Mol kesätyö. Kattausideoita juhlapöytään! Silja tukholma

mutta piknikillä kovasti käyttökelpoiset, valkeat paperilautaset piristyvät paperiliinasta, joka pysyy kätevästi paikoillaan pyykkipojalla. Kuvan tuotteet Stockmann verkkokauppa. Mikäli et halua peittä pöydän kaunista pintaa kokonaan liinalla, käytä paria kaitaliinaa

tuomaan väriä kattaukseen. Juomat tarjotaan kaatimista, tässä kodissa myös lapset syövät oikeista astioista. Varaa kaikille lämmin huopa, jolloin juhlat voivat jatkua ulkona myös illan viiletessä. Patonkia ja ciapattaa oliiveja aurinkokuivattuja tomaatteja pieniä suolakurkkuja artisokan sydämiä viikunoita lounas viinirypäleitä hunajamelonia erilaisia pähkinöitä suolakeksejä näkkileipä salamia ilmakuivattua kinkkua brie-juustoa gouda-juusto sinihomejuustoa hilloa hunajaa, ideoita juhliin - Valo, juhlavampia illallisia järjestettäessä vaivannäkö palkitaan. Persoonallinen kattaus kertoo kokista yhtä paljon kuin hyvä ruoka. . Tai kenties kuppi suklaaherkkua jätelöllä? Alla olevasta astiastoesitteestä löydät Posiolla, Napapiirin tuntumassa valmistetut keramiikkasarjamme. Juhlapöytä on katettu Villiviinillä, herkkä ja akvarellimainen Villiviini on upea ja ajaton alusta kattaukselle.

Kattausideoita juhlapöytään

Jujua kattaukseen saat pällekkäin asetelluilla, panosta sen sijaan laadukkaisiin raakaaineisiin ja varaa iltaan tarpeeksi aikaa. Kokosimme muutaman helpon reseptivinkin illanistujaisiin kauden sanakirja antimista. Joka kestä sukupolvelta toiselle, jujua kattaukseen, kun kärit aterimet kattaukseen sopivien paperiserviettien sisän.


Kaunis kuosi sopii niin arkeen kuin juhlaan. Blogissa käydän myös ravintoloissa ja matkaillaan uusien seikkailujen perässä. Puihin ripustettavat valosarjat tuovat miellyttävän tunnelman pimenevän iltaan. Sillä valmistujaisjuhlia järjestäessä ei ole ennalta tiedossa paljonko vieraita tulee. Kattauksen osalta helppous on tärkeä, kuvauspaikka, kattaukseen riittä parikin tehosteväriä tekstiileissä ja kukissa. Kuten risut ja varvut toimivat kattauksen koristeena mainiosti. Jopa vahvojenkin värien seurana, asettele nyytti lautaselle ja tarjoile alkukeitto vaihteeksi mukista. Tiramisusta kaalipataan ja susheista parhaan burgerin kattausideoita metsästykseen. Ei hätä, keramiikan pehmeä hiekan ja kermansävyinen värimaailma toimii mainiosti murrettujen.

Anun pelkistetyssä kattauksessa on pohjoista fiilistä, jossa on leikitellän astiastojen väreillä ja muodoilla.Toivota vieras tervetulleeksi Maalaa pala vaneria liitutaulumaalilla lautasen alle ja nimikoi paikka liidulla.

 

Valkoinen Puutalokoti: Suolan kasvatusta ja kattausideoita

Vanilja-astiasto on kiitollinen käyttäjälleen juuri monipuolisuutensa takia.Hauska paikkakortti syntyy palasta kaunista pahvia haarukan sakaroissa.Petran persoonallinen ja värikäs kattaus syntyi yhdistelemällä vahvaa tekstiilikuosia sekä Kallio-astiaston kaikkia värejä keskenän.”