80 vuotislahja naiselle: Seinäjoki lentis

sujui loistavasti ja samalla tehtiin tuohon mennessä historian suurin osanottajamärä joukkueissa, 935 joukkuetta. Seuran junioritoiminta on ollut menestyksellistä kautta aikojen. Tietopankkia hyödynnettiin myös juniorien valmennuksessa. Toteutuksen edellytyksenä oli sarjanousu

mutta siinä ei onnistuttu kun joukkue jäi vain yhden voiton pähän siitä. Jussit löylytti Hesan ensin Helsingissä lukemin 30, ja sitten kotisalissaan huikean taistelun jälkeen erin 32, ja nousi Helsingissä täpärästi sillasta (Hesa johti erissä 20) uskomattomaan 32-voittoon. Jussien junioritoiminta, jota ei ollut aiemmin ollut ollenkaan, alkoi myös näihin aikoihin. Naislentopalloilua lukuun ottamatta suunta oli alaspäin. Seurojen yhdistyminen muokkaa amsterdam muokkaa wikitekstiä, seinäjoella oli toiminut lentopallon erikoisseura Seinäjoen Kuutoset, joka taisteli tiina samoin olemassaolostaan ja sarjapaikoistaan melko vähäisin voimavaroin. Kaudella 1988 odotti vielä karumpi herätys kun joukkue tippui ykkössarjaan. Pieksämäen saavuttua Seinäjoelle oli koko kaupunki Jussien takana. Seinäjoen Maila-Jussien oltua huipulla pesäpallossa seura pätti 1970-luvun loppupuoliskolla etsiä pesäpallon rinnalle talvilajin ja se löysi lopulta lentopallon. Kauden jälkeen Tango kuitenkin lopetti toimintansa huippulentopallossa. Seuralla ei ollut nostaa junioreita edustusjoukkueeseen, sillä he olivat liian nuoria. Jussien ensimmäisessä kultamitalijoukkuesssa pelasivat Mika Haapasalo, Matti Juntura, Esa Kokko, Jarmo Mustonen, Petri Mutka, Jari Mäntylä, Arto Puolakka, Tapani rajala, Jouni Simola, Pekka Toppari ja Boris Tranbergs. Ei tulosta ilman tuskaa muokkaa muokkaa wikitekstiä Toinen mestaruus ei tullut ensimmäistä helpommalla. Oheistapahtumia järjestetän myös uimahalli-urheilutalossa. Yhden voiton pässä muokkaa muokkaa wikitekstiä Jussit yritettiin pelastaa vielä, mutta siinä ei onnistuttu. Sadalskin omiin kokemuksiinsa perustuvat tiedot otettiin heti käyttön seuran johdossa sekä joukkueen sisällä.

Seinäjoki lentis

Tämä karttapalvelu on luotu auttamaan juuri seinäjoki lentis teitä. Sitten MailaJussit ja Kuutoset pättivät yhdistyä. Nettisivuilta löydät lisä tietoa seuran toiminnasta ja tarvittavat yhteystiedot. Se näkyi etenkin katsojien ja tukijoiden märissä.

Seinjoki Lentis piti kauden pätöstilaisuuden.Kiertopalkintojen saajat kaudell a 2017-18: Vuoden lentopalloperhe: Perhe Ranta.

Seinäjoki lentis

Mutta toisella kierroksella seinäjoki Tšekkoslovakian mestari, joka johtui, joukkueen nimi oli alkuvuosina JymyJussit. Jäljelle jäi se että kipinä oli syttynyt lentopalloon Seinäjoella. Huippupelaajista oli Suomessa huutava pula ja Jussien pelaajat lähtivät muualle lentis hakemaan menestystä.

Koko kaupunki eli joukkueen hengessä mukana talvet.Lisäksi joukkue pelasi kahtena kautena peräkkäin Euroopan Cupissa.

 

Seinäjoen Maila-Jussit (lentopallo) Wikipedia

Seurasta muistetaan etenkin miesten edustusjoukkue.Uusia yhteistyökumppaneita etsittiin hurjalla vauhdilla ja osakeyhtiöinen ratkaisu oli viittä vaille valmis, mutta lopullisen niitin arkkuun löi onnistumaton sarjanousu, jota yritettiin kaudella nimellä ppth-Jussit.Jussi sijoittui lopulta kuudenneksi SM-sarjassa, joka oli karu kohtalo.”