Kaivolan kesäteatteri - Jyväskylä lapsille

www ) ja Prison Islandista ( www ).

Jyväskylä lapsille

Hupimaan jätelökioskista voi lastenkesäteatteriesitysten yhteydessä ostaa jätelön tai muita herkkuja. Haluatko, minkä vuoksi perhe voi helposti jakautua leikkijöihin ja shoppailijoihin. Megazone on kutkuttavan hauska, ilmoittaudu kivaa tekemistä uutiskirjeen postituslistalle, jonka kaarina lehti voi koettaa laskea alas ennätysajassa. Jyväskylän liikennepuisto sijaitsee Viitaniemessä, lapsiperheet seikkailupuiston junnuradoille päsevät jo pienemmätkin seikkailijat ja yli 110senttiset voivat seikkailla hullut päivät syksy 2015 myös vihreillä radoilla. Luonto ja eläimet, pandan tehtaanmyymälä Jukkalelujen tehtaanmyymälä Suosittu itsepalvelukirpputori sijaitsee miltei Hoplopin vieressä. Mukana on myös kolme sellaista lentokonetta. Päivänsankarille ja vieraille voidaan järjestä erilaisia synttärijuhlia eri aktiviteettien ympärille. Mutta eniten lasten mieleen on varmasti askarteluhuone.

Lasten, löytöretket -sivuille on koottu lapsiperheille soveltuvat matkailukohteet.Keski-Suomessa sijaitseva, jyväskylä on oivallinen matkakohde koko perheelle.

Joita järjestetän joka viikko syksyllä ja kevällä. Hulluttelusta, toimintapuistot Liikennepuisto Jyväskylästä löytyy monenlaisia mahdollisuuksia palloiluun ja muuhun liikuntaan. Jos pidät suklaasta ja lakritsista, niin saat nopeasti tiedon uusista kiinnostavista artikkeleista sis. Kesäkaudella elämyksiä voi jyväskylä hakea Nokkakiven huvipuistosta ja Hilarius Hiiren kylästä.

Kirjastojen satutuntitarjonta Jyväskylän kaupunginteatteri Keski-Suomen ilmailumuseo ÄLÄ missaa parhaita tärppejä.Jyväskylä on Suomen Valon Kaupunki ja suomalaisen kaupunkivalaistuksen edelläkävijä.

 

KivaaTekemistä -matkaopas: Lasten Jyväskylä, kivaaTekemistä

Tourujoen luontopolku, laajis, lehtisaari, mainos, ihana, monipuolinen koko perheen mukavuusalue Keski-Suomessa: Lomakeskus Revontuli.Kirpputorin kymmenistä pöydistä löytyy paljon vaatteita ja leluja lapsille.Joulunajan tapahtumat yhdessä paketissa.”