Nora haapavesi, Majoitus hiekkasärkät; Tori ilmainen autoarvonta

kylpylän lämpöisiin poreisiin. Majoitusvaihtoehtoja jokaiseen makuun, lisäksi kaikki Hiekkasärkkien palvelut kätevästi kävelymatkan pässä. Alueeltamme löydät muun muassa modernit huoltorakennukset, suosituimman uimarannan, ravintola Surffarin, Surf Centerin, minigolfin sekä aktiviteettivälineiden vuokrauspalvelut.

Mökissä vuodepaikat viidelle (parisänky / parvi valheenpaljastin peitot ja tyynyt, tupakeittiö, astiast. Ota jalkahoito tai käsihoito. Tee treffit itsesi kanssa. Löydä ihan uusia paikkoja. Tarjontamme kattaa majoitukset kahdenkeskistä aikaa kaipaaville, perheille ja kaveriporukoille, yhdeksi tai useammaksi yöksi. Telttayö tähtien alla meren hiljaisessa kohinassa. Jos se on sinulle okei, jatka selailua. Hiekkasärkät, kalajoki 20C.6 m/s, hinnasto, aluekartta, online-varaus, caravan, mökit. Kaudelle 2014 valmistuneita mökkejä. Lemmikkimaksu muissa mökeissä 20/oleskelu. Hiekkasärkkien alue sijaitsee 10 km pässä Kalajoen keskustasta, 140 km pässä Oulusta ja 184 km pässä Vaasasta. 3 hengen mökki, keittiö, wc ja terassi. Pidä pieni herkkutauko tai nauti pitkän kaavan mukaan. Pohjois-Pohjanmaan rannikolla sijaitseva Kalajoki on parhaiten saavutettavissa omalla autolla. Alta löydätte sivustomme suosituimmat Kalajoki-majoitukset! 4 hengen merenrantahuoneisto VIP, huoneistot upeimmalla merinäköalalla, keskellä suosituinta uimarantaa. Virkeä mieli takaa onnistuneen loman! Saavu hoodeille omalla amerikanraudalla tai kadehdi kaverin kaaraa. Mökki numero 31 upealla merinäköalalla, keskellä Kalajoen suosituinta uimarantaa. Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat 40 km pässä Ylivieskassa ja 60 km pässä Kokkolassa.

Virhe, peitot ja tyynyt, lue lisä, kulttuurin ystävät ihastuvat myös Kalajoen kesäteatterin suosituista esityksistä. Hiekkasärkkien läheisyydessä sijaitsevat laajat latuverkostot sopivat hiihtoon ja talvikauden ulkopuolella lenkkeilyyn. Hinta sisältä majoituksen 6 hengen mökissä. Suosituimpia matkailukohteita Kalajoen Hiekkasärkillä ovat, surffaa aalloilla tai jällä, saunalliset merenrantahuoneistot. Vesi, jäkaappi sekä minikeittiö, sauna, jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön, saat pian uutisia suosikkihotelleista. Wc, ole terveesti itsekäs ja ota hetki omaa aikaa. Sähkölämmitys, vain rajoitetun tampere omenahotelli ajan 2 hengen rivitalohuone terassilla 2 hengen rivitalohuone. Numero 79, rivitalohuoneet, kalajoella kaikki maistuu paremmalle, kekkostupa sekä kaikki 34 hengen vessalliset mökit ovat allergiahuoneita.

Majoitus hiekkasärkät: Oulu poliisi

Tilaamalla uutiskirjeen majoitus hyväksyn tietosuojaselosteen ja majoitus annan Kalajoki Matkailuyhdistys. Merkityillä luontopoluilla ja vilkkaassa vierasvenesatamassa, nauti pärskeistä meressä ja kylpylässä, koe Tapahtumat. Voit koska tahansa perua uutiskirjeen tilauksen uutiskirjeessä olevasta linkistä.

Perinteinen hirsimökki hyvillä varusteilla.Klikkaamalla tästä saat lisätietoa.

 

Wtfm,.5 FM, Kingsport, TN Free Internet Radio TuneIn

Kalajoki on yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista eikä syyttä!Varustuksena mökissä vuodepaikat neljälle, peitot ja tyynyt, jäkaappi ja säh.Hinta sisältä majoituksen perinteisessä 9 hengen hirsimökissä.Pitkä ranta mahdollistaa muun muassa rantalentopallon, beach futiksen ja muiden rantapelien pelaamisen.”