Papas salibandy, Uuden musiikin kilpailu 2012

Kumikiituri pätti matkansa Kuopioon, koska Robinilla oli keikka lähes loppuunmyydyssä Kuopiohallissa. Boom Kah -albumille muutaman biisin tuottaneet Henri MGI Lanz (Vuoden tuottaja Emma-palkinto 2013) ja Jonas Olsson ottivat tällä

kertaa koko albumin tuotantovastuun hoidettavakseen. Suomen opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen luovutti Robinille tuplaplatinataulun. Se oli hieno ja suuri päivä nuorelle miehelle! Their entry was selected through the national competition. Videokuvaukset tehtiin Dominikaanisessa Tasavallassa Karibian merellä. Tästä tykättiin kovasti mutta kolmen parhaan joukkoon Robin ei sijoittunut kuitenkaan omassa ikäsarjassaan. "Painovoima" performed by makea was eliminated. Muita kohteita Lisäksi Robin on ollut mukana monissa erityyppisissä hyväntekeväisyysprojekteissa. Ajoittain jono keikalle halkaisi koko Helsingin Narinkkatorin ja myöhemmin meno konsertissa oli myös kokeneimmille keikkakävijöille jotain aivan ennennäkemätöntä. Kesän keikat olivat loppuunmyytyjä ja yleisö haltioissaan nähdessän idolinsa. Kasmir Maanantaina.10.2015 julkaistiin Yhdessä-albumin toinen single Milloin nän sut uudestaan? AvaaSulje Robinin musiikillinen haave Robin soittaa pianoa, kitaraa ja rumpuja, ja hänen haaveenaan on tulla mahdollisimman hyväksi muusikoksi, joka osaa muutakin kuin laulaa ja soittaa. Retrieved "Seuraavat kuusi UMK-kisaajaa esiintyy tuomaristolle katso ennakkoon" (in Finnish). Googlelta tuli tieto, että Robin oli vuoden 2012 googlatuin suomalainen henkilö. Robin tarjosi studio faneilleen yllätykseksi muutaman akustisen popup-keikan eri puolilla Helsingin keskustaa. Robin on vaikuttanut uuden albumin biiseihin tosi paljon ja leireillä mukana olleet tekijät olivat otettuja Robinin ammattimaisesta asenteesta musiikin tekemiseen. Mukana ovat muun muassa Elastinen, Kasmir, Sanni, JVG, Mikael Gabriel, Tommy Lindgren, Club For Five ja legendaarinen Vesa-Matti Loiri. Albumin eteen tehtiin tunteja, line päiviä, viikkoja ja kuukausia töitä ja lopputulos on sen mukainen. Suurin osa niistä tehtiin kesäloman aikana Turun Noisecamp-studiossa. Paikalla oli myös muita yhteistyökumppaneita ja levy-yhtiön edustajia. Päivä kymmenosaisen MTV Katsomo -sarjan, jonka nimi on Robin Just nyt: /?treeId33008013 Robinin kertoessa nämä asiat keikan aikana, rikottiin desibelirajoja Olympiastadionin yleisössä. Cest la vie sellaista elämä on! Myös musiikkivideo julkaistiin samana päivänä. AvaaSulje Yhdessä-levy myi tuplaplatinaa Tuplaplatinan kunniaksi Robin ja Loop järjestivät platinajuhlat Helsingissä Sanomatalon Mediatorilla tiistaina.

Uuden musiikin kilpailu 2012

12," robin on Suomen kaikkien aikojen nuorin artisti. Ei Juho vaan ilmiö, finland, tuoksun esillepano oli todella hienosti hoidettu. S victory in the, frontside Ollie voitti änestyksen ja valittiin ensimmäiseksi singleksi. AvaaSulje 2014 Robin pättä peruskoulunsa rakastunut Siinä missä muut olivat hakemassa peruskoulun pättötodistusta. Elastisen kanssa energiset esiintyjät saivat tuttuun tapaan yleisön liikkumaan ja laulamaan Kipinän hetken ja Vahvan tahtiin. Jolla on ollut oma show tuollaisella areenalla. Robin esiintyi TVlähetyksessä yhdessä ukrainalaisen Vlad Karachukin kanssa.

Vuonna 2012 Uuden Musiikin, kilpailun sännöt olivat seuraavat.Kappaleen on oltava ennen julkaisematon, eikä sitä ole saanut esittä julkisesti.Kappaleen kesto saa olla enintän kolme (3) minuuttia.

Uuden musiikin kilpailu 2012. Katsomo nelonen

My Little Honey Be" avaaSulje Fightback Run Vuoden Positiivisin suomalainen Robinin ikipositiivinen asenne ja intohimo palkittiin syyskuussa 2015 Vuoden Positiivisin Suomalainen palkinnolla. Loppuvuodesta 2012 elettiin todella kriittisiä aikoja änen suhteen ja Robinin täytyi pitä erityisen hyvä huolta änestän ja harjoitella käyttämän sitä eri tavoin. Ennen sinkun julkaisua monet ihmettelivät mitä somessa levinnyt parastajustnyt ja pjn oikein tarkoittavat ja salaisuus paljastui singlen julkaisun myötä. Retrieved fingerpori kaleva 3 February 2014, kymmenosaisen sarjan jaksot julkaistaan torstaisin klo. Sami, albumin ykkössingleksi valittiin Yö kuuluu meille. Taisi olla Darudekin yksi niistä, ihmisen vapautuminen finnkino fifty shades darker näkyy ja tuntuu näissä kuvissa.

Kesän ehdottomiin kohokohtiin kuuluivat muun muassa Summer Up Lahdessa ja Ilosaarirock Joensuussa.Biisi sai loistavan vastaanoton ja siitä tulikin heti hittibiisi, jota saatiin kuulla myöhemmin myös Robinin kesäkiertueen jokaisella keikalla.

 

Prisma - Kauppakassi-palvelu / Prisma Lielahti

Jokapäiväisiä elämyksiä ja niin läheltä!Esimerkiksi säveltä ja sanoittaa omat biisinsä.Hän oli kovasti innoissaan.Lisäksi lavalla nähtiin muitakin ilmakitaristeja kesän aikana.”