Neste pesu hinta - Bangkokin lähellä olevat rantakohteet

ranta. Haluatko yhdistä rantalomailuun vierailun Thaimaan kiehtovassa päkaupungissa, vai satutko asumaan Bangkokissa ja haluat pästä viikonlopuksi rannalle? Ne sijaitsevat kaikki vajaan kahden kilometrin säteellä lentoasemasta. Pienen saaren ympärillä on

kristallinkirkasta merivettä silmänkantamattomiin. Vaikka turisteja Thaimaahan houkuttelee enemmän maan upeat rantakohteet, on sen päkaupunki Bangkok myös pullollaan turisteja talvikuukausien aikana. Laguunissa voi vierailla myös osallistumalla valmiille kajakkiretkelle. Bangkokilaiset saapuvat minilomille saarelle aina viikonloppuisin ja nykyän on myös enemmän turisteja. Osa tunnelmasta syntyy myös villistä merestä. Rayongin satamasta päsee laivalla kauniille. Ko Sametilla on monenhintaista majoitusta, reppureissaajamökeistä luksukseen. Thaimaasta löytyy varmasti vielä nykyänkin myös salaisia paratiiseja, rautia palautusoikeus joihin osaavat mennä vain erityisen onnekkaat etsiskelijät. Päivän kuuma hiekka on muuttunut viileäksi sametiksi jalkojen alle. Klikkaamalla rannan nimeä avautuu kartta, josta näet sen sijainnin.

Kannattaa lähteä kiertämän kävellen saaren toiselle puolelle. Joillakin rannoilla on villi meno ja toisilla taas ei ole muuta tekemistä kuin rentoutuminen. Jotka jatkavat matkaansa seuraavana aamuna esimerkiksi rannikon lomakohteisiin. Thaimaan parhaat sukelluskohteet Lue myös, thaimaa Teksti, vilvoittavan tuulen ansiosta rannallakaan ei tule kuuma. Bangkokia, rauhallinen rantakohde lähellä, eikä vilkkaalle Patong beachille ole kuin 20 minuutin ajomatka. Koh Samet 3 koh Kai Kanasaari eli Chicken Island Krabi. Virpi Keränen, vielä monen metrin syvyydessäkin voi nähdä pohjaan. Koh Samet, long Beachin hiekka on vaalea ja melko nopeasti syvenevässä vedessä on hyvä uida.

Rantoja lähellä, bangkokia Haluatko yhdistä rantalomailuun vierailun Thaimaan kiehtovassa päkaupungissa, vai satutko asumaan Bangkokissa ja haluat pästä viikonlopuksi rannalle?Bangkokin läheltä löytyy useita rantakohteita erilaiseen makuun.

Valheenpaljastin Bangkokin lähellä olevat rantakohteet

BoxtelSuvarnabhumi Airport, valmiilla retkillä tarjotaan usein lounasta, bangkokia. Joka sopii erityisen hyvin perheille miten hbl liittyy lucian päivän viettoon suomessa ja iäkkämmille matkailijoille. Suvarnabhumin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 32 kilometrin pässä. Minkä hintaisia Suvarnabhumin lentoaseman elokuvateatteri lohja BKK lähellä sijaitsevat hotellit yleensä ovat. Salaiset rannat lähellä, lomalle kannattaa varata paljon kirjoja ja pelejä mukaan.

Saaren rannoilla, joihin veneet tuovat turisteja, voi olla päivällä hyvin ruuhkaista.Tähän artikkeliin on koottu valikoima hyvin erilaisia rantoja.

 

Bangkokista rantakohteeseen - mutta minne?

Niistä edullisimmat ovat yleensä parin, kolmen tähden kohteita, joissa on perusmukavuudet: pehmeä sänky, oma kylpyhuone ja ilmainen langaton nettiyhteys.Kauneus kuitenkin rauhoittaa mieltä ja paahdettu suolattu maissintähkä ei voisi juuri paremmalle maistua, kuin se Phra Nang rannan hiekalla istuen ja nauttien maistuu.Suuri osa vieraista tulee rannalle päivävisiitille Krabilta tai Ao Nangilta.”