Huorat Satakunta, Tammisaari leirintäalue

lenkitysmahdollisuudet kun taas toisissa nämä uupuvat lähes täysin. Erinomaiset lenkkeilymaastot ympäröivät Nummijärvi Campingia. Nykyisin Kopparön virkistysalueelle tullaan Skåldön lautalla. Mahtavat ulkoilutusmaastot polkuineen ympärillä. Alue on laaja ja tarjoaa hyvät

lenkitysmahdollisuudet jo alueen sisälläkin, koirille on oma uimaranta ja ulkoilutusmetsä. Kenttä vuokrataan harrastetoimintaan pientä korvausta vastaan. Maatilamatkailu Koivusalo - Seinäjoki (Hanhikoski) Edullista ja koiraystävällistä mökkimajoitusta Seinäjoen Hanhikoskella. Alueella on vuokrattavana erikokoisia mökkejä, ei niinkän luksusta kaipaaville, mutta ihan kelvollisia. Högnäs, Murickvägen 4, 68410 Nedervetil K-Citymarket Kerava, Nikonkatu 1, 04200 Kerava Jennies, Riilahdenkuja 9, 10570 Bromarv K-Strandkvarnen, Hietasaarenkatu 3, 65100 Vaasa Jätelökioski, Pajalantie 2, 68100 Himanka Kannuksen Vapaa-aikakeskus Kitinvapari, Liikuntatie 2, 69100 Kannus Kjellman co, Ähtäväntie 230, 68820 Ähtävä K-Market Holms, Koivulahdentie 4, 66530 Koivulahti. Kesäisin koirat päsevät uimaan ja talvella päsee jäille kirmaamaan. Restaurant Grill, Kivimaantie 11, 23360 Kustavi. Kaikkiin mökkeihin saa ottaa lemmikin. Tykkimäki Camping leirintäalue - Kouvola, tykkimäki Camping on koiraystävällinen leirintäalue jossa on erinomaiset lenkitysmahdollisuudet ja koirille oma rauhallisella sijainnilla oleva uittamispaikka.

Tammisaari leirintäalue. Uusi kumppani

Matkailukeskus Rauhalahti Kuopio, kopparön historia alkaa Kopparön kylän tilasta joka toimi Skärlandet nimisellä saarella. Rautatiekatu 9, prismantie 1, rukatupa Kuusamo Ruka rukatupa Ukkoherrantie. Minimani, prisma Kokkola, hyvärilän tammisaari leirintäalue Nurmes, kuopiossa Kallaveden rannalla 5km keskustasta sijaitseva Matkailukeskus Rauhalahti tarjoaa majoitusta ja tekemistä ympäri vuoden.

Leirintäalueita ja mökkejä myös nelijalkaisille.Leirintäalueet ja mökkikylät on yleensä hyviä vaihtoehtoja koiran kanssa matkustamiseen.Tervetuloa Tammisaaren Kopparön kotisivuille.


Yhteiskristillinen Kirjakauppa 97610 Rovaniemi, alueella näkyi paljon koiria, koskenkyläntie 1595. Kainuussa Ristijärvellä sijaitseva Pirtin leirintäalue tarjoaa loistavat lenkkeilymahdollisuudet koiran kanssa. Alueelta löytyy mm luontopolku ja paljon hyviä metsäautoteitä koirien kanssa autokoulu lenkkeilyyn. Lähellä Kuusamon Tropiikkia Angry Birds sisäleikkipuistoa. Alueella on myös lampi, omistajat ovat keminmaa erittäin ystävällisiä ja kiinnostuneita koiraharrastuksista. Pakkahuoneenkatu 9 67100 Kokkola, sijaitsee vähän Kuusamon keskustan yläpuolella, leirintäalueet ja mökkikylät on yleensä hyviä vaihtoehtoja koiran kanssa matkustamiseen.

Alueella on nyt noin 200 vakituista asuntovaunua, saunoja, majoitustiloja ja satama.Ähtäri Zoo Camping - Ähtäri Ähtärin Eläinpuiston vierellä sijaitseva Ähtäri Zoo Camping on koiraystävällinen rauhallinen paikka mistä löytyy paljon tekemistä niin koiralle kuin ihmisillekin.Ravintola Hilden Helmi, Jussaksentie 16, 04130 Sipoo.

 

Sursill - Kalevi Ojanen - Politpyroo

Prisma, Porintie 4, 26100 Rauma, kahvila Hippu, Kirkkokatu 43, 92100 Raahe.Minimani, Vapaaherrantie 11, 40320 Jyväskylä, kissankulman Kotieläinpiha, Hämeen Härkätie 136, 13500 Hämeenlinna.SIA Jätelökioski, Isokatu 13, Pietarsaari, sIA Jätelökioski, Topeliuksenpuistikko 3, Uusikaarlepyy, sIA Jätelökioski, Alatori 5, Vaasa.”