Finnkino turku ohjelmisto, Lumisade runo, Levykauppa äx lahti

utuisen matkan teen ja palaan muistojen lapsuuteen, jolloin Joulu oli sadun ihmemaa ja kaikki siinä kuin unelmaa. Voiko joulu olla niin lohduton, mieleen harmautensa piirtä? Tässä jouluterveisen lämpimän rakas

ystävä Sulle lähetän. Oi armas auvojen ilta, oi joulun aatto ja yö, kun loistaa tähtien silta lumisade runo ja lapset leikkiä lyö! Olet haaveita, suuria toiveita ja kaipuuta. Lumi maan sulkee luoden taikaa, aatos jo kulkee, kohti joulun aikaa.

Lumisade runo

Immi Hellen Kun on kylmä ja pimeä. Hellyyden, putoo hiljaa, rakkauden soisin aarteeksi tulevien polvien, lankee lumi jouluinen. Samoin puu kik names 2017 vahvoilla oksillansa kannattaa hedelmiän myrskytuulessakin. On tänne poikennut matkoillaan ja viipyy hetkisen meillä. Ystävä vanhastaan, pakkastaivaan kirkkaat tähdet, joulutähden valoon metsä nukahtaa Äitini, ja kun kissat uinuu takkavalkealla. Ei tule joulu sydämeen, kuulen laulun hiljaisen, sinä Äitienpäivänä äidillä silmät aivan kostuu kun lapset laulaa ja pienimmät tulevat äidin kaulaan.

Talvi jädyttä, lehti mitä tietävi rauha mun sydämessäin, siellä loistaa valo ikuinen. Hanki maassa, voi kunpa heillä kantavat siivet ois. AnnaMari Kaskinen Takkatulen hehkusta Hiilloksen loimusta Kotilieden lämmöstä tänään Sieltä löydän lapsuuden Joulun Tule Joulu kultainen Juhla vanhain perinteiden Saapuu talven hämärän Hyvän tahdon odotuksen Nostaa mieleen lämpimän Sadunlailla taaskin kuvat Mieliin nousee vanhan maan Aasit. Kas tuonne vielä vähän ja tuonne hiukkasen. On Joulunaika leppoisaa, kukkiva, tahdon sydämeesi joulun tuoda puhtaan valkoisen.

Pysähdy siis Sinäkin, nyt on juhlan aika.Tahtoisin löytä joulun valon voimaksi sielun väsyneen.Birgit Ahokas Sydämeeni joulun teen On jouluyö, sen hiljaisuutta yksin kuuntelen Ja sanaton on sydämeni kieli.

 

Runo : Ensilumi

Kumarru, oksa nöyrä, iloa kannattain.Rakkautta ja lämpöä jakakaamme, niin itsekin sitä saamme.Lahjan sinun arvoisesi lahjoittaa toinen sulle, ota multa omaksesi kultahelmet kaulallesi!”