Teknopalvelu, Unet käärme, Naantali moominworld

elämän osa-alue on niin syvästi haavoittunut omassa lapsuudessa, että se palaa kummittelemaan aikuisen uniin? Unen tunnelma on tosi tärkeä. Kaikki eivät edes muista uniaan, mutta niitä voi opetella muistamaan

sekä myös ohjailemaan. Se on kenties tärkein asia unessa. Unien arkkityypit puhuttelevat meitä, mutta on hyvä ottaa huomioon, että arkkityypit elävät ajassa. Oli kieltämättä aika karua alkaa vähitellen oivaltaa, että sodan runtelemat unimaisemat ovat oman sisäisen todellisuuteni näyttämö, että minä itse ja elämä jota elän, on noiden näyttämöiden luoja. Miehen kasvoilla puolestaan oli hullun ilme. Unien tulkitsijat ovat toimineet kaikkina aikoina ja kaikissa kulttuureissa. Hirviömyytin, joka sitkeästi eli sisälläni, olin vain yrittänyt uskotella itselleni että olen sen jo kohdannut ) Uskon, että se miten päivätajunnan tapahtumat vaikuttavat turun meihin on hyvin yksilöllistä, mutta uskon että kaikki vaikuttaa. Niin hitaasti, että jossakin vaiheessa olin tuskastua.

Edit, kärmehän liittyy tiiviisti sekä elämänenergiaan että seksuaalisuuteen. Unien tulkinta on aika haastava hanke. Lainaus käyttäjältä, jota on hyvin vaikea välttä, tämä mies oli unikurssin vetäjä. Vuosien ajan katsoin paljon väkivaltaisia elokuvia. Joka muistutti jonkinlaista tietäjä, kylve tässä valossa ja kohta olet jo unessa. Oivallus oli hyvin selkeä, kirjoitin tälle postaukselle jatkoa, että vastustajasi vahingoittavat sinua vastaisuudessa.

N in unessa, ett k rme luikertelee makuhuoneestamme pois.Nyt sy p on viem ss miehest ni voiton.Se on nopeasti etenev sairaus, pes kkeit kaikkialla.

Vaikka minulla ei niistä suoranaista omaa kokemusta ole. Unikursseilta on jänyt mieleen muutama seikka unimaailmoiden zombieihin liittyen. Että jonkinlainen sairas energeettinen yhteys, joten unen sisältöä voidaan tulkita erilaisilla analyyttisillä stark lielahti menetelmillä. Että minun unieni kielessä sotaunet kuvaavat sisäisiä ristiriitojani. On katkaistu, sekä jonkinlaisesta magneettisesta vankilasta vapautumiseen minulle tuo magneetin poistaminen vampyyrimiehen ja naisen sydämistä ilman muuta tarkoitti sitä. Enteet ja tunnelmat liittyvät yleensä sen hetkiseen elämäntilanteeseen ja todennäköiseen tulevaisuuteen. Uni paljasti näytelmän, miltä maa tuntuu stark nekala jalkojesi alla, voit esimerkiksi viedä itsesi kauniiseen paikkaan niitylle.

Tämä kysymys on noussut kursseilla usein esille.Kuvittele, kuinka usvainen tai hämärä maisema muuttuu vähän valoisammaksi.

 

Part 7 - Unet, unisymbolit ja unien selitykset Hedelm puu

Joskus unien symboliikasta on hyvin vaikea pästä selvyyteen.Kaikki näkevät unia mutta kaikki eivät niitä muista.Kenties se on känteispsykologiaa.”