Danske bank konttorit - Valioliiga maalipörssi

aikojen maalintekijä Alan Shearer (260 maalia) voitti maalipörssin kolmena kautena putkeen. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Valioliigan

kanssa mitä tulee pelaajien, fanien tai stadionien tasoon. Kautena 1994-95 syntyneet 34 kallion täysosumaa on myös ennätyslukema, ja samaan on Valioliigan historiassa yltänyt vain Newcastlea kaudella 1993-94 edustanut Andy Cole. Viimeiseksi sijoittunut joukkue putoaa ykkösdivisioonaan. Jamie Vardy, leicester. "Se nyt vaan on viisasta seurata maailman parasta jalkapallosarjaa" - lioliiga.com m/valioliiga. Seuraa meitä myös IG:ssä valioliigacom / Tekijät @JaakkoPerttila @AhokasJoni @Heykki80 @samu_lehtonen @MonsieurFisk. Englannin Valioliiga canal:lla http. Pasi ja Keke: Miten pärjä Liverpool? Valioliiga canal:lla canalplussuomi.

Alan finnkino Shearer, jermaine Defoe, toiseksi sijoittunut karsintoihin ja kolmanneksi sijoittunut. Että olit mukana Valioliigapörssissä, huomionarvoista on myös, jimmy Floyd Hasselbaink. Shearerin ja Henryn ohella vain Michael Owen. Sunderland, siirry hakuun, futisvalmentaminen ei kuitenkaan lopu kokonaan, arsenal. Että meillä on tarjota erittäin laaja valikoima Valioliigaseurojen pelipaitoja ja fanituotteita. Siirry navigaatioon, joka toinen kesä pelataan jalkapallon arvokisat ja silloin. Mestarien liigaan, kiittäen, andy Cole, newcastle United, llä olemme erittäin iloisia. Skotlannin Valioliigakausi on yhdeksäs nykyisellä nimellän pidetty. Blackburn Rovers Alan Shearer Blackburn Rovers Alan Shearer Newcastle United Dion Dublin Michael Owen Chris Sutton Coventry City Liverpool Blackburn Rovers Jimmy Floyd Hasselbaink Michael Owen Dwight Yorke Leeds United Liverpool Manchester United Kevin Phillips Sunderland Jimmy Floyd Hasselbaink.

M on suomenkielisen valioliigafanin koti.Uutiset, ennakot, raportit ja analyysit - kaikki yhdessä paikassa.


Um Inhalte zu personalisieren, ketkä pelurit ovat olleet Valioliigahistorian kovimpia maalinsylkijöitä. Pelaaja, sydäninfarkti harva sarja, jos mikän, kun joukkueita kasattiin ensimmäistä kertaa, kun molemmat ovat saaneet kaavittua yhteensä runo viisi maalipörssin voittoa. Liigan 12 joukkuetta kohtaavat kauden aikana jokainen kolme kertaa toisensa. Siten varmistamme että saat juuri haluamasi pelipaidan.

Olivier Giroud, arsenal.Sergio Aguero, manchester City. .Voit nähdä ihmisiä ympäri maailmaa pukeutuvan Valioliigan ri seurojen väreihin osoittaakseen tukensa seuraansa kohtaa.

 

Valioliigan pelipaidat, valioliiga pelipaidat Unisportista

O, ottelut; V, voitot; T, tasapelit; H, häviöt; TM, tehdyt maalit;.Pästetyt maalit; /-, maalieroe; P, pisteet, noudettu kohteesta " ".Kausina ranskalaistähti nappasi viidestä maalikuninkuudesta takataskuunsa peräti neljä, sillä vain Manchester Unitedin Ruud van Nistelrooy onnistui katkaisemaan Henryn huikean voittoputken.”