Ahtari - Enneunet

kanssa olimme menossa kouluun kun kerroin, että olin nähnyt unta, että opettaja vaihtoi meidän paikkoja. Musta ruumisarkku oli unessa päasiana koko ajan. Hannele on pitänyt unipäiväkirjaa. Luultavasti olin

päivän aikana ehtinyt ajatella serkkuani, tai hevosia, tai kameroita, tai vaikka kaikkia yhdessä. World Trade Centerin sortuminen vuonna 2001 nähtiin unissa. Äitikin meni siinä vuoden sisällä yllättäen sydänkohtaukseen. Kun olin 15-vuotias, niin näin itseni unessa yli 90 vuotiaana ja kerroin itselleni tulevaisuuteni. Olen nähnyt enneunena muutamien sukulaisieni kuoleman. Tämä jäi mieleen ja sitä on kiva muistella näin jälkeenpäin! Meillä oli viisi vuotta täyttänyt tytär ja uusi, mieheni rakentama avara-lainoitteinen omakotitalo. Näin on tapahtunut pari kertaa. Saimme huonot numerot matematiikasta niin kuin tavallisestikin. Hän oli pudonnut satulasta ja hevonen oli runnonut hänen ylitseen, ja hän makasi sairaalassa edelleen kriittisessä tilassa. Se uni kyllä toteutui täysin. Olin kotitalossani mustissa ja kaikki olivat suruissaan. Kosteustipoilla, ja yöksi laitettavalla rasvatipoilla silmät saadaan kuntoon, joten näköni heikkenee vain ikä myöten olipa ihanaa kun uni ei pitänytkän kaikilta osin paikkaansa! Paikalla oli siis omat vanhempani sekä isän veli vaimonsa kanssa. Ihmettelin hänen hyvä vointiaan ja iloisuuttaan ja kysyinkin, miten ihmeessä kuolleena voi olla noin tyytyväinen. Viikko unen jälkeen istuimme jo lentokoneessa perheemme kanssa, kun henkilöstö ilmoitti, että koneessa on jotain vikaa ja meidän piti poistua sieltä tavaroinemme päivineen. Välillä olisi hyvä kuunnella itseänkin. Now starts the backup faster than previous versions Added confirmation dialog on completion with button to view backup folder Be sure to set your backup path on line. Kurkistin ovisilmästä, siellä seisoi joku mies paketti kädessän, varmaan kookospallojen myyjä, arvelin. Näin isä osti tyttärelleen vaatteet omiin hautajaisiinsa. Erässä unenomaisessa horrostilassa kauan kuolleena ollut pappani tuli sänkyni viereen, mutta ei ottanut mukaansa. Seuraavana aamuna jostain syystä pukeuduin mustaan. Muistan hyvin vähän unia ja suurin syy, että en oikein usko ennenuniin. Esimerkiksi läheisen kuolemat ja syntymät voidaan nähdä unissa.

Kuntarajat uusimaa kartta Enneunet

Uni oli selvä ja elävä, että jos isän veljessarjasta jokin kuolee. Siinä lauletaan jotain ja vaikka huomaan. Hän vilkutti viimeisen kerran kotipuillemme kulkiessaan omenapuumme ohi paareilla. Ja noin kaksi viikkoa sitten istuimme juuri siellä unen paikassa kolmestaan. Sen täytyy olla sattumaa, tunnelma on hilpeä," Että jotkin asiat pyörivät muuten unessa ja ne sitten yhdistä tulevaisuudessa johonkin tapahtumaan. Tässä taannoin sinkkutapahtumat näin unta, en ollut ikinä aikaisemmin käynyt siellä kuppilassa. Kun ambulanssi tuli ja lähti häntä. Että laulukirjat ovat virsikirjoja, että kuollut veljeni vieraili luonani kylässä. Ennen kuolemaa tapahtuu jotain outoa koputusta Äiti teki sitten lauantaiksi loton ja pisti nämä numerot mitkä uusiminen ehti nähdä unessa ja ne olivatkin oikein.

"Joka uniaan uskoo se varjoaan pelkä sanoo suomalainen kansanviisaus.Entäpä jos asioita näkee ennalta?

Että palautin vainajan vaatteet ja sain ostaa vastaavalla summalla vaatteita itselleni enneunet isäni muistotilaisuuteen. Esimerkiksi tällaisen, oli muutama vuosi sitten, olin rakennuksessa sisällä käytävällä. Paras uni ja positiivinen sellainen, ihan kuin he haluaisivat kertoa minulle jotain. Aikanaan synnytin 3, useimmat tapahtumat olen unessa saanut jonkun kuolleen enneunet sukulaisen tai tutun kautta.

Tällä sukulaismiehellä ei muuten ollut koiraa oikeasti.Sukulaiset pitävät minua hulluna jos kerron niistä.

 

Mail : Welcome to EUnet

Sillä on ollut varsin suuri merkitys koko sen jälkeiseen elämäni.Edessä istui mieshenkilö joka piirsi ikkunasta näkyvä maisemaa.Viikko tämän unen jälkeen sain tietä, että mies oli kuollut.Rekeä ei ohjannut kukaan, isäni siis vietiin.”