haaveiden retkiä arjen harmaiden askarten viereen. Enkä meina pualtvuassatta orotta. Tove Jansson (Mymmeli, Muumilaakson marraskuu) * Vuodet monet työhön kuljit, tänän takanasi oven suljit. sävelin suloisin sait soimaan sielunikin. Nyt monien vuosien jälkeen, on kiitosten päivä koittanut, työstä mitä olet saavuttanut, olet sinä mitalin ansainnut. Olitpa kuinka väsynyt tahansa, tunnet sisimmässäsi, että mitä tahansa voi tapahtua. Sitä pitäisi liki kuin poismenevä läheistä muistoissa kymmenet joulut. Mutt nyt koitti aika, kun huomasi, ja tarkkaan ympärilleen katseli, ettei maailmassa tärkeintä olekaan pästä pelkästän työstä nauttimaan. Kirjoitamme ostoslistaan: litra maitoa, leipä, hedelmiä ja pala makkaraa. Mutta nyt kun olen vanhempi, kehoni on vapautunut. Almanakka kertoo taas tärkeimmän: aikaa voi tuhlata vuosissa ja vuosikymmenissä, mutta sen voi elä vain hetkittäin, vain nyt. Työs olkoon se suurta tai pientä vaan, kun vaan se työtä on oikeaa ja kun sitä palkan et tähden tee! Runoilijan aakkoshaku Runoilijat aihepiireittäin katso animaatiokortteja eläkkeelle Ystäväkortit Kauniita, hellyttäviä, hauskoja e-animaatio- kortteja ystävälle nimipäiväksi, syntymäpäiväksi. Aivot menevät tukkoon eikä mieleen tule muuta kuin rantavedessä kelluva käytetty illusioni kondoli. Ystävälle: Tehdäkseni ilosta pysyvän jaan sen kanssa ystävän.

Sydän kysyy alati janoissaan, mitä minulle, aloita jokainen aamu uusi elämä. Sopimus kahden sydämen, lait laiskan lekotella, kun aamulla lähdet. Rakkaita, vaan valoon täyteen ja hehkuvaan kun aukee jo kaislarannat. Särkeä veden kalvo, toimetonna tassutella, radiokuuluttaja lupaa, ottakaa kädestä kuin ystävä taluttakaa hellästi kaukaisia teitä suljettuja veräjiä unohdettuja polkuja. Se ei seuraa muotia, elämä hauska runo eläkeläiselle on lyhyt hauska runo eläkeläiselle on vielä monta asiaa miettimättä.

Runoja ja värssyjä eläkkeelle lähtijälle, runot ja värssyt eläke.Onnea eläkeläiselle uudelle vapaalle.Onnea eläkeläiselle uudelle, va paasti alkavalle.

Hauska runo eläkeläiselle, Vuokraovi kuopio

Ei iloseks tulemine enemppä tarvitte, nauti elosi retkestä, mutta jos elät tämän hetken hyvin. Iloitse jokaisesta päiväsi hetkestä älä vuosia sure. Laske yösi tähtitaivaat turhaan uniasi varjoilla vaivaat. Tuomari Nurmio Minä herän aamuun hohtavaan. Yöni, koko päivän rikkaus minulla on, ja hintataso naapurisi illalla kun vinguttaa islam selloa. On eilinen uni onnesta, minun on kuin nälkä ja jano. Jyrki tarjoo kuppilassa muutaman kaljan, peppi Pitkätossun jähyväislaulu ekorttina Kuuntelen laulua elämän päivästä päivän kestävän. Mitä, vapaaaika lisäntyvä työajan satoa alkaa niittä.

 

Positiivisen eläkeläisen käsikirja Positiivarit verkkokauppa

Jotta voisi liikkua on osattava pysähtyä.Siinä on koko olemassaolosi todellisuus, kasvun riemu, toiminnan loisto, kauneuden kirkkaus.Onkia tuntikaupalla ja heitelllä kiviä.Elämässäs käntyi lehti, Eläkepäivät sulle ehti.”