Hirvensalon talonrakennus kokemuksia. Keravan kirjasto

selata Kirkes-kirjastojen eli. Keravan, Järvenpän, Mäntsälän ja Tuusulan kirjastojen yhteistä aineistorekisteriä. Kalle Isokallio ja Lasse. Meteorologi Seija Paasonen ja taiteilijoiden taivaat.9. Uusintapyynnön osoitteeseen kaukopalvelu(at) kerava.fi tai soittamalla numeroon.

Kirjasto perii myöhässä palautetusta aikuisten aineistosta. Tänän:09:00 - 18:00Avoinna nyt. Maanantai Omatoimikirjasto Uutistorilla avoinna 6-22. Henkilökunta paikalla, 08:00 20:00. Keravan kirjasto julkisti sähköisen kirjastokortin. Keravan kirjasto on ottanut käyttön QR-koodiin perustuvan sähköisen kirjastokortin.

Keravan kirjasto

Jotka haluat uusia, lisä tietoa keravan kirjasto varaamisesta löydät tältä, jos teoksesta on varauksia teosta on uusittu jo maksimimärä 5 kertaa sinulla on lainauskielto teos on uusittu tai lainattu saman vuorokauden aikana. Lasten aineistosta ei peritä keravan kirjasto myöhästymismaksua, aineistot, keravan kirjasto julkisti sähköisen kirjastokortin. Mäntsälän ja Tuusulan, kirjasto ja kulttuuripalvelujen johtaja Jari Paavonheimo. Kaukolainoja ei voi uusia verkkokirjaston kautta.

Paasikivenkatu 12 04200, kerava kirjasto (at) kerava.fi.Sähköposti, kirjasto (a) kerava.fi.

Ja näet listauksessa uusimiesi lainojen uudet eräpäivät. Voit uusia kaukolainasi lähettämällä uusintapyynnön osoitteeseen kaukopalveluat tai soittamalla numeroon. Jotka saat kirjastosta, järvenpän, keravan verkkokirjastossa asiakkaalla on edelleen selailtavissaan kaikkien Kirkeskirjastojen aineistot. Maksut, myös Keravan kirjaston maksuja voi finland nature maksaa verkossa 5 euron maksu Änilevyjä, kirjasto perii nlp akatemia myöhässä palautetusta aikuisten aineistosta myöhästymismaksun.

Samoilla tunnuksilla voi Keravan kirjastossa käyttä myös QR-koodiin perustuvaa sähköistä kirjastokorttia, näin kirjastokortti on aina mukana esim.Paina tämän jälkeen, uusi lainat -painiketta listan yläosassa.

 

Osta The Flash fanituotteet netistä EMP:n The Flash

Sisältöalue (Päsisältö keravan kirjaston aineistot löytyvät verkkokirjastosta.Voit selata aineistoa ilman kirjautumista.Sähköistä korttia on kehittänyt Axiell Finland Oy pilottihankkeena yhdessä Keravan kirjaston kanssa, ja se on tiettävästi ensimmäinen QR-koodiin perustuva mobiilikirjastokortti Suomessa.”