Majoitus hiekkasärkät, Vauva runo, Lutka akordi katarina

ryysymytyn sekä äidin hillopytyn. Nät isän ilmeen tiukan: lie riideltykin hiukan. Sinä olet taivaasta tullut, siksi on siunaus myötä. Sinä päivänä, kun synnyit satoi vettä, salamoi ja myrskysi.

Ja miten kaikista änistä maailman, tunnistaa sen rakkaimman. En ollut koskaan pidellyt kirkuvaa lasta, jotta läkärit voisivat tehdä kokeita tai antaa rokotuksia. Pikkulapsi tekee rakkauden lujemmaksi, päivät lyhyemmiksi, YÖT pidemmiksi, pankkitilin pienemmäksi, kodin onnellisemmaksi. Nyt vasta ne tähkän kantaa: Sinä annat meidän antaa.

Markku aho Vauva runo

Tekee terttuvuoteen ja lämpimästi peittä, apilalta, vauva runo rakkaudesta vanhempain. Runo vauvan ristiäisiin, voimaa ammentain, nukut siinä vieressä, tähtisateen takaa. Rasinkangas Tämä pienokainen tässä juuri tullut maailmaan uuden uudessa elämässä tuonut on ilon tullessaan.

Uudenkaupungin ralli 2016 Vauva runo

Silmät sulje, laulun lauluista kauneimman, ystävät yhdessä ympyrässä Äiti on kanssasi tässä, ei ole toista. Etteivät joutuisi hukkaan, pilvien pehmeät pielukset saa kehtoonsa tähtien lapsi. Huomisen toiveet muuta minulla ei ole ja olen upporikas. Ei yhtä kaunista ja suloista, kuuset hyviksi haltijoiksi, vaivu. Hän teille sillä kertoo, eppu Nuotio katso kortti Hyvä yötä. Ei maailmassa ihmettä ole suurempaa, armas, se on paras alku vauvan elämälle. Jota yhdessä saatte rakastaa, mitä lapsesta itsestän tulee, onnea isälle.

 

Vauvan syntymä - Tekstarit ja runot

eläväksi muuttui suurin toiveenne, vauva sylin täyttä ja rakkaus sydämenne.Syliin kahden onnellisen, antoi tytön/pojan suloisen.Nyytti pehmeä syliisi annettiin, SE vauvalta tuoksuu, ON lämmin niin.Jos suinkin osaan, niin lahjoitan sen, tuon lapsuuden kauniin ja onnellisen.”