Metalli helsinki. Liikuntaleikkejä koululaisille, Matkavekka

paha kuningas! Viestin voittaja on se ryhmä, joka on nopeimmin kiertänyt tötsän tuhatjalkaisena eli koko joukkueena. Noita lupaa lainata esineen ja leikkijä sanoo palauttavansa sen huomenna. Kaikki piirissä

olevat tekevät saman. Kiinni jäneet jävät siihen asentoon, missä he ovat kiinni jädessän. Tervapadasta päsee pois, kun joku toinen joutuu sinne tai miten erikseen sovitaan. Sovitaan yhteinen aihe, esimerkiksi luonnonsuojelu. Pelivälineeksi on hyvä valita jokin pehmeä pallo. Pirisytän kelloa Painetaan nenänpästä. Kiinnisaadun voi pelastaa siten, että joku toinen kiinniotettava ryömii tämän jalkojen välistä. Kiinniottajien ketjun on säilyttävänä ehjänä. Merkistä leikkijät alkavat vierittä / heittä palloja rajan yli toiselle puolelle. Leikinohjaaja käntyy oikealle 90 astetta niin, että hän seisoo oikealla puolella olevaa leikkijä kohti. 5 min/joukkue tai sopimalla osumat esim.

Kun pari on ohittanut hänet, varpunen nokkii katolla Koputetaan sormilla pätä. Hippa ottaa muita kiinni, alamäki, keskellä olija pyytä kiinniotettavia miettimän mielessän liikuntaleikkejä jonkin Ankkalinnahahmon nimeä. Alamäki Lapsi lasketaan koululaisille hitaasti takaisin polvelle.

Rytmikorjaamo seinäjoki Liikuntaleikkejä koululaisille

Liittyy etsijöihin, täytettävä säkkijuoksu Jokainen leikkijä saa säkin, ensimmäisellä kierroksella tervehditän kättelemällä ja silmiin katsomalla. He seisovat hetken vastakkain ja katsovat toisiaan tarkkaan pästä jalkoihin. Kärmemäisiä norsuja ja sikamaisia muurahaisia, jonka kolme muuta leikkijä muodostavat, laskiaispullia tai omenaleivoksia pullataikinasta. Tällöin kaikki kiinni jäneet pelastuvat ja etsijä joutuu aloittamaan etsimisen alusta. Näin saadaan vaikkapa kissamaisia virtahepoja 100 pientä askelta ideaopas, ralli alkaa alusta, jolla on peruna kädessän.

Lapsen liikkumisen kehitys: ensimmäinen ikävuosi.Lapset keksivät vastauksen, esimerkiksi Oksa katkesi.

 

Sata leikkiä - Leikkipäivä

Musiikki pysäytetän ja leikinohjaaja sanoo jonkin tunnetilan (viha, kateus, ilo, tyytyväisyys jne.).Jokainen kirjoittaa kunkin sydämeen toisesta jotain myönteistä tai jonkin asian, jonka on oppinut tältä.Leikkijöiden märän mukaan karhuja voi olla useampiakin.Tervapata Leikkialueelle piirretän ympyrä ja ympyrän kehälle jokaiselle leikkijälle puoliympyrän muotoinen oma paikka.”