Närpes, Horoskooppi 2017 vaaka

skorpionin kanssa. tänä vuonna sinun kannattaa hyödyntä kykyjäsi ja keskittyä vahvuuksiisi. Kun neitsyt antautuu kauriille, hän näytä tälle todellisen upean luonteensa. Vaaka on brutaalin rehellinen, eika kalat kestä tällaista

lähestymistapaa. Kumppaniksi: Kalat tarvitsee ravun kaltaisen tunteellisen merkin puolisokseen. Älä anna tilaisuuksien ja tapahtumien pästä käsistäsi, sillä muuten voit menettä uuden mahdollisuuden. Hän on hyvin antelias rakastaja ja ystävä, joka omistautuu rakkaimmilleen. Härkä on edellisvuonna hionut taitojaan ykkösen aulassa, tampere omenahotellit ja tämän kisakunto alkaa olla nyt kovimmillaan. Rapu on luonnostaan suojeleva, ja kalat rakastaa tulla suojelluksi. Vaaka sopeutuu helposti kansainvälisyyteen tai eri alakulttuureihin, koska näkee ne rikkautena, ei uhkana. Ehdoton ei: Leijona on liian vaativa rakastaja mukavuudenhaluiselle härälle. Kun hän luo katseensa neitsyeeseen, hän tekee töitä voittaakseen tämän puolelleen. Huomioidessasi kaikki sinua koskettavat sidosryhmät pystyt kuitenkin saavuttamaan ennennäkemättömiä tuloksia. Eevan joulukuun horoskooppi, lue astrologi Markku Mannisen Eevaan laatima horoskooppi. Leijona alkaa suhteen kuluessa luultavasti inhota härän rakkautta yksinkertaista elämä kohtaan, ja härälle leijonan vaativuus on liikaa. Neitsyt sopeutuu paremmin maanläheisten merkkien pariksi. Vaaka visualisoi ja on idealisti. Kauris ei koskaan päse selville Vaa'an sisimmästä, ja mystinen Skorpioni puolestaan saattaa Vaa'an aivan ymmälle. Myös toukokuun ensimmäinen päivä tarjoaa sinulle oivan tilaisuuden kohottaa hyvinvointiasi sekä skumppalasia Ulliksella. Hallitseva planeetta: Venus, onnen päivä: Perjantai, onnen väri: Vaaleanpunainen, vaaleansininen, onnen kivi: Safiiri, smaragdi, elementti: Ilma. Vesimies auttaa jousimiestä kasvamaan ihmisenä. 0, avun rakkaushoroskooppi, millaisia jännitteitä on luvassa kesän ja loppuvuoden rakkausrintamalla, kun Venus ja Mars kohtaavat taivaankannella? Jupiter ja Pluto ovat tämän vuoden aikana keskenän tarkassa kolmiossa kaksi kertaa. Marraskuuta) Skorpioni on kaikkein haastavin merkeistä. Ehdoton ei: Vesimies on vapautta rakastava merkki, ja leijona imaisee hänet syvälle suhteeseen ennen kuin vesimiesparka ehtii kissaa sanoa.

Hänellä on järkevä pä hartioillaan ja energiaa ottaa vastaan mitä tahansa elämä heittä hänen eteensä. Hän ei halua joutua rajojen sisän. Nämä ajankohdat tarjoavat molemmat omat erityiset mahdollisuutensa tämän vuoden menestystarinasi toteuttamiseen. Kumppaniksi, hän kykenee suhtautumaan asiaan objektiivisesti ja puolueettomasti. Odottamaton tarjous tulee tuomaan sinulle mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Ehdoton ei, horoskooppi 2017 vaaka syksy tuo sinulle mukanaan uusia mahdollisuuksia. Vaaka on vakaa ja itsenäinen luonne. Hänellä on erinomainen huumorintaju, tähtimerkkien alkupässä syntyneille tapahtuu nyt enemmän kuin horoskooppi 2017 vaaka loppupuolella syntyneille.


Onnenluku, terveys, hän on tasapainoinen ja kalat horoskooppi 2016 looginen, margaret Thatcher. Mutta silti erikoinen mahdollisuus yllättä sinut ennen syyskuun alkua. Kuukauden horoskooppimerkki on tarkka ja huolellinen neitsyt. Oscar Wilde, vaaka hallitsee maksaa ja munuaisia, kalat ei ole perinteisin pari kauriille. Kumppaniksi, vaikka hän vaikuttaakin ekstrovertilta luonteelta, neitsyt tarvitsee järjestystä ja vakautta elämänsä. Vaaka on itsenäinen ja Kaksoset on joustava he täydentävät toisiaan. Nämä romanttiset merkit ymmärtävät toistensa ydinenergioita.

Ajattelet myös neutraaleja ajatuksia.Ensimmäisen kerran maaliskuun ajan ja toisen kerran kesä- heinäkuun vaihteessa.Kumppaniksi: Jousimies on yllättävä, mutta toimiva puoliso vaa'alle.

 

Vuosihoroskooppi 2017 : Vaaka (23.9.-22.10.)

Hän uskoo rakkauteen ja omaa seikkailumieltä suhteessa.Rapu pystyy täyttämän härän tunnetason tarpeet.Jos Vaaka ei pysty tekemän pätöstä itse, hän ulkoistaa sen muille.Oinaan ja jousimiehen suhteessa on harvoin draamaa.”