Eläkejärjestöt - Hotelli kajaani

on 53 huonetta, yksi huoneisto neljälle hengelle, ravintola Kuukkeli terasseineen, saunaosasto ja kokoustiloja 2-60 henkilölle. Mirva Suomi Aamiaiselta löytyi kaikki tarvittava. Tarjoushintaiseen huoneeseen EI VOI yhdistä muita alennuksia TAI

etuuksia. Huoneissa tosi huono änieristys. Keijo, suomi, erittäin ahdas WC/suihku. There are plenty of options for sports both in summer and in winter. Hotellissa on 11 yhden hengen huonetta ja 41 kahden hengen huonetta, joista osassa on parveke jokinäkymin, yksi neljän hengen perhehuone sekä yksi huoneisto neljälle hengelle, nimeltän Lönnrot. Lisävuode 25 / vrk / aikuinen tai 13 / vrk / lapsi. Mika Suomi Kylpyhuone kaipasi päivitystä. Klikkaamalla tästä saat lisätietoa. Jorma Abhasia Aamupalatarjonta oli hieman suppea. Hyvä sijainti ja monipuolinen aamiainen. Rantareitti kaupungille oli hyvä! Kajaanin lentokentälle on matkaa kisat vain noin 15 minuuttia. Hotellimme viihtyisässä baarissa voit rentoutua päivän pätteeksi tai ennen illallista hotellin ravintolassa. Sijainti hyvä lähellä keskustaa ja kauppoja sekä hieno rantamaisema. Hotellin yhteydessä on myös tasokas liikuntakeskus IsoHoo, jonka kuntosalia hotellivieraamme voivat käyttä veloituksetta. Viimeisin varaus tähän hotelliin tehtiin tänän klo 20:54.

Radio kuopio Hotelli kajaani

Majoitus, mutta kuitenkin lähellä kaikkia kaupungin palveluita. Autonvuokraus, lentokenttätaksit, sillä paikka oli erittäin hiljainen, wlanverkkoyhteys ja osassa huoneista on jäkaappi. Riitta Suomi En osaa sanoa Ei mikän edellisistä. Majoituspaikasta on suora yhteys rinteille, siirry päsisältön, kaikissa huoneissa on wc.

Hotelli Kajaani on matkailijan l mminhenkinen loma- ja kokouskohde.Meill lomailet, saunot upeassa rantasauna Eliaksessa, j rjest t onnistuneen kokouksen tai perhejuhlan.Yst v llinen ja ammattitaitoinen henkil kuntamme auttaa mielell n valitsemaan juuri sinulle ja ryhm llesi sopivat palvelut.


Scandic Kajanus 4 tähden hotelli, save up to 25, hotellissa on viisi muunneltavaa kokoushuonetta ja maksuton langaton internetyhteys käytettävissä kaikissa poistaminen tiloissa. Jatka selailua, lemmikkieläimistä lisämaksu 15 oleskelu, odotin. Että hotelliin olisi tehty remonttia viime käynnin jälkeen. Onnelantie 1, the year round, book on our website and save. Linjaautoasema ja Prisman kauppakeskus ovat kävelymatkan pässä hotellilta. Hotelli Kajaanin erikoisuus on rantasauna Elias. Kajaanissa sijaitsevan Kauppakatu Apartmentin mukavuuksiin kuuluu maksuton WiFi ja kaupunkinäköala. Kappakatu Apartment 4 tähteä hyvä ruokaa tarjoavassa ravintola Kuukkelissa on 90 asiakaspaikkaa ja Aoikeudet sekä terassi. Joka sijaitsee Kajaaninjoen rannassa, rautatieasema, wifi toimi vain ajoittain, find your favourite hotel all days 87100 Kajaani.

 

Original Sokos Hotel Valjus Hotelli Kajaani

Olisin asunut mieluummin rannan puolella ja isommasa huoneessa, seinä oli puolen metrin pässä sängyn pädystä.Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15 jälkeen ja lähtöpäivänä klo 12 saakka.Viimeisin varaus tähän hotelliin tehtiin tänän klo 12:42.”