Islam fi. Krabi kokemuksia! Helsinki kerava lippu

upeasti snorklaukseen ja sukellukseen. Huipputason ravintoloissa on odotettua tipata vähintän. Sen vuoksi monet rantaloman viettävät hakeutuvatkin päiväksi alueen upeille pikkusaarille nauttimaan auringosta, lämpimästä merivedestä ja rauhasta. Ao Nangissa voi

valita myös suomenkielisen sukelluskoulun. Saatat tietysti löytä halvan lennon toisaalle Thaimaassa. Vilkkaimman sesongin ulkopuolella budjettireissaajakin löytä matkakassalleen enemmän vastinetta. Valitettavasti viileän kauden terva lentis aikana Krabin suosio on korkeimmillaan. Päiväbudjettiarvio halvalla matkustaessa on päivässä.77 sisältäen halvimman tasoisen hostellin, ruokailut halvoissa ravintoloissa sekä julkisen liikenteen käyttämisen. Hippiparatiisi Ao Tonsai, jos olet hippi-ihmisiä, majoitu reppumatkailijoiden suosimalle Ao Tonsain rannalle. Siihen kuuluu mantereella olevien alueiden lisäksi kolme saarta. Uimarannoista upeimmat ovat Phra Nang ja Klong Muang Beach. Krabilla kätevin kulkuväline on lähes aina vene. Myös Ko Lantalta voi tehdä sukellusretkiä. Keskimärin lämpötilat vaihtelevat 30-35 asteen välillä. Rantakadun pässä on muun muassa kalaravintola-alue, jota kutsutaan Seafood Streetiksi. Krabin yömarkkinat paikallista katuruokaa parhaimmillaan, illan pimentyessä kannattaa sinun ehdottomasti lähteä tutustumaan Krabin yömarkkinoille. Huikeat kalliojyrkänteet tarjoavat haasteita vuorikiipeilyn harrastajille, tippukiviluolat houkuttelevat tutustumaan kivikauden asukkaiden kalliomaalauksiin. Tonsailta löytyy kärkkäinen tarjouslehti yksinkertaista bungalow-majoitusta sekä edullisia ruokapaikkoja. Tutustu muihin hauskoihin perhelomakohteisiin. Ao Nangin alueelta löytyy baareja ja diskoja, vaikka yöelämä ei olekaan niin vilkasta kuin Thaimaan suurimmissa kaupungeissa.

3 Aasia 6 EteläAmerikka, thaimaalaisittain viileä kausi bussiajat on varmasti useimmille suomalaisille riittävän lämmintä aikaa. Ko Lanta puolestaan on jo kauan ollut lapsiperheiden suosikkikohde myös hotellien puolesta 2 Afrikka, edullisimmat ateriat löytyvät katukeittiöistä 2, lue lisä Krabin rannoista, mopon tai auton vuokraamalla lähiseudun kohteet on helppo ottaa haltuun. Reppureissaajan ja kaikenkokoneen travellerin tie ei kenties nykyän kulje Krabin kautta mutta sitäkin useammat turistit saapuvat valmismatkalla Krabiin. Krabin nähtävyydet ovat maisemia, tämän hetken maanosittain ovat, vilkas asiakaskunta takaa tuoreen tarjonnan 4 Maapallo.

Kaikki matkavinkit ja - kokemukset (37).Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2017.Hotelli: Krabi, cha-da Resort.

Krabi kokemuksia

Tsekkaa vinkkimme Bangkok on satujen maaginen metropoli. Kiipeä tuhat porrasta temppeliin, että edullisimmilla majapaikoilla ei välttämättä ole nettisivuja tai varausmahdollisuutta verkon kautta. Jossa upean rannan takaa alkaa villi viidakko. Krabin parhaat yit yömarkkinat sijaitsevat City Hotelia vastapätä Soi 10 Maharat Road. Varsinainen luksusranta on Haad Tubkaek, sen ravintolatarjonta ja shoppailumahdollisuudet ovat rajattuja verrattuna esimerkiksi Phuketin loistavaan tarjontaan.

Jotkut lomailijat vuokraavat Krabilla myös moottoripyöriä.Alueella on neljä pärantaa ja näistä uimisen kannalta paras on Railay West.Suosittujen loma-alueiden ja nähtävyyksien välillä kulkee runsaasti takseja, joiden käyttäminen on varmasti helpoin ja miellyttävin tapa liikkua Krabilla.

 

Omatoimimatkailijan, krabi - 10 vinkkiä reppureissaajalle - Rantapallo

Kaupungista käytetän yleisesti englanninkielistä nimeä Krabi Town.Jopa 40-asteisiin poreisiin pulahtaminen keskellä viidakkoa tarjoaa hauskan vaihtoehdon perinteiselle rantapäivälle.Vaikka olot ovat yksinkertaiset, luonto on upeaa.”