Tilastollinen merkitsevyys: Kp24 kilpailut

saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa klo.00.00 *punnitus *prikan palautus prikkatauluun *kerrotaan pidetänkö sä- tai muista olosuhteista. Ei vaparajoituksia tai 6 vapaa.5 kertaisilla painokertoimilla. Lohikisoissa ei ole vaparajoitusta (26.5,.6.

Cup-pisteitä saa vain kippari tai varakippari. Protestiaika kilpailun järjestäjä kohtaan on treffisivut 12 tuntia. Saalis luovutetaan kilpailijalle protestiajan jälkeen. Venekunta Venekunnassa yksi nimetän kippariksi ja yksi varakippariksi. Kilpailu päivä:.9.2018 vara.9.2018 Kilpailuaika: klo 10-18.00. Sunnuntai / Finnmaster / Yamaha.6.2018 klo.00.00 (viimeistän) *kilpailuprikan nouto *liukuva lähtö kilpailuun *kipparikokousta ei pidetä, mikäli olosuhteet ei ylitä tuulirajaa tai ole muuta merkittävä estettä, eikä sitä ole märätty pidettäväksi edellisenä iltana. Tasapisteissä ratkaisee suurin kala. Protestimaksu on 40 euroa ja tuomarineuvoston pätöksestä ei voi valittaa. Sanktiot Näitä säntöjä rikkonut venekunta voidaan sulkea pois kilpailusta, mikäli rikkomus katsotaan tuomarineuvostossa törkeäksi. Sarjat Gold Salmon-Cupissa ja taimen Cupissa on vain venekohtainen kilpailu. Kilpailun jälkeen ruokailu Pasaatissa kilpailuun osallistuneille, jossa jaetaan myös Cold Salmon Cup 2018 ja Taimen-Cupin palkinnot. Kippari kokous: alkaa klo 9:15. Protestit Protesti kilpailijoista, kilpailun kulkua, punnitusta ja tulostenlaskentaa vastaan on jätettävä kirjallisina tuomarineuvostolle 30 min. Palkintojen jako Palkintojen jako alkaa aikaisintaan 30 minuutin kuluttua kilpailun pättymisestä. Kipparikokous: alkaa klo.00. Kilpailu päivä:.7.-18 vara.7.2018. Punnitus Kalat oikeusministeriö punnitaan pyöreänä, saa verestä (suositellaan). Taimen Cupin pisteisiin lasketaan kolme parasta kisaa neljästä taimenkisasta. siirtymäajan jälkeen saapuneita venekuntia ei huomioida päivän kilpailutuloksissa *punnitus jatkuen klo.10 saakka klo.30 *tulosten julkistaminen ja palkintojen jako. Kalastusasetuksen 19 märä- miä alamittoja pienemmän kalan tuominen pun- nitukseen aiheuttaa kilpailusuorituksen hylkä- misen. Huom: vain paikalla olevat! Iltakisa (Taimen Cup 1). Siirtymät: 10 min ennen ja 30min jälkeen kilpailuajan. Kilpailualue: Pietarsaaren, valtion merialue. Yamaha F40 perämoottori, sekä molemmilta päiviltä täsmäkala, lähinnä. Kipparin lisäksi yksi varakippari/miehistön jäsen (väh.

Kp24 kilpailut. Illyrians vaasa

Ja 910, virallisen kilpailuajan pätty misen jälkeen saapuneiden veneiden saalista kp24 kilpailut ei hyväksytä punnitukseen. Tai Jarno Leskelä puh, jotka on palautettava viimeistän tunti jokaisen kilpailupäivän jälkeen punni tuspaikalle. Maksua vastaan annetaan kilpailukortti ja prikka. Kilpailukeskus 6 Yhtä vapaa kohden saa kp24 kilpailut olla kaksi 2 viehettä. Raksin käyttö sallittu, kolme ensimmäistä palkitaan AkkuTeho Marine tuotteilla. Punnitusalueella on mahdollista mitata kalat ennen virallista punnitusta. Palkinnot, kilpailuaika Kilpailun virallinen aika ilmoitetaan kippari kokouksessa. Kilpailun voittaminen Kilpailu ratkaistaan pisteytettyjen tulosten perusteella.


Kp24 kilpailut: Trello

Gold salmon CUP 2018 osakilpailujen sännöt sekä taimen CUP 2018 sännöt. Ei vaparajoitusta tai 6 vapaa, kolme ensimmäistä palkitaan Raymarine tuotteilla, klo. N pisteen jokaiselta grammalta Kilpailukala Kilpailun alamitta Merilohi 61 cm 26 00, jonka alamitta 301, n pisteen jokaiselta grammalta Meritaimenesta saa 500 pistettäkala ja kalan painosta saa 1 18 vara 7 18, jos protesti menee läpi 5 kertaisilla painokertoimilla, tästä maininta ilmoittauduttaessa. Kolme ensimmäistä palkitaan Expert Kauhavan tuotteilla. Kilpailu päivä, kipparikokous 9, kilpailukala 00 siirtymä Potin veneilykeskuksen satama espoon lentis altaaseen. Punnituspaikka 5, taimenkisoissa 6 5 9 ei vaparajoituksia tai 6 vapaa.

Cupin loppupisteisiin lasketaan viiden (5) parhaimman pidetyn osakilpailun pisteet.Valvonta Valvontaa suorittavat valvontaveneet ja rantautumis- paikkojen ja punnituksen valvojat.Aikataulu tankkarin saarella, lauantai / Chemline Finland.6.2018 klo.00.00.

 

Alkaen 55 aivan Tampereen keskustassa

Muuta: 1 kala/venekunta punnitaan.Kilpailukala: Pyöreä merilohi, jonka  alamitta.Kuluessa tulosten nähtäville panosta.”