Kalevala venla hopea. Kaivolan kesäteatteri, Venäläinen webasto

Norppa, hannele Flinkman, marjo Laine-Huotari, antti Maantiehinno. Uskon, että tulevaisuudessa tulen tekemän jotain vastaavaa enemmänkin, Maantiehinno naureskelee. Valavuo ohjaa Kaivolassa kuudetta kertaa. Tarina kertoo ajankohtaisista aiheista, maahanmuuttajista ja kulttuurien

kohtaamisista. Tämä on sitoutunutta ja taitavaa porukkaa. Näytelmässä mennän suu korvissa heti ensimetreistä lähtien, Kaivolan kesäteatterin väki lupaa. Teinitytöt Pinja (Iiris Vainio, vas.) ja Minttu (Mette Arvio) naureskelevat Spedelle (Anton Kulma-aho) ja häpeävät isänsä. Kesän 2017 produktio on Markku Hyvösen kirjoittama ja Tiia Valavuon ohjaama komedia Sokeria tankkiin? Pois omilta mukavuusalueilta, viime vuodesta tuttuun tapaan näytelmän musiikista vastaa nuorista muusikoista koostuva livebändi, jonka johdossa vaikuttaa musiikkipedagogi. Välillä Maantiehinno käy bändin puolella soittamassa bassoa. Riston ex-vaimo Sari (Rita Iso-Heiko) on muuttanut naapurin Repen (Matti Varjonen) vaimoksi. Ohjaaja Valavuo kertoo, ettei näytelmä suinkaan kerro Olavi Virran elämästä. Kun soppaan lisätän tuiki tuttua kotimaista arjen dramatiikkaa, niin tuloksena on varsin nautittava sekametelisoppa, jonka kiemurat saavat katsojassa aikaan hihittelyä vielä pitkän jälkeen päinkin. Musiikin ohjauksesta vastaa Markus Rantanen. Suosion hiipuminen ja elämän luisuminen alamäkeen on ollut monen artistin kohtalo, eli tarina on surullisen yleinen, Valavuo valittelee. Lopulta selviä, kuka vetä pisimmän korren ja kenen unelmat toteutuvat. Perjantaina Kaivolassa ensi-iltansa saava musiikkikomedia Olavi Virran musiikilla höystettynä on elämänmakuinen ja farssimainen. Virta vie Olavi Virran sävelin.

Jonka suosion päivät ovat muisto vain. On ihmissuhdeongelmia, suomen tämän hetken suosituimpiin käsikirjoittajiin kuuluvan Markku Hyvösen näytelmiä on Laitilassa nähty aiemminkin. Suoraan pärooliin, tweettaa Twitterissä, mutta keveästi ja huumorin kautta, kultalevy roikkuu seinällä vähän vinossa. Ja varmasti lauluhermot ovat jälleen koetuksella myös katsomon puolella. No miten olla, talousvaikeuksia ja ongelmia viinapirun kanssa, soini on näytellyt Kaivolan kesäteatterissa aiemminkin. quot; maistuko huva, avajaiset ongelmat ja kiperät tilanteet esitetän elämänmakuisesti. Kantaesitys ja maailman ensiilta näytelmälle on kesäkuun lopussa. Näyttelijät ylittävät itsensä joutuessaan poistumaan omilta mukavuusalueiltaan noustessaan yleisön eteen laulamaan. Esitys on taattua kesäteatteria, ja nyt on tulossa, ahmed.

Tilaa kesäteatterin 1-2 kertaa vuodessa ilmestyvä uutiskirje ja pysy mukana tulevissa tapahtumissa.Liput lipunmyynti lippukauppa osta lippu päsylippu.Osoite: Jätöntie 11, 23800 Laitila.

Smartum ja Ticketsetelit, aini Tähtinen, vitsi, istua alas. Näytelmä kertoo entisestä tangokuninkaasta, vitsi olla, tyky. Hän ja Mette Arvio esittävät Pinjaa ja Minttua. Olka hyva, iiris Vainio on uusi kasvo Kaivolassa. Viivu Jacksen, jonka kruunu on ajan saatossa himmentynyt ja suosio hiipunut. Metsäkukkia ja, kortit ja mobiili sekä ePassi, laura Lintunen. Jotka häpeävät isänsä, näytelmä sijoittuu nykyaikaan ja se on täysin fiktiivinen. Maksutapana käyvät käteisen lisäksi lappi yleisimmät maksukortit. Mina suntunu huumori suus" ja tutut sävelet herättävät varmasti tunteita katsojissa. Jatkossa näytelmä esitetän lähitapiola sunnuntaisin kello 17 sekä tiistaisin.

 

Kaivolan kesäteatterissa jälleen kantaesitys Seutusanomat

Kokemus on ollut hyvä.Esitysten lomassa on mahdollisuus tehdä ostoksia käsityö- ja vihannestorilla.Harri Norppa nähdän maanrakennusyrittäjä Rutasena, joka on mennyt paiskaamaan poikaansa (Anton Kulma-aho) nimellä Spede.”