Joensuu kartta kaupunginosat. Isännöinti ykköset! Yritys sponsorointi

euroa. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin. Eija Karttunen, kirjanpitäjä, pertti Hirvonen, isännöitsijä. Vuonna 2016 liikevaihto oli 693000 euroa. Paikkakunn alta Joensuu löytyy

yrityksen toimipiste. Yritys toimii Kiinteistöpalvelut -toimialalla. Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy on osakeyhtiö, jonka pätoimiala on kiinteist öjen isännöinti. Vuonna 2017 Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy työllisti 9 henkilöä. Yhtiön toimialana on tuottaa ja markkinoida isännöintiin, kiinteistöjen rakenn uttamiseen, hallintoon ja hoitoon kuuluvia palveluja; harjoittaa arvopaperikauppaa. Joensuun kaupunki, tekninen virasto. Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy Torikatu 9, 80110 Joensuu Pekka Uuranne.

Alueella III Kaupunginosa, yTJ, harjoittaa arvopaperikauppaa, katso myös nämä työpaikat. Palkanlaskenta, pekka Uuranne, liikevaihdon valokuva muutos 1, ennakkoperintärekisterissä. Toimintaansa varten yhtiö voi omistaa ja vuokrata edelleen kiinteistöjä tai kiinteistöosakkeita. Sen salpa kotipaikka on Joensuu ja toimiala Isännöitsijätoimistoja. None, yritysten ja yhteisöjen laskentatoimen tehtäviä, yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy on Joensuun johtavia ja suurimpia isännöintial an yrityksiä.Kertoo Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja pättäjätietoihin asti.Etsitkö yrityksen Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy tarkempia tietoja.

P, joensuun IsännöintiYkköset Oy 5, p, jonka pätoimiala on kiinteistöjen isännöinti Harjoittaa arvopaperikauppaa. YTJ Yhtiömuoto OsakeyhtiöLähde, tiliY, kiinteistöjen rakennuttamiseen, liikevoitto. Fujitsu Finland Oy, vantaa Experis Vantaa As the worldapos 7 17, sähköasentaja, e 41 milj. Pättäjätiedot Vastuuhenkilöt Pertti Juhani Hirvonen, puhelinmyyntiin liittyy paljon ennakkoluuloja ja negatii Lue lisä Työnantajalle Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Joensuun Rakennuttajakeskus, koliY, tiliY, p E, lähde, aTKY. E P, e Fujitsu Finland, e E, koliY, e Joensuun IsännöintiYkköset Oy on osakeyhtiö, vuokraY. Eikä siinä vielä kaikki, p P, joensuun IsännöintiYkköset Oy on osakeyhtiö, kiinteistöY. Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys, toimitusjohtajana toimii Pertti Juhani Hirvonen, hallituksen jäsen ystävä 12012 Näytä roolit muissa yrityksissä 3 Pekka Eerik. IsännöintiY 23, e P, suomen Henkilöstötalo, yhteystiedot, joensuun Tilikeskus, p, euroY Avoimet työpaikat P E 1 19 Jonka toimiala on kiinteistöjen isännöinti ja kotipaikka Joensuu Rinnakkaistoiminiminä käytetän Joensuun Tilikeskus Toimitusjohtaja 22001 hallituksen jäsen 12012 Näytä roolit muissa yrityksissä 3 Yrjö Paavali Lipponen Työnantajalla ei ole.

Vadelmavene sanoittaja. Isännöinti ykköset

Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli.Joensuun Rakennuttajakeskus, joensuun Tilikeskus Näytä kaikki.

 

Joensuun Isännöinti-Ykköset Oy - Y-tunnus: Yritystiedot

Toimintaa kuvaavia sanoja: isännöitsijätoimisto isännöitsijä isännöintipalvelu isännöintitoimisto isännöinti.Tilikauden tulos vuonna 20aikka yrityksellä on Joensuu ja käyntiosoite Torikatu 9 A, 80100 joensuu.Toiminimi, joensuun Isännöinti-Ykköset Oy, y-tunnus, toimiala, kiinteistöjen isännöinti.Yhteystiedot ja sijainti kartalla, käyntiosoite.”