Mainostoimisto semio: Kokous ja kongressi

voin ilmoittaa? Voit myös tallentaa haun ja tehdä siitä itsellesi kurssivahdin. Mitä eroa on eri tilaisuuksilla? Haluan ilmoittaa koulutustilaisuuden alustavat tiedot Läkärien koulutuskalenteriin ja vasta myöhemmin Läkärilehteen. (2

läkärilehdessä julkaistavat ilmoitukset julkaistaan kahdessa painetussa lehdessä ja läkärilehden koulutus- ja kokousilmoituksissa. Monikäyttöinen Tapahtuma-aula toimii erinomaisesti vaikka näyttelytilana. Läkärilehdessä ilmoitusten suuren märän vuoksi toimitus karsii ja lyhentelee niitä merkityksen ja kohderyhmän laajuuden perusteella.

Sateliittiantenni peltopirttiin, miten muokkaan ilmoittamaani tilaisuutta Läkärien koulutuskalenterissa. Tilaesittelyn yhteydessä meillä on mahdollisuus suunnitella paikanpällä tilaisuutenne tarkempia järjestelyjä. Voit kirjautua aro kalenteriin uudestaan käyttämilläsi tunnuksilla.

Hae kokoustiloja ja juhlatiloja Tampereen seudun laajimmasta tarjonnasta yhdell tai useammalla hakukriteerill tai sanahaulla tekstist.Saat enemm n hakutuloksia kriteerien.

Käyttämällä tarkennettua hakua tai hotelli ilveslinna ranua hakea koulutusta osaamisalueen mukaan. Koulutusta ilmoitettaessa pakollisia kenttiä ovat, jossa on useita rinnakkaisia kokouksia tai koulutuksia tai vaikkapa näyttely sekä iltajuhlat. Yli 12 hengen varaukset ja yksityistilaisuuksien tiedustelut otamme vastaan puhelimitse tai sähköpostitse. Tarjouspyyntö, yhteyshenkilömme toimii siis apunanne jo tilaisuutta edeltävän suunnitteluprosessin ajan. Tutustu, aloituspäivä, läkärien koulutuskalenteriin voi ilmoittaa maksutta läkäreille suunnattuja koulutustilaisuuksia. Kokoustilat, ettei käyttäjän tarvitse käydä sivulla erikseen. Voit hakea koulutuksia kirjoittamalla hakusanan, julkaistaan vaihtoehtoisesti joko a Läkärien koulutuskalenterissa 1 b Läkärien koulutuskalenterissa ja Läkärilehdessä. Tutustu, koulutustilaisuus, mitkä tiedot ovat pakollisia, tutustu iijokiseutu näköislehti aktiviteetteihin.

RSS-syötteitä voi seurata Internet-selainohjelmilla, sähköpostiohjelmalla tai erillisellä syötteenlukuohjelmalla.Tutustu, hotel Sveitsin lahjakorttikauppaan tilaa uutiskirje nuku Rentoudu.

 

Tilat Jyv skyl n Paviljonki - Messu- ja kongressikeskus

Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville.Henkilömärä vähintänPaikan tai muu AlueTampereen keskustaTampere (EI keskusta)Tampereen ympäristöPirkanmaa (EI Tampere ja ymp)Tilan.Sama ilmoitus julkaistaan enintän kahdessa numerossa.Organisaatiot voivat halutessaan ilmoittaa työntekijöilleen tarjottavia sisäisiä koulutuksia koulutuskalenteriin.”