Kipu alapäässä raskaus, Me talo lappeenranta

Me-talo avataan helmikuussa kauppakeskus Oprissa. Toimintaa Lappeenrannassa johtaa ja koordinoi Nicehearts. Haluamme nostaa nuorten työllisyysastetta. Me-talojen toimintaa rahoittaa Me-sätiö, joka tekee valtakunnallisesti näkyvä työtä lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemisessä.

Peliyritys Supercellin perustajien Ilkka Paanasen mopsin pentuja myytävänä ja Mikko Kodisojan perustaman Me-sätiön tavoite on, että Suomessa ei ole yhtän syrjäytynyttä lasta tai nuorta vuonna 2050. Talot ovat tavoittaneet ihmistä vuositasolla. Me-talo on yhteisöllisen toiminnan ja innostavan tekemisen tila kaikenikäisille lappeenrantalaisille ja saa tulla kauempaakin. Me - talo Lappeenranta ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa Eekoo ovat käynnistäneet yhteistyön hyvinvointia edistävän toiminnan jalkauttamisessa. Lappeenrannan Me - talo avattiin helmikuussa 2017 Oprin kauppakeskukseen. Talossa on järjestetty ensimmäisen toimintavuoden aikana. View Niina Kupiainen s profile on LinkedIn, the world s largest professional community. Niina has 3 jobs listed on their profile. See the complete profile.

Me talo lappeenranta

Ennestän Metalot nähtävyydet toimivat Turussa ja Helsingissä. Sätiön tavoitteena on, seurakuntien ja yritysten kanssa, vapaat nuorten ja perheiden syrjäytymiskierre mahdollisimman varhain. Talon pop up toiminta Sammonlahdessa koskee järjestöjä. Siksi Metalon kaltaiselle toiminnalle on sätiön mukaan erityinen tarve.

Me talo lappeenranta

Metalo tinder jyväskylä Lappeenranta ja EteläKarjalan Osuuskauppa Eekoo ovat käynnistäneet yhteistyön hyvinvointia edistävän toiminnan jalkauttamisessa Sammonlahden alueelle. Joka tarjoaa mielekästä peyton place keminmaa tekemistä ja paikan osallistua. Jo ensimmäisen toimintavuoden aikana metalossa vierailtiin yli 9000 kertaa erilaisissa kerhoissa.

Me-sätiön mukaan Lappeenrannnassa ei tällä hetkellä ole kansalaistoiminnalle suunnattua matalan kynnyksen paikkaa.Avajaisissa on mahdollisuus tutustua tulossa olevaan toimintaan ja toiminnan järjestäjiin.

 

Me - talo, kauppakeskus Opri, lappeenranta

Sätiö rahoittaa muun muassa Ylen aloittamaa Sekasin-chatia, joka auttaa mielenterveysongelmista kärsiviä.Sammonlahden S-kaupan tila on Me-talon pop up -käytössä vuoden 2018 loppuun saakka.Lappeenrantaan perustettava Me-talo on kolmas Suomessa.”